Merhabalar. Benim 2 çocuğum var.buyuk oğlum 2014 doğumlu 8 yaşında diğer oğlumda 8 aylik. Geçen sene 1.sinifa başladı oğlum sorun yaşamadan seneyi bitirdik hatta son ocak ayından itibaren okula kendi gitti gelirkende öğretmeni getirdi. Ben dogum yapmıştım çünkü. Bu sene okul aynı sınıf aynı öğretmen aynı ama sadece 2 gün okula gitti. 3.gun midem bulanıyor diyerek eve geldi. O hafta salgın var dedi doktor dinlensin dedi evde kaldı. 2. Hafta kalkıyor sabah kahvaltı yapıyor ama hadi gidiyoruz diyince yerlerde yatıyor midem bulanıyor diyor. Okula gidiyoruz kapıda ağlıyor sende gel sen kal diye. 1 2 ders kaldığım oldu birinde tamam sen git dedi sonra okuldan kaçarak peşime geldi. En son cuma günü son derse kadar bekledim 1 ders kaldı sen kal ben eve gideyim seni almaya gelirim dedim. Hayır olmaz diye ağladı bağırdı tamam eve gidiyoruz diyincede ağlıyor. Bu hafta hiç okula gitmedi bugün ilk defa okula gidecem dedi ama ben bekleyecekmisim okulda. Hayır olmaz yasak diyorum okulda yasak diyor hem kardesi var küçücük cocukta sabahın soğuğunda yollara düşüyor okulda rezil bi halde bekliyoruz. Hayır dedim gideceksen ben beklemeyecegim dedim bu seferde babam gelsin babam gelsin diye krize girdi babası bekleyecekmis. Oda telefonda gelemem dedi. Bayağı ağladı bağırdı kriz geçirdi. Artık ne yapacağımı şaşırdım soruyorum sorun varmi diye gizlice sordum acikcada sordum yok bisey diyor. Sen olmayınca midem bulanıyor diyor sadece. Lütfen bi fikir verin yada başına böyle olay gelen varsa bana bi yol bi fikir gösterirseniz sevinirim