Evet az fakat sayı iyi olduğu için doktorlar sorun yok diyor…İleri hareketin en az 32 olması lazım gebelik o yüzden gerçekleşmiyor olabilir
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2 senedir hamile kalamıyorum
- Konu Sahibi elfyt
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- asilama hamile kalamama infertililite tüp bebek
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Hayır benim eşimde de öyle önemli olan hareket yoksa yerinde kalır yumurtaya varamaz siz bir kaç hekimle daha görüşün kendinizi yıpratmayınEvet az fakat sayı iyi olduğu için doktorlar sorun yok diyor…
Teşekkür ederim yarın görüşeceğimHayır benim eşimde de öyle önemli olan hareket yoksa yerinde kalır yumurtaya varamaz siz bir kaç hekimle daha görüşün kendinizi yıpratmayın
- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.639
- 248
ileri hareket cok dusuk canım o yuzden olabılır..Evet az fakat sayı iyi olduğu için doktorlar sorun yok diyor…
kecıbynuzunu bırakmayın..
bıızım ılerı hız toplamı 41.. 1bucuk senede ancak bu kadar arttırabıldık..
3senedır gebelık ıcın ugrasıyoruz hazıran ayında dogal gebe kaldım dıs gebelık oldu
şuan korunma surecındeyız tekrardan baslayacagız bakalım..nasip
- 12 Ağustos 2022
- 531
- 237
- 23
Keçiboynuzu pekmezini nasıl kullandınız bizimde ileri hareket sorunu var aynı şekilde bende 1 senedir bekliyorum doktor vitamin verdi onu kullanıyor eşim ama ekstra olarak keçiboynuzu aldım siz nasıl kullandınızileri hareket cok dusuk canım o yuzden olabılır..
kecıbynuzunu bırakmayın..
bıızım ılerı hız toplamı 41.. 1bucuk senede ancak bu kadar arttırabıldık..
3senedır gebelık ıcın ugrasıyoruz hazıran ayında dogal gebe kaldım dıs gebelık oldu
şuan korunma surecındeyız tekrardan baslayacagız bakalım..nasip
- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.639
- 248
canım ben baya bır sure kecıboynuzu aldım kuru oluyor ya kaynattım onu..Keçiboynuzu pekmezini nasıl kullandınız bizimde ileri hareket sorunu var aynı şekilde bende 1 senedir bekliyorum doktor vitamin verdi onu kullanıyor eşim ama ekstra olarak keçiboynuzu aldım siz nasıl kullandınız
bızım ılk sayı gecen sene 8mılyon ılerı hız +10 du..
sonra e vıtamını, kecıboynuzu özü, fındık cevız , sebze agırlıklı beslenme ıle mayıstakı sonucumuz ; sayı 41 mılyon ılerı hız toplamı :45e cıktı ancak kuzum..
halada devam edıyrouz kecıboynuzuna..
ayrıcada vıtamın kullandı ; antulus 3 ay.. sımdıde mfk panacea ,fodega kullanıyor
- 21 Kasım 2018
- 4.123
- 5.386
- 158
Cok güzel artış olmuş bende deneyeyim yazdıklarınızı. Bende esime promen k kullanmaya başladım ikinci aydayiz, kabak çekirdeği bitter muz falan veriyorum ekstradan. İnşallah bir iki aya güzel sonucu alırız bizdecanım ben baya bır sure kecıboynuzu aldım kuru oluyor ya kaynattım onu..
bızım ılk sayı gecen sene 8mılyon ılerı hız +10 du..
sonra e vıtamını, kecıboynuzu özü, fındık cevız , sebze agırlıklı beslenme ıle mayıstakı sonucumuz ; sayı 41 mılyon ılerı hız toplamı :45e cıktı ancak kuzum..
halada devam edıyrouz kecıboynuzuna..
ayrıcada vıtamın kullandı ; antulus 3 ay.. sımdıde mfk panacea ,fodega kullanıyor
- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.639
- 248
Evett muz , Bitter çikolata da kullandık kuzum.Cok güzel artış olmuş bende deneyeyim yazdıklarınızı. Bende esime promen k kullanmaya başladım ikinci aydayiz, kabak çekirdeği bitter muz falan veriyorum ekstradan. İnşallah bir iki aya güzel sonucu alırız bizde
İnsallahh artış olur sağlıklı beslenince ve. Vitamin ile artıyor
İnsllah hersey gönlünüzce olur. Biz de bu ay peromen k ya başlıcaz öncelikle kullandiktan sonra hic test verdiniz mi çünkü biz daha once impryl kullandik ve sperm sayisi iyi olmasina rağmen onu bile düşürdü bu yüzden simdi yeni bi takviyeye baslamak beni korkutuyorCok güzel artış olmuş bende deneyeyim yazdıklarınızı. Bende esime promen k kullanmaya başladım ikinci aydayiz, kabak çekirdeği bitter muz falan veriyorum ekstradan. İnşallah bir iki aya güzel sonucu alırız bizde
- 21 Kasım 2018
- 4.123
- 5.386
- 158
Merhaba hayır vermedik tekrar test, inşallah faydasını görürüz. Ben sürekli test yapıp psikolojik olarak etkilenmesini istemiyorum eşimin iyi veya kötü zaten değiştiremeyeceğimiz bir şey ise sürekli baktırıp onu germeye de gerek yok diye düşünüyorum ne zamanki tedaviye başlamayı düşünürüz o zaman yaptırırız tabiki yeniden ama şuan için bu şekilde devam edeceğizİnsllah hersey gönlünüzce olur. Biz de bu ay peromen k ya başlıcaz öncelikle kullandiktan sonra hic test verdiniz mi çünkü biz daha once impryl kullandik ve sperm sayisi iyi olmasina rağmen onu bile düşürdü bu yüzden simdi yeni bi takviyeye baslamak beni korkutuyor
İnşallah tez zamanda faydasını görürsünüz Rabbim zorlaştırmasinMerhaba hayır vermedik tekrar test, inşallah faydasını görürüz. Ben sürekli test yapıp psikolojik olarak etkilenmesini istemiyorum eşimin iyi veya kötü zaten değiştiremeyeceğimiz bir şey ise sürekli baktırıp onu germeye de gerek yok diye düşünüyorum ne zamanki tedaviye başlamayı düşünürüz o zaman yaptırırız tabiki yeniden ama şuan için bu şekilde devam edeceğiz
- 21 Kasım 2018
- 4.123
- 5.386
- 158
Amin cümlemizin inşallahİnşallah tez zamanda faydasını görürsünüz Rabbim zorlaştırmasin