2 sene= 2 eylül= 2 bebek = ölüm..

alatariiel

....
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2010
482
1
318
Her kez gibi , her anne gibi bende acılıyım..
2013 yılında ilk gebeliğim oldu Eylül ayında 2.5 aylıkken kalbi durdu, suni sancıyla gebeliğime son verildi .Zor bir süreçti..
benim kadar eşim de çok mutluydu umutluydu umutluyduk ama olmadı..
Yıl 2014 tekrar gebelik normalde 9 hafta olması gerekirken 5 haftalık.. gelişim geriliği..
Dr. kanamayla kendi düşebilir dedi bekliyoruz 1 hafta olucak . gergin stresli umutsuz bir bekleyiş eğer kanamam olmazsa pazartesi tekrar kontrole gidilip kürtaj yapılacak.. ve tekrar Eylül ayı..

2 Eylül 2 bebek 2 kayıp..
Eylül ayı eşimin doğum günü . üzgünüm sana doğum gününde böyle kötü bir hediye verdiğim için..

Korkuyorum aynı şeyleri tekrar yaşamak istemiyorum
Korkuyorum bu bebeğimden de ayrılmak istemiyorum
Korkuyorum aynı sancı, aynı üzüntü..
üst üste 2 kayıp beni çok derinden sarstı.. Nasıl toparlanırım toparlanırız bilmiyorum Eşim gözümün içine bakıyor üzülmemem için.. hep yanımda.. ama oda bana belli etmemeye çalışıyor üzüntüsünü..

İçim yanıyor.. kavruluyor.. uyuyamıyorum.. Tam alışıyorken annesini terk edip gidiyorlar..

2013 yılında ilk gebeliğim oldu Eylül ayında 2.5 aylıkken kalbi durdu, suni sancıyla gebeliğime son verildi .Zor bir süreçti..
Yıl 2014 tekrar gebelik normalde 9 hafta olması gerekirken 5 haftalık.. gelişim geriliği..
Dr. kanamayla kendi düşebilir dedi bekliyoruz 1 hafta olucak . gergin stresli umutsuz bir bekleyiş eğer kanamam olmazsa pazartesi tekrar kontrole gidilip kürtaj yapılacak.. ve tekrar Eylül ayı..

Eylül ayı eşimin doğum günü . üzgünüm sana doğum gününde böyle kötü bir hediye verdiğim için..

üst üste 2 kayıp beni çok derinden sarstı.. Nasıl toparlanırım toparlanırız bilmiyorum Eşim gözümün içine bakıyor üzülmemem için.. hep yanımda.. ama oda bana belli etmemeye çalışıyor üzüntüsünü..

İçim yanıyor.. kavruluyor.. uyuyamıyorum.. Tam alışıyorken annesini terk edip gidiyorlar..
Seni teselli etmeyi çok isterdim, ama o kadar güzel ifade etmişsinki duygularını, acını derinden hissettim, ve galiba teselli edecek söz bulamıyorum :(
Rabbim ikinizede en yakın zamanda aradığınız mutluluğu tattırsın hayırlısıyla

Seni teselli etmeyi çok isterdim, ama o kadar güzel ifade etmişsinki duygularını, acını derinden hissettim, ve galiba teselli edecek söz bulamıyorum :KK43:
Rabbim ikinizede en yakın zamanda aradığınız mutluluğu tattırsın hayırlısıyla
konuşmak istiyorum konuşamıyorum boğazıma sanki birşeyler takılıyor koca bir düğüm gibi..
isyan etmek istemiyorum.. etmiyorum kalp atışlarım artıyor sanki.. çok farklı çok garip bir duygu ALLAH kimseye yaşatmasın..

Hepimiz bi seylerle imtihan ediliyoruz. Kimi baska dertlerle kimi bizim gibi bebekle imtihan ediliyor. Ben de yarin kurtaj olacagim. Benim bebegim daha kalbi atmadan yok olmaya basladi benim de ilk bebegimdi. Uzulerek kendimzi yipratiyoruz elimizden hic bi sey gelmiyor yuce Allahimin takdiri boyleymis Allah sevdigi kulunu imtihan edermis. Sevdigim kulum yalniz bana siginsin benden istesin dermis acini elbette anlayamam ates dustugu yeri yakiyor. Ama lutfen uzulme ve asla umudunu yitirme.

canim rabbim sabir versin bende 7sene sonra hamile kaldim buyuk hayallerle bekledim kizimi doguma 2hafta kalasi kalbi durdu kizimin sezeryanla aldilar 1bucuk sene olacak hala hamile kalamadim bak sen kalabiliyorsun hamile kalmadan perinatoloji doktoruna git canim ALLAH'IM ayni acilari birdaha yasatmasin bizlere..

