2. Tüp Bebek Tedaviyi Yaptıracak Olanlar , Acaba Kaç Kişiyiz ?

kızlar ben cok giremıyorum antalyadayım yarın tıransverım var 3 yumurtam döllendi bana dua edin

kızlar ben cok giremıyorum antalyadayım yarın tıransverım var 3 yumurtam döllendi bana dua edin
mrb cnm özlettin kendini bizde seni merak ediyorduk hayırlı olsun cnm tedavin gözun aydın inşallah yarında bebişlerin sana sımsıkı tutunsunlar cnm hep aklımızda ve dualarımızdasın cnm çok öpuyorum seni kolay gelsin

mrb cnm özlettin kendini bizde seni merak ediyorduk hayırlı olsun cnm tedavin gözun aydın inşallah yarında bebişlerin sana sımsıkı tutunsunlar cnm hep aklımızda ve dualarımızdasın cnm çok öpuyorum seni kolay gelsin

saol tatlIM INŞALAH 5 yumurtam toplandı 3 dolendİ ÇOK şükür eşımın telden gırıyorum net yok gorÜSÜRÜZ

merhaba canım hoş geldin aramıza :KK71::KK70: çok geçmiş olsun canım benim bahsettiklerin gerçekten kısa sürede ve oldukça yıpratıcı :KK5::KK31: Yüce Rabbim 2. tüp bebek tedavinde yüzünü güldürsün canım benim inşallah ağustostaki adetin son adetin olsun :KK49::emir_bebek::nazar: canım ilk sayfadaki listemize göz attın mı :KK34: orada hepimizin merkezleri ve detaylı bilgileri var :KK3: merkezlere oradan bakınabilirsin yardımcı olacak merkezdaş arkadaş bulabilirsin umarım :KK31::KK16: amin tatlım hepimiz fazlasıyla hakettik inşallah tez zamanda sıkıntısızca hepimizin hamile haberlerini bolca alacağız inşallah çokkk duam var çok :KK19::KK49::emir_bebek::nazar::emir_bebek:

canım biraz rahatsızdım bu yüzden şimdi gördüm ağlama lütfen :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

Canım teşekkürler cevabın için bakarım şimdi konunun basın ordan takip ederim.

encannn cnm tedavidemiydin sennn çok şaşırdımm..
İnş hayırlısı ile göbüşüne alırsın meleklerini..:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Güzel haberlerini alırızz buradan..

Günaydın arkadaşlar ben dün hastanedeydim ilaçlarımı aldım ignelerimi yaptırdım hayırlısı ya rabbim isteyen herkese içinde bizlerede nasip etsin yanlız benim adetim çok azaldı sizkerdede böyle bir şey oldu mu
canım benim hayırlı olsun şifa olsun tüm iğne -ilaçlar canım sadece bu adetin mi azaldı bende zaten yumurta rezerv azlığı, erken menopoz riskim olduğu için neredeyse son 7-8 aydır adet miktarım oldukça azdı sende sadece bu adetse dr una bahsettinmi bilmiyorum ama bilgisi olsun mutlaka yaa aklıma şimdi geldi kk dan bi arkadaşında tedavi olduğu ayki adet miktarı azdı ve dr sorun değil demişti arkadaşa ama yinede sen dr unla irtibata geç kafaya takma tatlım :KK34::nazar::nazar::nazar:

inşallah şifacım inşallah yarın güzel haberi verecem inşallahhhhh
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK19::nazar:

tabrik ederim canım sağlıkla gelsin bebeğin inşallahhhhhh

kızlar kafama takılan birşey var yardım edin bana
ben hergün iğne vurunmak için 6 kat inip çıkıcam sizce bu tutunmaya engel olabilir mii
canım asansör yok anlaşılan binanda:KK31: bende 2. kattayım fakat asansör zemin kattayken bina kapısına merdiven var ki dik dik basamaklı :KK19: bende iğne için o merdivenin sadece 1 kat merdiveninin yüksek dik basamaklarında indim çıktım hatta dikkatsizliğimden ve unutkanlığımdan minik bir zıplamayla indiğimde olmuştu :KK17::KK17::KK17::KK17::KK37:

arkadaşla bi düzeltme yapmalıyım 11. gün degil 10. gün degerim 77.8 çıktı.ben tranfer gününüde hesaplıyoz diye yanlış biliyormuşum .bugün tekrar kan verdim sonuç bekliyorum dua edinnnn
hadi yaaa olsun ben sana söylemiştim daha önce :KK3: 10. günde de çıkıyor sonuç diye :KK49::KK8::KK9::nazar:

