• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2. sınıf iktisat/işletme okuyanlar en çok hangi ders(ler)de zorlandınız?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

açıköğretim 2. sınıf iktisat/işletme okuyanlar hangi ders(ler) de zorlandınız?

• İstatistik

OY: 5 29,4%
  • Muhasebe Uygulamaları

OY: 10 58,8%
  • Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi

OY: 1 5,9%
  • İktisat Teorisi

OY: 7 41,2%
  • Ticaret Hukuku

OY: 4 23,5%
  • Kamu Maliyesi

OY: 1 5,9%
  • Yönetim Organizasyon

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    17
E

EU2

Ziyaretçi
Arkadaşlar,bütten geçersem 2 sınıf olacağım ve merak ediyorum,2 sınıf okuyanlar hangi ders(ler) de zorlanız?
Birden fazla şık işaretleyebilirsiniz

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben 4cu sınıftayım ama ıstatıstıkde bıraz zorlandım,bıraz da muhasebe uygulamalrında ama ogrendım.dıger dersler bızde yok.menecment,marketıng dunya ekonomısı ve s, gıbı derslerımız var.

Ben 4cu sınıftayım ama ıstatıstıkde bıraz zorlandım,bıraz da muhasebe uygulamalrında ama ogrendım.dıger dersler bızde yok.menecment,marketıng dunya ekonomısı ve s, gıbı derslerımız var.

merhaba,başlığa açıköğretim yazmayı unutmuşum.cevaplarınız için çok teşekkür ederim.

her zaman en zor ders muhasebedir:sinifsinif:

en çok iktisat teorisi sonra istatistik ve muh uygulamalrı ticaret hukukuda karısık geldı bana

Canım ben şu an 4 .sınıf İşletmedeyimmm, anketine katılmak için cevap yazmak istedim. 2.sınıfı düşündüğümde en zorlandığım Muhasebeydiii felaketti yaaa... O kadar çalıştım ki anca geçtimmm... kaydirigubbakcemile5

bende maliye 4. sınıftayım. 2. sınıfta beni iktisat teorisi ve muhasebe zorlamıştı. şimdi ise bütün dersler....

vayy be, açıköğretim diyip geçmicez yani,bnde 1. sınıfta ne çok muhasebeden zorlandım geçebildim mi kesin bişey söyleyemiyorum (bu arada bütler ne zaman açıklanıyor ve kayıt yeniletme ne zaman yapılıyor bileniniz var mı benim pc ile bi problemim olduğu için aniden pc kapanıo araştıramıyorum) 2. sınıfta da çekicez desenize ama 3 derse kesin adam akıllı çalışmak lazım:) cevaplarınız için de herkese çok tşk ediyorum

cnm ben ticarette büt kaldım ve yine veremedim şükürr busene verdim iktisat teorisi test ezberle soru çöz muhasebede konu olarak çalış derim şuan sorunsuz 4 e geçtim darısı sizlerin başına:icecream:

şmdilik en zorlanılan Muhasebe Uygulamaları:)

İstatistik kolaydi muhasebe cok zor sanıyordum ama kendi mantigini oturtunca dersin cok kolay oldu butlerde :28: kamu maliyesi biz de pareto dengesinden ibaretti, tek sorunun cozumu 3 4 sayfaydi, soruyu cozerken ikinci sayfada ilk sayfada ne yaptigimizi unuturduk. Hukuk en zorlari. Hayatimda hic hukuk yapamadim.

Back