kuşummm çok beğendimmm :1shok: hem çok şık duruo hemde abartıdan uzak spor kesim.. bayyıldım walaaa esmer teninede çok yakışırrr, rengi süper..... çok güzel olcaksın eminimmm kayınwalide bikere daha hayran kalcak gelininekaydirigubbakcemile2
ewettt çok güzel cnm çok begendim gerçekten.. saçlarında salık olsun bence yada yarım topla.. ya wala ben heyecan yaptım burdakaydirigubbakcemile3 gracem ailesiyle aran nası yani kayınwalidenle falan??
tatlım walla o taraf biraz heyecanlı ve telaşlı bir aile.. mesela biz bohçayı nişandan 3-5 gün önce getirisiniz acelsi yok dedik yok telaştan ölecek neredeyse annesi.. her olayda böyle biraz heyecanlı .. ama aram iyi canım ya... ne bilieyim şimdiye kdr bir kötü bakış bir kötü söz aksi birşey görmedim... yani biz ikmiz ne dersek o şeklde ilerliyor herşey... tercihlerimiz için yargılanmıyoruz... ya da fikirlerini söyleseler bile baskıcı olmuyorlar... çok şükür canım yaaa özellikle kendi ailem çok anlayışlılar... onlarda tabiiki karşılıklı oluyor bu işler... onlarda büyük br anlayış var...
aman aman maşallah kuzumm Allah nazarlardan saklasın o heyecanı bile oğlunun seninle olmasından nası büyük mutluluk duyduğunu gösterir aslındaopuyorumnanaktan benim annemde çok paniktir heyecanlıdır, çoğu zaman biz onu sakinleştiririz onun bizi sakinleştireceğine :roflol:
önemli olan karşıklı saygıdır zaten, fikir paylaşımı olucak ama ısrarcı olunmıycak bu çok önemli. çünkü ewlenen yuwa kuran biziz. baskıcı aileler yüzünden bozulan çok ilişki war neyazıkkimafoldumben Allah ağzımızın tadını bozmasın işş...
yaa basit olur dio annemin arkadasları hiç sözde öle giyilirmi abie giy diolar ehehe :9 çok abartılı semem bende düşünüodum ama gayet yerinde bi secim bence..sözde abie giyio burlardakiler :))
yaa basit olur dio annemin arkadasları hiç sözde öle giyilirmi abie giy diolar ehehe :9 çok abartılı semem bende düşünüodum ama gayet yerinde bi secim bence..sözde abie giyio burlardakiler :))
canım benim sen nası rahat hissetceksen öle dawran başkasının süzüne çokta bağlı kalma, yani tabiki fikir al ama öncelik senin düşüncen sonuçta.. söz nişan olaylarında giyim birazda nerde olcağına bağlı bence. hemde her abiye aynı değildir, bak mesela graceminki gayet sade ve şık bi abiye abartıdan uzak.. ama kimileri harbici abartıo yani pullu dalli güllüde olmaz söz için. sen yine zewkine göre takıl şekercimopuyorumnanaktan