2 sene kadar nişanlı durcak kızlarrr 2011 gelin adayları var mı??

yi ki yaşım küçük...bişeylere erken başlamak iyi bişey..okul vs.benim gibi okul delisini bu hale düşürene ne diyim ben yaa:umursamaz:

ufal da cebime gir diyeceksiniz galiba:gitme: amaaaaan.benim her işim bitse ne olur beyefendiyi bekledkten sonra..benim beklenecek bi işim yok olunca daha kötü oluyo.Allahtan geçen senelerde okul falan varmış..bu ne yaaa.

benim okul uzun daha y.lisans doktora devam böyle derken pat diye karşıma çıktı.şimdi de askerlik,iş güç derken bekliyoruz bakalım.ardar4da aksilikler oluyo bu aralar.hayırlı işin muzır işleri çok olurmuş diyorum.diyorum işte.zaman geçtikçe moralim bozulduğundan tartışıyoruz bu aralar.o yüzden böyle

2.5 yıl oldu.ailemde öğreneli çok olmadı.bi beklentiler içine falan girme işleri çıktı bi de.ben önce kabul etmezler diyodum.kabul ettiler.ama şimdi de onlarda doğal olarak beklenti içine girdiler.o beni daha çok geriyo.bi de korkularım.ya yıpranırsak..ya benden bıkarsa...diye.arada böyle düşünceler basıyo beni.onun açısından böyle şeyler aklından geçmez o da üzülüyo bu duruma ama..artık arkadaşı sevgilisi vs.olmak istemiyorumyasakkelime

sözlenin süreç uzun olsun ne olcak ki.. bende 6 senedir beraberim bu şubatta daha sözlendim düşün yani... herşey herkesin istedği gibi olmuyor canım... hayat zor şartalr zor... daha benimde önümde 2 sene var... askerlik ,atama,vs... hiç de düşünmedim benden bıkarmı diye.. bu yola bşa koyduysan kimsenin öyle birşye hakkı yok... çıkılan yolda berbaer her aşamyı atlatıp elele yuvanızı kuracaksınız... bizler gibi...

bende gelsem aranıza dıyorum...
1 ay sonra 2 senem dolacak sevgılılıgımızın
toplam 7 senelıkte arkadasım olur kendılerı kısmet olursa 2011 yazı yada sonbaharı
eger okullarımız uzar bı terslık cıkarsa 2012 agustosu
nısanlılk falan yok ama ben askıma gonulden baglıyım oda bana:)
tabı kendı aramızda taktıgımız sozyuzuklerımzı var:)

gelin anacığım geln birbirmize destek verelim zaman geçerken buralarda manevi desteklerimizi eksik etmeyelim... Allahh hepimize sabır versin bu srüeci atlatalım sorunsuzca... yuvalarımızı kuralım.. uzun süreli ilişkiler gerçekten çok zor kızlar ... artık insan yuvasını bulmak istiyor...

aynen katılıorum gracefulcuma.. sonuçta önemli olan gönülden bağlılık, parmakta yüzük olması çokta bişe değiştirmio gönülde değilse eğer o yüzükler.. hiç üzülme sıkma canını herşey olacağına warır. we inanıorumki sizde atlatacaksınız we gülerek anıcaksınız tüm bunları..

bende h.geldin diorum ozaman sanaa.s.

hep destek herzaman destek biribirimizee... sonra bi bakcaz düğün fotolarına yorumlaaaarrrrkaydirigubbakcemile2

opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5 inşallahh inşallahhhhhhhhhh evimizin fotolarını koyarız inşallahhhh

yaaaaa bak koptum yine beennnzemuszemus ewet ewet tek tek odalarımızı çekip ekleriz buraya süper olurrrrr

wallaa düşünüyorum diyorum ki daha var şu kdr süre ben bu sürede her aldığım eşyayı her ladığım şeyi burya çkp koyyayım :kedi: işte ıvır zıvırdan tut eşayalara kdr.. 2 senede burayı düşünsene magic... buranın demirbaşı olarak sayfalarca eşyalarımla yer alacağım yanınızda :dance:

ay süper olur yaa hırdawatçı dükkanına döner wala burası her aldığımız koysak :roflol:
offf gelsin ogünler biran önce yaaakaydirigubbakcemile

kaydirigubbakcemile hemencecik gelsinn hemennnnn .. :Saruboceq::Saruboceq:

hadi accık nası eşya alcaz falan onlardan konuşalııııııımmmhihoyyyt ya erken ama osssuuuuunnn çok hewes ettimmm gaza geldimmm yazıık banaaa:kedi:

geçen sene temmuzda ewlenen arkadaşımla konuştum tlfda hamileymiiiişşşşşş:sm_cool:
bugün öğrenmiş henüz, çok şaşkın we sewinçliii alkisalkisalkis Allahım sen bizede nasip et ewlenip sewdiğimizden bebiş sahibi olmayıııı:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…