Merhaba kizlar ben burdan yillardir cok sey arastirdim hep kendime umut aradim simdi isteyenlere umut olsun diye yazmak istedim :) ben 4 yillik evliyim 28 yasindayim 2 tarafli cikolata kistim vardi 2 yil once ogrendim 3 bucuk yildirda bebek istiyorduk ama olmuyordu. Once yumurta takipleri butun testler hersey iyiydi ama olmuyodu bizde en son kistten olmuyo diye dusunup asilama yaptirmaya karar verdik ilk asilamam üniversite hastanesinde yapildi malesef olmadi. 2.asilmam da özel klinige gittim yine olmadi. Sonra 3. Asilamayida ayni yerde oldum 2 ay ara verdik oncekinden sonra. Ben o ara c life macun kullandim bide tam asilamadan 10 gun once 1 hafta soğan suyu ictim. Bunlarinda etkisi oldu mu bilmiyorum ama son kontrollerde doktorum sol tarafimdaki kistin gittigini sagdakinin de küçüldugunu soyledi. Bende sogan suyunu söyleyince iyi yapmissin devam edebilirsin dedi hatta. Sonra son asilamam yapildi 2 hafta geçti benim adet agrilarim basladi test gununde test yapmadim 5 6 gun daha gecti esimle tup bebek konusurken artik oyle umutsuz bi anda gebelik testi yaptik pozitifti şok olduk :) sonra kan testi sonra ultrason derken 2 kese göründü. Allah'ın izniyle ikiz bebeklerim olacak. Allah isteyen herkese nasip etsin tam umutlarım tukenmisti aglamaktan yorulmustum oyle bi zamanda geldiler ki :) insallah kucagimiza almak da nasip olur. Ben burda cikolata kistiyle ilgili cok sey aradim ufacik seyde kendim icin umutlandim. Kisti olanlar hamile kaldi kendim kalmis gibi sevindim bir kisiye bile umut olursam ne mutlu bana. Sizlerde dualarınızda beni ve bebeklerimi eksik etmezseniz cok ama cok sevinirim umarim herkes yasar bu guzel duyguyu.