amin kaliteli yumoşların olur inşallah bu arada yumurtalar için özel bişey yedinmi ben incir duydum ama
nesrin 1976 konuyla alakası yok biliyorum ama bursaya yerleşmeyi düşünüyorum sende orda oturuyorsun galiba nasıl bir yer kiralar pahalımı teşekkür
mrb kızlar bende ikinci tedavime başladım ilk denemem bursa acıbadem şahin zetereoğlu doktorumdu ikinci denememi osman develioğlunda denemeye karar verdik benimde yarın yumurta çatlatma iğmem olucak pazar günüde yumoşlarım toplanacak allahın izniyle önümüzdeki haftada transfer olur gün yaklaştıkça heyecanım artıyo allah hiç kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın herkezin yüzünü güldürsün inşallah
tedavn hayrlı olsun daha doğrusu hepimz için hayrlı olsun inşallah cnm biz senınle hemen hemen aynı zaman da yatıcaz dr ya 24 aralık ya da 26 dedi tarnsfr için rabbm hepimize anne olmayı nasip etsin
merhaba arkadaşlar
bende ilk tüp bebeğimi bahcecide halit bey yaptı malesef aralığın 3 de negatif sonuç aldım. 5 adet sağlıklı embiryom vardı 2 si gitti şimdi 3tane dondurulmuş embiryom var şubat gibi ikinci denemeyi düşünüyoruz. Ama çok korkuyorum tekrar negatif sonuç almaktan artık bende aranızdayım listenize benide eklermisiniz inşallah hamiş haberleriyle süsleriz burayı
merhaba arkadaşlar
bende ilk tüp bebeğimi bahcecide halit bey yaptı malesef aralığın 3 de negatif sonuç aldım. 5 adet sağlıklı embiryom vardı 2 si gitti şimdi 3tane dondurulmuş embiryom var şubat gibi ikinci denemeyi düşünüyoruz. Ama çok korkuyorum tekrar negatif sonuç almaktan artık bende aranızdayım listenize benide eklermisiniz inşallah hamiş haberleriyle süsleriz burayı
arkadaşlar bugün 5. gün embriyo transferim gerçekleşti....şuanda evdeyim dinleniyorum....inşallah size positiv haberlerle gelirim....
arkadaşlar bugün 5. gün embriyo transferim gerçekleşti....şuanda evdeyim dinleniyorum....inşallah size positiv haberlerle gelirim....
Selam.2aymi ara verecen.ben Almanya'da yasıyorum doktorum turk bende Kasım'da 2.denememdede negatif sonuc aldım suanda 2tane cok iyi kalitede embriyo dondurulmuş var.doktorum hemen onlarida transfer ederiz dedi ama ben Ocak'ta normal adetimle yapmak istedim suanda adetimi bekliyorum olursam doğal yapıcım bu sefer olacağız direk yumurtladiktan sonra transfer yapılacak Allah'ın izniylen olur inşallah 3.denememde. Sende nasıl olacak?
evet cnm yeni geldim doktorumdan bu gece çatlatma iğnemi vuracağım inşallah sağlıklı yumoşlarım olur ve 5.güne kadar gidebilirler .canım evet aynı zamana geliyor transferlerimiz hayırlısıyla buradan birbirimize müjdeler veririz kendine çok iyi bak beni durumundan haberdar et canım allah kolaylıklar versin
nesrincm hakkında hayrlı olsun benm tarh belli oldu 24 aralıkta transfer olucak 2 tane baklm hayrlısı diyorum inşallah sen ben dn önce öğrenicksin pozitf sonucu rabbm yar ve yardımcımz olsun inşallah
Slm kızlar,
benim bügün 2. tüp bebek denememin yumurta toplama aşaması gerçekleşti.......8 yumurta topladılar......ilkinde 5 yumurtaydı....
doktor ikinci denememden önce biosteron verdi 20% bile olsa yumurta sayısını artıran bir ilaç.....sanırım onun faydası oldu.....
İki denememde Brüksel tüp bebek merkezinde oldu.......hafif bir kanamam oldu......hiç bir ağrı yok, ilkinde de olmamıştı zaten.
Allahım tüm isteyen ve bunun için çabalayan arkadaşlarımıza hayırlı evlatlar nasip etsin.....
Dua:
Allah ım şükür sağlıklıyız,yiyecek lokmamız var .hepsi senin sayende.sen vermesen niceoluruz .bize yüce katından sağlıklı salih aklı yüzü güzel ana baba değeri bilen ,senin yolunda Hak yolunda ilerleyecek adaletli hoşgörülü bir nesil ihsan eyle.sen OL diyeceksin olacak .buna inancımız sonsuz.Peygamberimiz Hz.Muhammed in adının geçtiği duaları sen geri çevirmezsin inşallah bu aciz kullarını kapından geri çevirme nolur.
peygamberimiz Hz.Muhammed senin adını söyleyerek Allahımdan istiyorum.
bize en hayırlısını ver rabbim .
amin .
canım benimde 23 aralıkta transferim banada iki tane koyulacak bir gün var aramızda. on iki gün birbirimize neler yaşadığımızı anlatırız bu arada çalışıyomusun bu süreçte kaç gün dimleneceksin işe gidecekmisin ben bu konuda kararsızımda
canım benimde 23 aralıkta transferim banada iki tane koyulacak bir gün var aramızda. on iki gün birbirimize neler yaşadığımızı anlatırız bu arada çalışıyomusun bu süreçte kaç gün dimleneceksin işe gidecekmisin ben bu konuda kararsızımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?