Gözlerım dolu dolu bogazm düğümlendi bende 1 ay önce kurtaj oldum cok acı şükür toparlandm ama böyle hikayeler duyunca kötü oluyorum Allahım sana sabır versın.ilki düşük oldugu için dr tedbır almadımı?ben korunman bittikten snra corasprın içicem ve snra iğne vurulucam.inşallah bi daha böyle bişey yasamazsın alatariiel alatariiel

Hepimiz bi seylerle imtihan ediliyoruz. Kimi baska dertlerle kimi bizim gibi bebekle imtihan ediliyor. Ben de yarin kurtaj olacagim. Benim bebegim daha kalbi atmadan yok olmaya basladi benim de ilk bebegimdi. Uzulerek kendimzi yipratiyoruz elimizden hic bi sey gelmiyor yuce Allahimin takdiri boyleymis Allah sevdigi kulunu imtihan edermis. Sevdigim kulum yalniz bana siginsin benden istesin dermis acini elbette anlayamam ates dustugu yeri yakiyor. Ama lutfen uzulme ve asla umudunu yitirme.
ALLAH sana ve bizim gibi bu acıyı yaşayanlara sabır versın.gerçekten çok zor. başta rüyaymış gibi geliyor herşey insana ama o kürtaj masasına yatınca insanın daha a psıkolojısı bozuluyor.ALLAH isteyen herkeze tattırsın bu duyguyu.. üzüldüm canım senin içinde ama herşeye rağmen hayat devam ediyor belkide evlat sevgisini daha fazla hissedelim diye RABBİM bunları yaşatıyor bize..sende üzmemeye çalış kendini..

canim rabbim sabir versin bende 7sene sonra hamile kaldim buyuk hayallerle bekledim kizimi doguma 2hafta kalasi kalbi durdu kizimin sezeryanla aldilar 1bucuk sene olacak hala hamile kalamadim bak sen kalabiliyorsun hamile kalmadan perinatoloji doktoruna git canim ALLAH'IM ayni acilari birdaha yasatmasin bizlere..
Çok zor bi durum canım..kendini umutsuzluğa kaptırma biliyorsun ki hamileliği streste çok etkiliyor.herşeyin bi zamanı var işte önemli olan isyan etmemek.. senin için daha zor doğuma az kala..hepimizin cennette bizi karşılıycak yavrularımız olucak..

Gözlerım dolu dolu bogazm düğümlendi bende 1 ay önce kürtaj oldum cok acı şükür toparlandm ama böyle hikayeler duyunca kötü oluyorum Allahım sana sabır versın.ilki düşük oldugu için dr tedbır almadımı?ben korunman bittikten snra corasprın içicem ve snra iğne vurulucam.inşallah bi daha böyle bişey yasamazsın alatariiel alatariiel
sağol canım.. ALLAH hepimize sabır versin..geçmiş olsun.. ben gebelikten önce Dr.a gitmeyi düşünüyordum hatta randevu bile aldım ama o gun rahatsız olduğum için iptal ettim(hastanede ögrenicekmişim eger hasnateye gitmiş olsaydım) evde gebelik testı yaptığımda tekrar aynı hastaneye gittim o gun kan tahlili için..bize aslında birazda sürpriz olmuştu bu bebek..normalde Dr.a gözükmeden gebe kalmak istemiyordum demekki daha zamanı değilmiş..kromozom bozukluğu da olabilir dedi dr.bilmiyorum 2 ay sonra tekrar bi gebelik için Dr.a gidicem dr. kontrolünde olması şart artık.. kanamam falanda olmuştu benım dr. zaten corasprin ile folik asit vermişti kanamam olunca folbiol die bi ilaç daha verdi ama olmadı işte..

