2. tüp bebek denememizi burda paylaşalım kızlar......

INSALLAH LISTEDEKILER HEPSI HAMILE KALIRLAR YARABBI KIMSEYI MAHRUM BIRAKMA!!!!!!!!!!!!

Son düzenleme:

selam canim hosgeldin aramiza öncelikle gecmis olsun insalláh son olur sen yurtdisinda nerde yasiyorsun ben Almanyada yasiyorum suanda 3.denememi yapiyorum ilk defa dondurulmuslarlan deneyecegiz sizde ne problem var?yaptigin yerden memnun kalmadinmi

[sıze=2]kızlar suanda adetımın 8:günündeyım salıya randevum var doktorda bakıcaklar rahım normal kalınlıga gelınce allahın ıznıylen 2tane bebısımde sorunsuz cözülürlerse transfer yapılacak heraldenasıp olursa ayın 20sıne kadar transfer edılır:::::[/sıze]

Canım arkadaşım,taze anniş Maybebabe'nin topiği 2.deneme yolunda hepimize şans getirsin inşallah.

Kısmetse Subat'ta dondurulmuşlarla 2. denememizi yapacağız.

Allah hepimizin yardımcısı olsun

arkadaşlar merhaba..ben ilk denememi raporlu olarak ege üniversitesinde yaptırdım ve malesef negatif oldu.ikinciyi sgk anlaşmalı biryerde yaptırmak istiyordum ancak bugün eczaneye tedavide kullandığım ilaçların yüzdesini ödemek için gtitim çünki sisteme geç geçiyormuş raporlar. eczanede çalışan çocuk abla bu raporlar 1 ay geçerli diye söyledi..gerçekten böylemi yani ikinci deneme için tekrar mı rapor çıkarmak gerekiyor....bir ay için mi ugraştık o kadar film tahlil vs vs...çok canım sıkıldı...ben 6 ay biliyordum ve mayıs sonu gibi tedaviye başlamayı düşünüyordum 2. için....lütfen bilgisi olan yazsın moralim alt üst oldu....sanki kolay kazanıyoruz bukadar parayı da.şu 2 deneme olayı zaten can sıkıcı.birde raporu yenileteceğiz öylemi...

selam kızlar
ben de 2.denememi şubat ayında yapacağım..hamile arkadaşları tebrik ederim.Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

Canım arkadaşım,taze anniş Maybebabe'nin topiği 2.deneme yolunda hepimize şans getirsin inşallah.

Kısmetse Subat'ta dondurulmuşlarla 2. denememizi yapacağız.

Allah hepimizin yardımcısı olsun

canım benim inşallah........hangi aşamadasın şuan, mesajları yeni gördüm.....nerde yaptırdın??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…