Öncelikle bunlae gerçekten sabır işi . Tüpbebekten korkmana gerek yok ben tüpbebekle hamileyim suan :) bende 23 yasında başladım tüp bebeğe 2 yıl uğraştıktan sonra güzel haberi aldım . İçin nasıl rahat ediyorsa onu dene bence . Bazen aşılama zaman kaybı olabiliyor en iyi çözümğ doktorun sunar . Ama sebebsiz cocugu olmayan bir sürü insan var tüpbebek deneyenMerhaba kızlar.
23 yaşındayım eşim 27 yaşında, 2 yıldır evliyiz, 2 seneye yakın çocuk sahibi olmak istiyoruz fakat olmuyor. İlk 5 ay korunduk doğum kontrol hapıyla. Hiç bir hamilelik geçirmedim. Doktora gittik amh 5 çıktı her şey normal rahim filmide çektirdim. Eşimde sperm testi verdi her şey normal sadece hızda biraz sorun var ama sayı iyi olduğunu için sorun etmediler. Aşılama denemek istedik fakat yumurtam erken çatladığı için iptal oldu. Artık sabrım gücüm kalmadı her ay ağlamaktan, psikolojim bozuk. Eşimide bıktırıyorum ağlamaktan resmen depresyondayım.
2 aydır mfk yöntemini deniyoruz. Ama pek umidimiz kalmadı. Sizce yıl sonunda hemen tüp bebeğe geçmelimiyim yoksa ondan önce bir aşılamamı denemeliyim? Açıkcası tüp bebek’ten korkuyorum yaşım da çok genç biliyorum ama gücüm kalmadı dayanmaya. Allahım isteyen herkese versin. Şimdiden teşekkür ederim
Canım hsg çekilmek için ne yapmak gerekiyor doktora birşey söylemek mi gerekir yoksa doktor kendisi mi söylüyorhsg çekildimi hiç?
Teşekkür ederim cevabınız için.. evet ama o sabır kalmadı bende maalesef depresyona girmiş bulunmaktayımÖncelikle bunlae gerçekten sabır işi . Tüpbebekten korkmana gerek yok ben tüpbebekle hamileyim suan :) bende 23 yasında başladım tüp bebeğe 2 yıl uğraştıktan sonra güzel haberi aldım . İçin nasıl rahat ediyorsa onu dene bence . Bazen aşılama zaman kaybı olabiliyor en iyi çözümğ doktorun sunar . Ama sebebsiz cocugu olmayan bir sürü insan var tüpbebek deneyen
Evet tüpler açık şükürhsg çekildimi hiç?
benm dr kendisi istemişti herşeyi bilelim diye. ama bence sizde isteyin yönlendrsn sizi. hiçbişey çıkmayıp olmaması belkide tüpler tıkalıdır açıldıgında olacak bilemeyiz. birde ona baktırın doktor zaten yaptıracaktırCanım hsg çekilmek için ne yapmak gerekiyor doktora birşey söylemek mi gerekir yoksa doktor kendisi mi söylüyor
Bende öyle düşünüyorum çünkü kendimi bildim bileli akıntım var enfeksiyon dan daha bu sene doktor fitil verdi 2 kutu kullandım düzeldi şükürbenm dr kendisi istemişti herşeyi bilelim diye. ama bence sizde isteyin yönlendrsn sizi. hiçbişey çıkmayıp olmaması belkide tüpler tıkalıdır açıldıgında olacak bilemeyiz. birde ona baktırın doktor zaten yaptıracaktır
İlk denemenin 2. Transferinde oldu ilki tutmadı dondurulmus embriyom vardıTeşekkür ederim cevabınız için.. evet ama o sabır kalmadı bende maalesef depresyona girmiş bulunmaktayımilk denemedemi hamile kaldınız? Allahım sağ salım kucağınıza almayı nasip etsin
170 milyon çıktı.Sperm sayısı kaç
İleri hareketi keçiboynuzu pekmezi arttırıyor170 milyon çıktı.
İleri hareketli 5%
Yavaş progresyon 26%
Progresif değil 14%
Hareketsiz 55%
Aşılama denemek istemişsiniz , kısmet olmamış o zaman , Tekrar deneyin stres çok etkiliyor kendinizi yıpratmanın bir faydası yok . Herkesin sınavı başka , Allah hiç kimsenin emeğini zayi etmez . Rabbim hayırlısıyla kısa zamanda pozitifi görmeyi nasip etsinEvet tüpler açık şükür
Bi ara denedik fakat bıraktık sonradan umudumuzu kesince…İleri hareketi keçiboynuzu pekmezi arttırıyor
Evet haklısın ben 5 ay kullandım ama hemen reglim düzenli geldi hormonlardada sıkıntı çıkmadı.. ama bir daha doğum kontrol hapı aslaBana sorarsan doğum kontrol hapını bıraktıktan sonraki seneyi saymam cünkü hormonların etkisi gidene kadar doktorlar bir sene diyor
Bende kullandım ve henüz gebe kalmadım
Doktorum bir seneye kadar normal dedi bana
İnşallah yakında hayırlı haberi alırsın
Evet çok zor bir imtihanmış, bir de senden sonra isteyenlerin gebelik haberlerini alınca daha da kötü oluyor insan.. hayırlısı olsun çok teşekkür ederim cümlemize inşaAllahAşılama denemek istemişsiniz , kısmet olmamış o zaman , Tekrar deneyin stres çok etkiliyor kendinizi yıpratmanın bir faydası yok . Herkesin sınavı başka , Allah hiç kimsenin emeğini zayi etmez . Rabbim hayırlısıyla kısa zamanda pozitifi görmeyi nasip etsin
Bende asla diyorumEvet haklısın ben 5 ay kullandım ama hemen reglim düzenli geldi hormonlardada sıkıntı çıkmadı.. ama bir daha doğum kontrol hapı asla
Çok teşekkür ederim inşaAllah sizlerede Allahım nasip eder
İleri hareketin en az 32 olması lazım gebelik o yüzden gerçekleşmiyor olabilirİleri hareketi keçiboynuzu pekmezi arttırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?