sağol canım.. ALLAH hepimize sabır versin..geçmiş olsun.. ben gebelikten önce Dr.a gitmeyi düşünüyordum hatta randevu bile aldım ama o gun rahatsız olduğum için iptal ettim(hastanede ögrenicekmişim eger hasnateye gitmiş olsaydım) evde gebelik testı yaptığımda tekrar aynı hastaneye gittim o gun kan tahlili için..bize aslında birazda sürpriz olmuştu bu bebek..normalde Dr.a gözükmeden gebe kalmak istemiyordum demekki daha zamanı değilmiş..kromozom bozukluğu da olabilir dedi dr.bilmiyorum 2 ay sonra tekrar bi gebelik için Dr.a gidicem dr. kontrolünde olması şart artık.. kanamam falanda olmuştu benım dr. zaten corasprin ile folik asit vermişti kanamam olunca P.r.g.tn die bi ilaç daha verdi ama olmadı işte..

sağol canım.. ALLAH hepimize sabır versin..geçmiş olsun.. ben gebelikten önce Dr.a gitmeyi düşünüyordum hatta randevu bile aldım ama o gun rahatsız olduğum için iptal ettim(hastanede ögrenicekmişim eger hasnateye gitmiş olsaydım) evde gebelik testı yaptığımda tekrar aynı hastaneye gittim o gun kan tahlili için..bize aslında birazda sürpriz olmuştu bu bebek..normalde Dr.a gözükmeden gebe kalmak istemiyordum demekki daha zamanı değilmiş..kromozom bozukluğu da olabilir dedi dr.bilmiyorum 2 ay sonra tekrar bi gebelik için Dr.a gidicem dr. kontrolünde olması şart artık.. kanamam falanda olmuştu benım dr. zaten corasprin ile folik asit vermişti kanamam olunca folbiol die bi ilaç daha verdi ama olmadı işte..
Bu kez testlerını yaptır bence dr lar 3.ye kadar beklemeyı terch edıyolar ama bizim psikolojımızı hiç düşünmüyorlar ben düşükten snra yaptrmadım test ama endıselıyım düşük tehlıkesı olunca yanı kanama olunca progestan verıyo dr lar sana vermedımı onu folbiol folık ast zaten

Bu kez testlerını yaptır bence dr lar 3.ye kadar beklemeyı terch edıyolar ama bizim psikolojımızı hiç düşünmüyorlar ben düşükten snra yaptrmadım test ama endıselıyım düşük tehlıkesı olunca yanı kanama olunca progestan verıyo dr lar sana vermedımı onu folbiol folık ast zaten
verdiler cnm ben yanlış yazdım :) karıştırıyorum 2 sının adını sonradan düzelttim ilacın adını kullandım ama bir faydası olmadı.zaten faydasından çok yan etkisini gördüm desem yeridir

verdiler cnm ben yanlış yazdım :) karıştırıyorum 2 sının adını sonradan düzelttim ilacın adını kullandım ama bir faydası olmadı.zaten faydasından çok yan etkisini gördüm desem yeridir
Anladım canım demekki nasip değilmiş inşallah sağlıklı bi gebelık gecırırsın ve bebeğine kavusursun en yakın zamanda

Allah sabır versin canım benimde 2 gebelik kaybım var 13 hafta ve 23 haftada bebeklerimin suyu geldiler, erken doğum oldu.2 yıldır korunuyrm hayırlısı canım burdaki herkese rabbim bol bol evlat verir inşallah banada

Allah sabır versin canım benimde 2 gebelik kaybım var 13 hafta ve 23 haftada bebeklerimin suyu geldiler, erken doğum oldu.2 yıldır korunuyrm hayırlısı canım burdaki herkese rabbim bol bol evlat verir inşallah banada
Amin cnm cümlemize..ALLAH kucaklarımızı tez zamanda doldurur inşallah..

çok geçmiş olsun canm içinin nasıl yandığını çok iyi anlıyorum.
bende 28 nisanda kürtaj oldum on buçuk hafta olması gerekirken 7 haftalıktı düşmedi kürtaj oldum. hala hamile kalamadım oda ayrı bi üzüntü sebebi. rabbim kolaylık versin. kimseler yaşmasın bu acıyı. bizede tez zamanda sağlıklı bebekler versin inş.
üzüntün geçmez ama şunu söylicem tek tesellim cennette bi yavrumun olması.
ölen bebekler cennete ibrahim peygamberle beraber olurmuş. biz yanına gidinceye kadar peygamber gölgesinde olcaklar

Back