Kızlar merhaba. Benim süreci az çok biliyorsunuz. Tüp bebek denedik bir tane orta kalite embriyo oluştu o da tutunamadı. İki ay rahim dinlendirmesi yapmıştık. Şimdi adetle birlikte rahim filmi çektirip, bir ay doğum kontrol hapı kullanıp başlayalım dedi aynı doktorum. Şimdi tabi ilk tüp bebeği burada denediğim için fiyatta da yardımcı oluyorlar. Bir kez daha burada deneyeyim diyorum ondan. Şimdi benim düşüncem embriyo oluşmadı, yumurta kalitesi düşük yani bir de endometriozisden ötürü tutunmadada sıkıntı oluyor. Yumurta kalitesini artırmak için neler yapabilirim kızlar? Bir de instagramdam Fatma ölmez diye bir kadın var iksiri şifa gibi ürünler satıyor, yani yorumları çok iyi. Kurtuluş Orman çiftliği diye bir yer var orada da yorumlar çok iyi hani böyle ürünler de var. Bu tarz ürünler kullandınız mı? Tekrar tüp bebek zor geliyor bi yandan. Hani ara verip bu tarz ürünler denemek mi? Bir yandan da ara verirsem daha zor gelmesinden çekiniyorum. Ne düşünüyorsunuz bu anlamda düşüncelerinizi almak isterim