İlköğretim Yorum ve Soruları 2 sınıf annesiyim

seherakcan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2008
1.015
3
156
53
Amasya
selam ben 2 ci sınıf annesiyim kızımın dersleri çok iyi fakat ögretmen yavaş okudugunu söylemiş ben sizlerden bu konuda yardım istiyorum nasıl hızlı okuya bilir bana yardım cı olurmusunuz bunu için yapılması gerekenler nelerdir turkbayragi

ben oglumun hızlı okuması ıcın soyle yol denedım canım hıkaye kıtabı verırdım elıne dakıka tutardım bakalım her okumanda nereye kadar okuyacaksın derdım kelıme sayımı yapardık tabı bu hosuna gıderdı 3. sınıftır suan halen bos zamanlarında anne hadı dakıka tutalım ne kadar hızlanmısım der

canım teşekkürler buda güzel bizde yapıyoruz ögretmenin uyarısından sonra başladık aslında kızım çok düzgün okuyor ve anlıyor fakat hızlıda okuması gerekli diyor ögretmenimiz bunu deniyecegim teşekkürler

ben de 2. sınıf öğretmeniyim. çocuklarınıza bol bol kitap okuyun ve yüksek sesle size de okusun 1 dk da kaç kelime okuyor ona bakın. mesela kaç kelime okuyor dakikada

ben türkçe öğretmeniyim.sesli okuması yavaşsa siz yanınızda sesli okuma yaptırın günlük küçük bir hikaye kitabı veya 1-2 sayfa herhangi bir kitabını.
bence önemli bir konu da sessiz okumayı yapıp okuduğunu anlayabilmesi.bunu hikayeyle ilgili sorular sorarak ölçebilirsiniz:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…