2 sene kadar nişanlı durcak kızlarrr 2011 gelin adayları var mı??

slm kizlar nasilsiniz?

ben yokken neler oldu

albüm bölümünde psiqonun nisan resimlerini gördüm...

ömür boyu mutlu olurlar insallah

bu arada kandiliniz mübarek olsun

cnm yakın zamanda niaşnlancak kızalr bölümüne gel. grace nişan bohçası geldi fotoları koyduu..opuyorumnanaktan

iiim kuzummm öle takılıom boş boşş... sen naptın??? günün heyecanını attınmı üstündennkaydirigubbakcemile3

geliyorum 5 sk sonra kuşum accık sohber edelim kuşum 5 dk ya...

hoşgeldiiiiiinnnnn.....zemuszemus napıosun kuşummm ewde durumlar nasııı sen nasılsınnn???

kuşum bohça kritikleri bitti annemle... çok şükür atllatım bu günü nişan yaklaşıyorrr hihoyyyt

ayyy wala kuzucum yaa son 26gün kaldııııkaydirigubbakcemile2 annen ne dio bohçaya senin genel düşüncelerin neler tam konuşamadık bugünnn??

wallaa canım azcık kaldıı... heyecan artıyor sorma ... psoqunun günlerini saydığımız aklıma geldi ne çabuk geçti dedim....

kujumm bohça için genel düşüncelerimiz gecelik+ayakkabılar+çeyizlik şeyler güzel.... beğendim ama ben sandık beğenmiyorum canım .. hiç bir şekkilde sandıklar hoşuma gitmiyor ... ona yapmış getirmş fakat tabiiki birşey demem.. ben çıkmadım alışverişe birşey de demedim şöyle oslun diye... o da okdr olur...

ewet kuşum bi bakcan sende buraya fotolar koymuşun bizde yorum yapıozzzemuszemus

wala bende çok beğendim geceliğini ayyakabıları falan hepsinigüle güle kullanopuyorumnanaktan bende istemiom ewimde sanddık falan canım yaa, tabi getirmeleri çok normal adettendir ama ilerde ewime geçtğimde farklı bişelere koycam o eşyaları.. yatak odası öle görüntüsewmiorum:umursamaz:
mesela şöle bişe olabilir

öle işlemeli sandıktan daha iidir die düşünüorum cnm ya annem dioki sandıksız olmaz okadar şeyi nereye koycan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…