Slm kızlar,
benim bügün 2. tüp bebek denememin yumurta toplama aşaması gerçekleşti.......8 yumurta topladılar......ilkinde 5 yumurtaydı....
doktor ikinci denememden önce biosteron verdi 20% bile olsa yumurta sayısını artıran bir ilaç.....sanırım onun faydası oldu.....
İki denememde Brüksel tüp bebek merkezinde oldu.......hafif bir kanamam oldu......hiç bir ağrı yok, ilkinde de olmamıştı zaten.
Allahım tüm isteyen ve bunun için çabalayan arkadaşlarımıza hayırlı evlatlar nasip etsin.....
Dua:
Allah ım şükür sağlıklıyız,yiyecek lokmamız var .hepsi senin sayende.sen vermesen niceoluruz .bize yüce katından sağlıklı salih aklı yüzü güzel ana baba değeri bilen ,senin yolunda Hak yolunda ilerleyecek adaletli hoşgörülü bir nesil ihsan eyle.sen OL diyeceksin olacak .buna inancımız sonsuz.Peygamberimiz Hz.Muhammed in adının geçtiği duaları sen geri çevirmezsin inşallah bu aciz kullarını kapından geri çevirme nolur.
peygamberimiz Hz.Muhammed senin adını söyleyerek Allahımdan istiyorum.
bize en hayırlısını ver rabbim .
amin .
Slm kızlar,
benim bügün 2. tüp bebek denememin yumurta toplama aşaması gerçekleşti.......8 yumurta topladılar......ilkinde 5 yumurtaydı....
doktor ikinci denememden önce biosteron verdi 20% bile olsa yumurta sayısını artıran bir ilaç.....sanırım onun faydası oldu.....
İki denememde Brüksel tüp bebek merkezinde oldu.......hafif bir kanamam oldu......hiç bir ağrı yok, ilkinde de olmamıştı zaten.
Allahım tüm isteyen ve bunun için çabalayan arkadaşlarımıza hayırlı evlatlar nasip etsin.....
Dua:
Allah ım şükür sağlıklıyız,yiyecek lokmamız var .hepsi senin sayende.sen vermesen niceoluruz .bize yüce katından sağlıklı salih aklı yüzü güzel ana baba değeri bilen ,senin yolunda Hak yolunda ilerleyecek adaletli hoşgörülü bir nesil ihsan eyle.sen OL diyeceksin olacak .buna inancımız sonsuz.Peygamberimiz Hz.Muhammed in adının geçtiği duaları sen geri çevirmezsin inşallah bu aciz kullarını kapından geri çevirme nolur.
amin .
Slm kızlar,
Dua:
amin .
Slm kızlar,
Dua:
amin .
canım sana umut olmak için yazıyorummm benim de ikinci denemede tuttu hamileyimm bende kullandım biestereon çok faydasını gördüm ayrıca beslenmeme çok dikkat ettim her gün badem ceviz falanda yedim bahçecide yaptırdım ben murat berksoy var orda gerçek bir doktor bana çok faydası oldu inşallah seninde hamileyim diye yazdığın günü görelim dua et bol bollll ve inann sürekli iyi düşünn
Hadi hayirlisi insallah 2.de yakalarsin o mutlulugu.Benim 2.denemem bir ay önceydi simdide adetimi bekliyorum dondurulmuslarla 3.deneyecegiz.Insallah rabbim herkese nasip eder kimseyi mahrum birakmasin
güzel duan için amin canım benimde 2.tüp bebek denemem olcal Allah kısmet edrse yarın uzun protokol oldu lucrine başlıycaminşallah 2.denemelerimizde tutar inşallah
Slmlar arkdslar bende suan tedavideym estrofem kullaniyrm buay 2.deneme benim 9 tane dondurulms bebisim var hepimz icin dua edlim rabbim hepimizn kucagini doldursun
ne güzel canım benim allah tamamına erdirir inşallah......bende eğer ikincisi de tutmazsa Bahçeciyi düşünüyorum, çok bilindik ve iyi bir yer ayrıca embriolog çok önemli tüp bebek olayında diye düşünüyorum.....oranın embriyoloğu çok iyi diye biliyorum....ama inşallah gerek kalmaz......telefon bekliyorum bakalım 2. gün sonuçları ne olacak.....
Edanur
Sehak
Karasu
Maybebabe
şuan 4 kişiyiz, her adımdan haberdar edelim birbirimizi arkadaşlar.......
Allah hayırlı haberler vermeyi nasip etsin bizlere.......
maşallah sana kız, 9 adet dondurulmuş :))))) süper bu......ben hep şunu merak ediyorum, her bir dondurmaya ayrı ücret mi istiyorlar yoksa tek fiyat mı veriyorlar?
evet arkadşlar telefon geldi ve 6 tane döllenmişten 4 tanesi gayet iyi devam ediyormuş.....transferi 5. gün yapmayı düşünüyorlar yani cumartesi......inşallah yumoşlar güzelce gelişmeye devam ederler.....
canım benim doktorum bana en az iki ay beklemek gerekiyor demişti ikinci denemeden önce....sen direk bir ay sonra yaptırıyorsun sanırım, istersen bunu bir araştır.....
evet arkadşlar telefon geldi ve 6 tane döllenmişten 4 tanesi gayet iyi devam ediyormuş.....transferi 5. gün yapmayı düşünüyorlar yani cumartesi......inşallah yumoşlar güzelce gelişmeye devam ederler.....
mrb kızlar bende ikinci tedavime başladım ilk denemem bursa acıbadem şahin zetereoğlu doktorumdu ikinci denememi osman develioğlunda denemeye karar verdik benimde yarın yumurta çatlatma iğmem olucak pazar günüde yumoşlarım toplanacak allahın izniyle önümüzdeki haftada transfer olur gün yaklaştıkça heyecanım artıyo allah hiç kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın herkezin yüzünü güldürsün inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?