arkadaşlar benimde 2.denemem banada 5.gün embriyosu transfer edildi 9 günüm kaldı çok merak ediyorum sonucu inanın beklemek çok zorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr(((((((((((((
karasu nasılsın canım nasıl gidiyor
Kızlar positivvvvvvvvvvvv9. gün değerim 92
11. gün değerim 225................allahıma şükürler olsun 09.01 de ilk ultrason randavum............hadi sizlerden de positiv haber bekliyorummmmmmmmmm.......
Kızlar positivvvvvvvvvvvv9. gün değerim 92
11. gün değerim 225................allahıma şükürler olsun 09.01 de ilk ultrason randavum............hadi sizlerden de positiv haber bekliyorummmmmmmmmm.......
Allahım çok şükür ilk güzel haberimizi aldık teyze oluyoruz inşallah kuşağınada alırsın canım çok sevindim hadi bakalım elde var 1 devam edin hanımlar bol bol yiyen bekliyoruz inşallah bende şubatta sizi teyze yapıcamm oley be oley be çok şükür tebrik ediyorum canım doya doya yaşa bu mutluluğu zor kavuştun sonuna kadar hak ediyorsun
Cnn t ederim darisi bizm basimiza insallh bnm de 4ockta test rabbm kucagina almayi nasp etsin
canııımm cok sevındımmm
masallah yaa,Rabbim bebegını korusun saglıkla sıhhatle dunyaya gelmesını nasıp etsın.kendıne cok dıkkat et su sıralar.yat dınlen.iş yapma.cok ii bak kendine.
Kizlar bugun 11.gunm trnsfer dn spnra dun 10.gun degerum 72 rabbim hepimize nadip etsin anne olmayi dua edelim birborimz icin
Kizlar bugun 11.gunm trnsfer dn spnra dun 10.gun degerum 72 rabbim hepimize nadip etsin anne olmayi dua edelim birborimz icin
arkadaşlar malesef buseferde olmadı kısmet deilmiş herkesin allah yardımcısı olsun
Merhaba arkadaslar,
Araniza bende katilayim. Ben yurt disinda 4 asilama yaptirdim malesef tutmadi. Sag tupum kapali. Trde bruksel tb de tup yaptirdim (ekimde) oda tutmadi. Simdi 2inciyi hangi merkexde yaptirayim bilmiyorum. Yardimci olursaniz sevinirim.
kızlar merhaba topiğin hamişlerini teprik ediyorum bu arada cuma opum oldu büyük ihtimal pazrtesi transferim olur inşaallah
Cnmmm cok t edrim rabbim kucagimiza almayida nasip etsin 2012 eylul ekim tup bebek anneleri diye topic actik sende gel oraya optum seni yaz bize dr un dedikleri bnm de 14ta dr ziyaretimiz insllh darisi butun arkdslarimasaol canım yaaa pzt günü ilk randavu.....iple çekiyorum vallah.....
tebriklerrr canımmmmmm......allah kucağına almayı nasip etsin....
Cnmmm cok t ederim rabbim sizede nasip etsin bnde simdi ogrendim nesrinin soncu uzuldum rabbim sabir versin sira sizin rabbm sizede yasatsin bu duyguyu insllhkarasu tebrik ederim cnm darısı başımıza rabbim kucağına almayı nasip etsin nesrinden haberin varmı onunda sonucu öğrenmiş olması lazım merak ediyorum
oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yaşasın harikaa ya çok güzel tebrik ediyorum canım benim darısı tüm isteyenlerin başına hadi bakalım etti 2 çoğalıcak bu güzel haberler sizleri duydukça içimi heyecen kaplıyor şubata az kaldı şubatın 1 de adet olacağım ve 2. dememe başlıyaçağız neolur dua edin artık sizin dualarınız daha makbul öpüyorummm bebişlerimizi tabi:):)))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?