çok şükür ALLAHIM HAMİLEYİMMMMM.
ohh maşallah tatlım tebrikler gözleriniz aydın olsun , canım benim inşallah 9 ay sıkıntısız gebelik yaşarsın sağlıklı-hayırlı evladını kucağına almak nasip olsun inşallah :KK49::emir_bebek::nazar::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:

oh maşallah tatlım dualarımız kabul oluyor olacak müjdenle geleceksin aramıza inşallah :KK48::KK49::emir_bebek::nazar:

kızlar bundan sonra fazla gıremem INŞALAH HERSEY ĞÜZEL OLUR
inşallah tatlım sen mümkün olduğunca pozitif ol inşallah sonu mutlu son bu yolun inşallah :KK49::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::KK19:

saol tatlIM INŞALAH 5 yumurtam toplandı 3 dolendİ ÇOK şükür eşımın telden gırıyorum net yok gorÜSÜRÜZ
ohh maşallahhhhhh :KK49::emir_bebek::nazar:

Canım teşekkürler cevabın için bakarım şimdi konunun basın ordan takip ederim.
rica ederim tatlım ama sana cevap veren bi arkadaşımız oldu o mesajı okudun mu :KK28::KK19::KK16::KK16::KK16:

canım bende merak ediyordum seni başlayıp sonuna bile gelmişsin tedavinin inşallah bebeğin/bebeklerin sımsıkı tutunsun sana inşallahhh:emir_bebek:

dün doktoruma gittim :21: maşallah çok iyiymiş bebeğimin gelişimi :nazar::nazar::nazar::nazar: tam 8 +1 haftalığım bugün :KK49::nazar:

vee bir dahaki kontrolümüz 1 ay sonra :KK31:

hamdolsun yine pıt-pıtları duydum maşallah bebeğime yaaa :nazar::nazar::nazar:

hepimizin güzel haberleri sağlıkla devam etsin inşallah :KK9::KK49::emir_bebek::nazar::KK16::KK16::KK16:

Yüce Rabbim bekleyen arkadaşlarımızın müjdesini tez zamanda nasip etsin inşallah :KK3::KK49::emir_bebek::nazar:

şifaa canım bebeğin hayırlı ugurlu olsun.Allahım saglıkla kucagına almayı nasip etsin.canım benim şuan kalp atışlarını duyuyosun,Allahın izniyle kucagında emmek için ağladığınıda duyarsın inşallah:)hamiş haberleri aldıkça mutlu oluyom,umudum dahada artıyo.... :)bende beklemedeyim şuan.gelecek ay tüp deniycektik.oda biesteronla bitki karışımlarını içince fsh 125 lere uçtu..tüpe başlamak için fshın düşmesini bekliyorumm...

şifaa canım bebeğin hayırlı ugurlu olsun.Allahım saglıkla kucagına almayı nasip etsin.canım benim şuan kalp atışlarını duyuyosun,Allahın izniyle kucagında emmek için ağladığınıda duyarsın inşallah:)hamiş haberleri aldıkça mutlu oluyom,umudum dahada artıyo.... :)bende beklemedeyim şuan.gelecek ay tüp deniycektik.oda biesteronla bitki karışımlarını içince fsh 125 lere uçtu..tüpe başlamak için fshın düşmesini bekliyorumm...
Zerrinciğim :KK70::KK70::KK70::KK70: canım benim aminn inşallah ALLAH razı olsun tüm hepimize sağlıklı-hayırlı evlatlar nasip olsun inşallah tez zamanda ve sıkıntısızca inşallah :KK49::emir_bebek::nazar: tabiki umutsuz nefes alamıyoruz güzellikler bekliyor hepimizi çünkü sabrımızın sonunda mükafatlandırılacağız inşallah :KK49::emir_bebek::nazar::KK52::KK52::KK52::KK19: peki bitki karışımlarını dr. bilgisinde mi kullandın :KK28::26: yoksa kafana göre mi :KK66: biesteronun etkisi iyiye gidiyorsur çok yakında fsh düşecek tatlım sende çok şaşıracaksın değecek beklediğne mutlu sona ulaşacaksın canım benim dualarımdasın Rabbime emanet ol :KK49::emir_bebek::nazar::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:

dün doktoruma gittim :21: Maşallah çok iyiymiş bebeğimin gelişimi :nazar::nazar::nazar::nazar: Tam 8 +1 haftalığım bugün :KK49::nazar:

