2 senelik evliydim, Boşandim...

reddevil3449

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2014
46
2
0
İstanbul
Kizlar sizin yorumlariniza gercekten ihtihacim var sirf buraya derdimi anlatmak biraz olsun sizlerden en icten samimi cevap almak icin kiz profilinde hesap actim snra kapaticam zaten bir derdim var uzun ama okuyup cvp veririseniz cok sevinirim;
2 senelik evliyim bn 25 eşim 20 yasında onunla tanışmamız sosyal paylşm sitlrinden oldu. Onu 3 ay içinede çok sevdm annesi ve babası 2. Evliliğini yapmış, kız babasından hakaret, el kaldırma ve en sonunda kahvaltıda. Saçından tutup yerden sürükleye dışarı atmış, beni aradı drumu anlattı sevdiğimden alp bize getrdm zamanla duygularımı kendisine anlattım oda hiç düşünmeden kabul etti ve 3 hafta içinde de evlenme teklifi ettim, evlendik ayrı eve onun istediği şekilde eşyalarımızı yerleştirdik 1,5 sene inan çok iyi bir evliliğimiz ve mutlu oldgnu düşünyrdum ama bir gün kendisi benden soğuduğunu artık sevmediğini soyldği an dünyalr başıma yıkldi, insan çaresiz kalsa bile bir umut olur da severim belki mantığıyla evlendiğini bn hiçbir akla mantığa sığmadığını düşünüyorum maddi sıkıntımda yok. İnsan herşeyden önce benim ona yaptığım fedekarlığı babası ailesi arkadaşları hiç biri yapmadı ama gelinen nokta şu ki ben ona hem sevgimi hemde çaresizliğini birleştirdim ona yeni hayat yeni aile herşeyden önce güven, saygı ve sevgi verdim.
Bazı arkadaşlar diyebilir çocuk tipsiz falan olabilirmi hayır ben o hayatıma girmeden önce her istediğim karşıma veya gözüme kestirdiğim her kızla çıkmışımdır. Onu değilde başka birini de seçebilirdim ama onunda bir yuvaya bir aileye mutlu onu sevecek saygı gösterecek birine ihtiyacı olduğunu düşündüm en aZından seviyordum sahip çıkmak ALLAH katında da olsun iyilik yapmayı insanlara el uzatmayı seven bir insanım, uzattım ama sonuç ne oldu evden kovduktan sonra babasının yanına gitmiş hani 3 senedir konuşmadığı ve bana ondan ne kadar çok nefret ettiğini söyleyen kız 3 hafta içinde babasıyla mahkemeye geldlr ve boşandık.
Size sorum şu, Zamanla PİŞMAN olması sadece bunu istiyorum sizcede pişman olurmu? mutlaka yorumlarınızı bekliyorum .s

Son düzenleme:
o kadından size hayır gelmez. bir yanlısınız olmadıysa muhtemelen bir anlık boşlukla size sığındı. Mantık evliliği yaptı zamanla severım dedi ama sevemedi. şu da var yarın birgun babasından şiddet görünce yine size sığınacaktır

eğer dedğiniz doğruysa ve gerçekten mutluyken bunu yaptıysa yatın kalkın Allah şükredin gitti diye

pişman olacağını hiç sanmıyorum.ama geri dönersede sevdiğinden değil mecbur kaldığından döner.Neden soğudu sizden eksik olan bir şeylermi vardı,davranışlarınızmı değişti.

Vallahi pisman olabilir, olmayadabilir beyefendi, bence siz bu hanimi unutun. Gencsiniz, duzgun de bir insana benziyorsunuz, mutlaka mutlu olacaginiz daha akli basinda biri karsiniza cikar. Belli caniniz da yanmis buraya kaydolacak kadar ama unutun gecin bence.

Siz evlenecek olgunluktaymissiniz, ama o degilmis bence. 20 yasindaki kizdan ne olgunluk beklediniz zaten, yasitiniz hanimlara bakin.

Uzmeyin kendinizi daha fazla, sizi bu kadar uzen birini sevmek, ozlemek yerine bence ona ofkeli olmalisiniz. Yani kimin sizi uzmeye hakki var, sizi mutlu edecekler hayatiniza girsin, uzecekler defolsun. Kendinizi degerli gorun biraz lutfen.

konu kapanmadan yazayim. siz erkekler herseyi dortdortluk yaptiginizi mutlulugun kaynagi oldugunuzu dusunuyorsunuz o sebeple bu konunun tarafli oldugunu esinizi o kadar da mutlu etmemis olabileceginizi dusunuyorum. oteyandan oyle degiilse eger eski esiniz karsisina cabucak bir erkek cikarsa pisman olmaz ama bir sure yalniz kalir evde de bunaltilirsa keisn pisman olacaktir.

o kadından size hayır gelmez. bir yanlısınız olmadıysa muhtemelen bir anlık boşlukla size sığındı. Mantık evliliği yaptı zamanla severım dedi ama sevemedi. şu da var yarın birgun babasından şiddet görünce yine size sığınacaktır

tlf numaramı değiştrdm sosyal paylşm sitlerinden de bütün hesplarımı kapattım bana ulaşması zor çok istrse ulaşr ama en azndan direk bna ulaşmaz hem bunca olaylardan snra hangi yüzle bana geri döneckki benim istediğim sadece pişman olması ben bunu istyrm bir tek.

Bazı kadınlar baba evindeki mutsuzluklarından kaçışı evlilik sanıyorlar malesef
Sonra evliliğin çocuk oyuncağı olmadığını anladıklarında da böyle oluyor..
Durumunuza üzüldüm.. Belli ki size aşık olmadan evlenmiş sırf evden kurtulmak için
Sonra da pişman olmuş

Yaşınız genç, Allah daha iyileriyle karşılaştırsın
Babası onu yine döver o zaman pişman olur diye düsünüyorum :31:

Erkek üye yasak, konu kapanır ama yine de yorum yazmak istedim

pişman olacağını hiç sanmıyorum.ama geri dönersede sevdiğinden değil mecbur kaldığından döner.Neden soğudu sizden eksik olan bir şeylermi vardı,davranışlarınızmı değişti.

benimle evlenmesi tamamen belki bir umut ile sevebilirm mantığıymış. benim hatam yok ona evlenmeden öncede boşanma kararı alana kadar hep sevgi saygı ve güven verdim inanın hiç ama hiç hatam yok

Back