2 sene kadar nişanlı durcak kızlarrr 2011 gelin adayları var mı??

graceeee sen naptın anam yaaa o nedir öle:1shok: kaç para bu kuşum sorması ayıppp 8 sene çalışsak alabilirmiyizzz??

aslında bu bir yatak oadsı takımı değil odaya bu havayı veren odanın yatak başındaki duvarını kaplamışlar ahşap lambiri diyorlar ya sonra içine yatak başlığı olan o beyaz parçayı duvara monte etmişler tammen dekorasyon harikası yani... yoksa yatak ve komidinler normal amaaaaaaa istedimmmmmmmmm :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

ya öle wala baksana dolap bile yok piyasada sadece bi yatak başlığı dekorasyonu bile yetmiş odaya walagamyoncuiremsu ya zaten ewi güzelleştirende eşyayı nası dekore etceğini bilmekk kuzucum yaa bol bol araştırıp en iisini yamak lazımm ewimize çok detaycıyız baksanakaydirigubbakcemile3 ya ben tam bi mutfak we banyo takıntısıyım kuzum yaa o dolaplar falan çok güzel olmalı yaa napcam bilmiom kısıtlı bütçe olursa..mafoldumben

aynen cicim yaaaa sprmaa herşeyii inceliyoruz yaa böyle napıcaz bizz bu gidişleee .. nasıl birşey ortaya çıkacak acaba bende 1. sırada banyo ve mutfak dekoru... dolaplar filan temiz güzxel modern olmalı...
sana kuzenimin gelimlik fotolarını koyayım mı? yeni yükledim bilg. geçen haftalarda evlendi...

ewett ya o dolaplar çokçok önemli, merak ediorummmm nasııl olcak ewimizzz.. koy fıstığım koyy merak ettimmm cokacimcoook

:1shok:amanınnn çok güzel bi gelin olmuşşşş gelinliğide çok güzelmiş tam bnim beğendiğim tarzda, gayet şık we modern duruoooopuyorumnanaktan istanbuldamı oldu düğün kuzum??

evet canım istanbuldaydı düğünleri... 1 ay olmadı daha ... mşallahh çok mutlular yaa

aman maşşalahhh cnm benim hep mutlu olurlar inşş darısı başımıza inşş kuzum yaa:Saruboceq: ya ben gelinliğimi çok sewerek aldım ama inş sıkılmam:ecrin_bebek: yani çok beğerenerek aldım sıkılmam diorum ama bazende diorumki zaman uzunn. hatta bigün kusur buluorm şurası şöle böle die ertesi gün iiki bunu almışm diormkaydirigubbakcemile3

beğenerek aldığın bir gelinlik canım ... ikide bir bakmak isterim ben ya öyle gleinliğim evde olsa.. giymek isterim... bilemezdin ki böyle olacağını neticede .. olsun o hazır en azından..

hımmm şu mavili siyahlı olannn nescafe gibisin dediğim foton... süüüpeerrrralkisalkisalkis

ya wala aldığım yer sık sık giyme dedi bende abime yolladım kuzum ya kendimi biliom çünkü duramam benkaydirigubbakcemile3 ama bu hafta giycem wala abimlere gidince, foto çekinip koycam buraya kuşum şöle net fotolar, yorum beklicem yaniii:kedi:
ya çok sewerek aldım hemde, kırık beyaz bi gelinlik, işlemeleri boncukları tülü falan çok güzel we kaliteli.. ben geinlikte boncukların we dikişlerin falan kalitesienede çok önem weriorum fıstığım yaa basit duruo kimileri sewmiorum plastik boncuklar falan.. aldığım yer bilindik kaliteli bi yer içim rahat dikiş konusunda falan çok şükür, ona kusur bulamıcamkaydirigubbakcemile5

ay koy fotoooooooooo meraklandım bak :))) offf o gün gelsinde duvağınla gelinlğinle inşş bir an önce giy o gelinliği :Saruboceq:

inşşş:Saruboceq: sen gördün zaten gelinliği ama öle net değil o benim üzerimde olan fotolarrr bu hafta net olanlar geliooo zemuszemus ya kuşum ben 2 kere giycem ya gelinliği diorumki bitanesinde topuz olsun ama dierinde salık model olsun yani böle maşalı falan.. hatta şöle örnek koyim am bu biraz dağınık bunun daha derli toplusu we maşalar daha belirgin olanı.. sence nasıll?? yada bublara benzer model warmı bildiğin ben bulamadım nette:sinifsinif:

maşalar böle olcakk daha belirgin yanii

bencede birinde topuz yaptır cicim birinde dağınık ... çok hoş olur... anladım galiba daha belirgin bukleleri olacak..

ewet fıstık aynen öle. nikaht kesinlikle topuz olcak zaten, ama düğünde istiorumki dağınık maşalı falan olsun, bu modellerde hoşuma gitti.. ya bide ben saça çiçek sewerim taçtan hiç hoşlanmazdım ama bugün 2 tane taç gördümçok beğendim yaa acaba dedim dağınık maşalı olan saçıma taçmı taktırsam. bak bunlar beğendiğim taçlar çiçek gibiler sankii

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…