2 sene kadar nişanlı durcak kızlarrr 2011 gelin adayları var mı??

hayrılısı olsun canım hepimiz için.. her işte bir hayır vardır napalım... ne demkki zamanı en hayırlısı o zamanmış... zamanı gelince olacak.. önümüzde aşmamız gereken sınavlar var daha napalım böyle yazılmış ...

hayirdir neden iyi gibisin?
ben iyiym canim...
iyimde bir heyecan var... benimkisi buraya yanima gelicek eger vize islemlerini halledersek... onun heyecanini yasiyorum ama ayni anda cok korkuyorum vize vermezler diye

inş herşey yolunda gider... içini ferah tut.. iyi düşün iyi olsun canım...

slm kızlar.. bende 2 sene nişalı kalacaklardanım ama 1 senesini atlattım çok şükür..

bizimkisi 2011 i bulacak canım mafoldumben

olsun wala hiç takma kafana canım , nişanlandıktan sonra öle bi geçioki zaman anlamıosun hiç. ben geçen sene nişanlanınca off ya geçermi zaman diodum ama geçti bak kaldı 1 sene. aslında biz bu sene istioduk ama hem atama olmadı hem babam nişana izin werirken 2 yıl düğün yok ama die anlaşma yapmıştı öle kaldı yani..

atama mı bekliyorsunuz canım bende aynı dertten müzdaribim...

ewet cnm ya geçen sene mezu olduk. sınawa girdik ama ölesine yani hazırlanmamıştık we olmadı. bu sene hazırlandık baya çalıştık ama sınaw çok kötü geçti olmaz yani bu senede.. hakkımızda hayırlısı :Saruboceq:

valla moraliniz bozulmasın arkadaşlar ama 2 yıl nişanlılık için çok uzun ya.... biz 4,5 ay nişanlı kaldık, ömür gibi geldi. allah yardımcınız olsun. hele bir de kayınvalidenizle aynı şehirdeyseniz evcilik oyunları falan bunaltır insanı...

inş herşey yolunda gider... içini ferah tut.. iyi düşün iyi olsun canım...

sagol canim insallah

ewet cnm ya geçen sene mezu olduk. sınawa girdik ama ölesine yani hazırlanmamıştık we olmadı. bu sene hazırlandık baya çalıştık ama sınaw çok kötü geçti olmaz yani bu senede.. hakkımızda hayırlısı :Saruboceq:

hayirlisi canim umarim basarili olursunuz

valla moraliniz bozulmasın arkadaşlar ama 2 yıl nişanlılık için çok uzun ya.... biz 4,5 ay nişanlı kaldık, ömür gibi geldi. allah yardımcınız olsun. hele bir de kayınvalidenizle aynı şehirdeyseniz evcilik oyunları falan bunaltır insanı...
uzun falan canım ama olsun ya Allah sağık wersin dertsiz tasasız ewlemeyi nasip etsin gerisini hiç takmıorum inan. en azından o benim ben onunum bunu biliorum ya o yetio bana. kayınwalidemle aynı şehirde değilim ama olsamda sorun olmazdı die düşünüorum saolsun kızı gibi sewer beni hiç sıkılmam yanında... Allah hepimize sewdiklerimize kawuşmayı nasip etsin opuyorumnanaktan

sagol canim insallah

hayirlisi canim umarim basarili olursunuz
inş cnm:Saruboceq:

bence de çok uzun 2 yıl nasıl geçecek bilemiyorum offffff:delphin:

ya böle düşünerek sıkma canını öle bi geçicekki anlamıcaksın bilezemuszemus sen bi nişanlan bak görürsün dahada rahatlıcaksın we karamsarlığını atıcaksın üzerinden canım benim hiç takmaaayerimseniben

Back