iyyim canım ne olsun cocuklar evde olunca iş benimde bitmiyorben geldim mutfak topladım geldim:) iyidir cnm senden nbr
merhaba oztrk nasılsın?
herkes bu hafta coştu.homini gırtlak yedik valla :kedi:
git gitmesinede misafirlikte fazla kaçırmayalım lütfen yiyceklerdenlmaz: bende genelde öyle olyorda:1rolleyes:
canim kurallar mevta oldu, kural yok artikin zemuszemusKızlar bu arada dün 20 dk kitabımı okudum:))
canim zaten bu hafta herkes arti cikacak gibi geliyor bana. bosver haftaya hepimiz eksi cikicaz ins.zemuszemusbu arada ben kendime engel olamıyorum ya bugn.srekli kendimi mutfakta buluyorum
bir sürü şey yedim
spor yapmak içimden gelmiyor
yarın kilo almış cıkarsam yakarım kendimiklava:
hmmm ben de bakiym bu linke o zaman merak ettim.:2:klava: kendimide yakarım tm siteyi de yakarım ıulennn :gitme:
bizde zayıf olmak ıstıyorz artık
minnoşum bak ben kendimi ne zaman kötü hissetmem buraya girer fotoğraflara bakarım
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...motivasyon-icin-resimlerimizi-paylasalim.html
onlar başardıysa biz de başarabiliriz .yeterki sabredelim şu boğazımızı tutalım
günaydın millet..
o kadar alakasız yiyecekleri yemenin sonucu dün akşam müthişş karın ağrısıyla acillik oldum kızlar:çok üzgünüm: anam ne ağrıydı çığlık çığlığayım..hayır apandist dediler amanın ameliyat için beklemeye başladılar tam tanı koyabilmek için..ben ne bulursam yemiştim diyince :kedi: güldüler yahuu :dilcikar: çok utandım amagaz sıkışması yapmış yiyecekler patlicaktı karnım az kalsın gaz bombasıı:roflol: serum ve iğne delikleri karım oldu klava: şişko patatesim ben yahuu..ve de pis boğaz
velhasıl sabah kilomm 68,7 gr. :mymeka:
bugün yeni baştan başlıyorumm her bişeye..nesli valla döverimm gülersen kötükedihüso
:1shok: :1shok: sen yengeçmiymişiinn :1shok: tühhh kafamçokkarıştıaferim kiz guzel paylasim biliyorum benim yengec oldugumu bilseydin bu diyeti yayinlamazdin ama bunu yazip dolaba asacagim vede uygulayacagim sagoll seker opuyorum seni benim dusunceli minik arkadasimma.s.
anamm kocalar çocuktan beterler zaten hastalanınca tümden bebek oluyorlar..Allah kolaylık versin sana bacım.. bir an önce iyileşsin de sende rahat rahat yatıp yağ depolayabilesin kuşumm Şenizay bu arada iki dakka geldim bu mesaj dikkatimi cektii gecmiside okumadim kizlar anamm benim kocis cocuklardanda beterrr oldurdu beni ne hastalikmis otarafa butarafa kosturup durdumm
neyse ben yine kacayim affiniza siginarak
bu ara akrep kendini yakmakla meskuull canımm Çok üzgünüm çoookbende aynı durumdayımbence akrep te yakar:))
canim kurallar mevta oldu, kural yok artikin zemuszemus
.
güle güle git ve gel şekercimm..bayramda seni incecik görücekler hadi bakalımm hihoyyytgunaydın kızlar ılk ben bıldıreyımde en cok ben utanayım dedım
kılom 71.1 kendıme helal olsun dıyorum baska bısey demıyorum
bugun 12 de oglen gıresuna gıdıyoruz esımın aılesının yanına
pazartesı donucegız orda gıremem herhalde haberınız olsun sekerler
pazartaesı gorusuruz ınsallah kendınıze ıyı bakınn mucukkk
:roflol: :roflol: :roflol: kıs gülme :roflol: :roflol: bak gülme fena yapıcam :roflol: :roflol:
:roflol::roflol::roflol: akrebımm guluyorumm ama gecmıs olsunn
o halını en ıyı ben bılırım bende o hale gelmıstım cunku:roflol::roflol:
ama yınede gulmeden duramııyorum :roflol::roflol: yenı kurallarımızı sımdı
goturup kılo almak ısteyenlerın grubuna yapıstırasım geldıı:roflol::roflol:
sonuclar ıcın bızım sonuc topıgıne bakabılırler nede olsa:roflol:
iyi halt ettinn :roflol: bis yedikmi hiç sen yiyosunn :roflol: :roflol:kilom 62.9
dün arkadasta herseyi yedim.
delüüüü sensin şişkoo :dilcikar: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:bu arada günaydin tüm sisko takim arkadaslarimaa.s.
bu arada günaydin tüm sisko takim arkadaslarimaa.s.
valla bacim hemde nasil tebrik ederim seni gel anlindan opeyim seniiGünaydın kızlar.
şimdi yazdıklarınızı okudumda ben kilo mu yazmaya utanıyorum
cunku yazarsam bana gıcık olmanızdan korkuyorum
sevincim kursağımda kaldı.çünkü bu hafta tek kilo veren benmişim hemde o kadar kaçamak yapmama rağmen
bende bi terslik var arkadaslar.kaçamak yapmadığımda zorla verıyorum
kaçamak yaptığımda sok oluyorum cunku kılo almayı dusunurken kılo vermiş çıkıyorum
sonuc olarak bugünkü kilom 71.3
nasıl verdin derseniz bu hafta cok kaçamak yaptım ama 5 ten sonra ağzıma bısey koymadım ona bağlıyorum bu zayıflamayı
arkadaşlar tebrik etmeyin beni lütfen.haftaya inş. hepberaber veririzzde daha mutlu olurum .o zaman birbirimizi tebrik ederiz
valla bacim hemde nasil tebrik ederim seni gel anlindan opeyim senii
aferim valla bu haftaa biz kilo almak icin ugrastikya sen basaranlardansin
hatta basaransin bacim afaerim sanaaa.s.:1hug:
gunaydın kızlar ılk ben bıldıreyımde en cok ben utanayım dedım
kılom 71.1 kendıme helal olsun dıyorum baska bısey demıyorum
bugun 12 de oglen gıresuna gıdıyoruz esımın aılesının yanına
pazartesı donucegız orda gıremem herhalde haberınız olsun sekerler
pazartaesı gorusuruz ınsallah kendınıze ıyı bakınn mucukkk
günaydın millet..
o kadar alakasız yiyecekleri yemenin sonucu dün akşam müthişş karın ağrısıyla acillik oldum kızlar:çok üzgünüm: anam ne ağrıydı çığlık çığlığayım..hayır apandist dediler amanın ameliyat için beklemeye başladılar tam tanı koyabilmek için..ben ne bulursam yemiştim diyince :kedi: güldüler yahuu :dilcikar: çok utandım amagaz sıkışması yapmış yiyecekler patlicaktı karnım az kalsın gaz bombasıı:roflol: serum ve iğne delikleri karım oldu klava: şişko patatesim ben yahuu..ve de pis boğaz
velhasıl sabah kilomm 68,7 gr. :mymeka:
bugün yeni baştan başlıyorumm her bişeye..nesli valla döverimm gülersen kötükedihüso
günaydın kızlarv akrepcim gecmiş olsun
bu arada günaydin tüm sisko takim arkadaslarimaa.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?