2 sene kadar nişanlı durcak kızlarrr 2011 gelin adayları var mı??

wallaa istanbul hala serin 27 derecelrde kapalı hava ama evet basık bunaltıcı bir hava var daralıyor insan:sinifsinif:

hep tatilde olsam seveceğim mesela tatil deniz kum güneş olsa seveceğim ama bu istanbul koca bir kargaşa boğuyor insanımafoldumben

ben geldiiiimmmm.. ama kimse yok yaaa, huuuu nerdesinizzz kızlarrrr????:sm_confused:

magicim yaptığın yorumların hepsi için teşeşkür ederim canım benim.... bütün kalbimle aynılarını senin için diliyorum...

size davetiyemin fotosunıu çekip koyayım mı bugün davetiyleri yazdık liste yaptık zarfların üzerine ... dağıtılmaya başlancak ufak ufak..

ahanda gelmişşş benim gracemmmm.. hoşgeldin bitanemmm... inan hepsiniçok samimi olarak yazdımm çok mutlu olun inş süper bi çiftsinizz...
dawetiye dawetiyeeecokacimcoook

:gitme: kötüyüm bgn ya
12den sonra aşkımın doğum günü 7senedir ilk defa ayrı olacağız bgnde :sinifsinif:

durup dururken bgn biraz atıştıkta bnm sinirim geçti ama çok kızdırdım onu:a015:

yaramaz zuzuuuukaydirigubbakcemile naptın bakemmmm??? üzülme cnm 2sene sonra bütün önemmli günlerde bareber olcaksıınzzz:lepi:

inş cnm ya

şu tepkilerimi ölçemiyorum ya her zaman gereğin fazla sinirleniyor ve tepki gösteriyorum sakin olmayı ah bi öğrensemmmmm

zuzummmmmm üzülme canımmmmm bir ömür yanında olacaksın her anındaa inşallah... niye kızdrıdn be canım... ama bende yapıyorum bazen biliyromusun durup dururken yapıyorum şımarıklıktan galiba:kedi:

ya biz şımartılmayı sewioruz yaaa :)))) graceee hani dawetiyeee:ecrin_bebek:

bu zarfı kızlar... nazar boncuklu :kedi:

Son düzenleme:
inş cnm ya

şu tepkilerimi ölçemiyorum ya her zaman gereğin fazla sinirleniyor ve tepki gösteriyorum sakin olmayı ah bi öğrensemmmmm

hehe bende öleyim wala bazen nişanlım kalıo öle tlfda bu ne şimdi yaa dioo:roflol: ama özlüorum beeennn napiimmm diorum bendeekaydirigubbakcemile3

Şeniz amanınnnn o ne şeker gibi bi dawetiye öleeeeee.. çok güzel cnmmm çok sewimliiiiopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…