Vee bir dahaki kontrolümüz 1 ay sonra :KK31:

Hamdolsun yine pıt-pıtları duydum maşallah bebeğime yaaa :nazar::nazar::nazar:

Hepimizin güzel haberleri sağlıkla devam etsin inşallah :KK9::KK49::emir_bebek::nazar::KK16::KK16::KK16:

Yüce rabbim bekleyen arkadaşlarımızın müjdesini tez zamanda nasip etsin inşallah :KK3::KK49::emir_bebek::nazar:

canım günaydın allah hayırla kucağına almayı nasip etsin sağlıkla sıhhatle inşallah benim yumurta gelişmedi tedavi iptal oldu rabbim kısmet etmedi bana bu kez üzgünüm allah isteyen herkese versin içinde de bana ve burdaki tüm arkadaşlara

Günaydın arkadaşlar inşallah bu gün bol bol hamile haberleri güzel haberler alırız benden haberler kötüü tedavim iptal oldu yumurta gelişimi olmadı puregon 225 ve menegon 2 toz bir su igneleri yapıldı 5. Gün bit 9 mm olmuş dr bana devam etmek sizi maddi ve manevi yıpratır gelişme yok dedi dr odasından aglayarak çıktım çok kötü oldum ama rabbim bilir daha zamanı vardır diye düşünmeye çalışıyorum eylülde tekrar deneyeceğim dr onada umutlu konuşmadı ama başka bir dr daha gideceğim allahtan umut kesilmez rabbim verecek inşallah rabbim tüm dualarımızı kabul etsin amin

Günaydın arkadaşlar inşallah bu gün bol bol hamile haberleri güzel haberler alırız benden haberler kötüü tedavim iptal oldu yumurta gelişimi olmadı puregon 225 ve menegon 2 toz bir su igneleri yapıldı 5. Gün bit 9 mm olmuş dr bana devam etmek sizi maddi ve manevi yıpratır gelişme yok dedi dr odasından aglayarak çıktım çok kötü oldum ama rabbim bilir daha zamanı vardır diye düşünmeye çalışıyorum eylülde tekrar deneyeceğim dr onada umutlu konuşmadı ama başka bir dr daha gideceğim allahtan umut kesilmez rabbim verecek inşallah rabbim tüm dualarımızı kabul etsin amin

canım doktor odasından ağlayarak çıktım sözün....:KK43:bende doktor odasından ağlayarak çıktım son gitdiğimde.elden bişey gelmiyo....ameliyat olmalıısn deseler.... para bul deseler...çaresi şu bulun deseler.... ama bizim elimizden gelen bişey yok.....buda bizim bu dünyadaki sınavımız.İnşallah doktor odasından bebiş haberiyle gülerek çıkacagın günlerde olur.bu mubarek günlerde bol bol dua edelim.zamanını bekliyelim.rabbim verecektir...dualarımdasın

canım doktor odasından ağlayarak çıktım sözün....:KK43:bende doktor odasından ağlayarak çıktım son gitdiğimde.elden bişey gelmiyo....ameliyat olmalıısn deseler.... Para bul deseler...çaresi şu bulun deseler.... Ama bizim elimizden gelen bişey yok.....buda bizim bu dünyadaki sınavımız.inşallah doktor odasından bebiş haberiyle gülerek çıkacagın günlerde olur.bu mubarek günlerde bol bol dua edelim.zamanını bekliyelim.rabbim verecektir...dualarımdasın

sağol canım allah razı olsun inşalllah hayırlı bebekli haberlerini alırım nasıl düşüneceğimi bilmiyorum isyan etmek istemiyorum allah bilir kısmet ne zaman ise olur inşallah şimdi ugur akyol varmış netten baktım macun hazırlıyormuş kistler için onu arayacam kullanan var mı bilgin var mı canım

Merhaba Makay

Bende Endobentriosist hastasiyim ben Mayis ainda tedaviye basladim bende Yumurtalar gelisdi . Sonucunu sordun mu Doctoruna ??? Ben baslamadan önce hep Dogum Kontol hapi kulaniyorum hastaligim ici. sende dene bunu eger Endon uyursa yumurtalarda gelisiyor . neyasiki tedavi soncunda bir hamilelik olmadi Austosda baslicaz kismet ......

X