• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon 2 seansta azalma fark edilir mi tüylerde?

Ben_bety

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2018
143
26
48
29
kontrole gitmeme rağmen bacaklarımda dökülmeyen yerler var kontrolde uzamamisti sanırım atış yapılmadı o yüzden tekrar. Kafamda soru işaretleri oluştu ama :( 2 seans 2 kontrole gittim şimdiye kadar. 3. Seansına tatile gitmeden gel yazın bronzlasirsan beklememiz lazım dedi. Sizce gitmeli miyim 3.ye yoksa birkaç ay bekleyip etki durumunu mu görmeliyim. 2 seansta fark edilebilir bir azalma gözlemleyebilir mıyım?

Nerde yaptırıyorsun, hngi lazer hiçmi azalma yok tuhaf..

Alexandrite candela ile. Yanlış anladınız galiba. Dökülmelerim oldu. Özellikle koltuk altı ve genital daha iyi döküldü. 5 hafta geçti seansın uzerinden ama dökülmeyen çok yer var bacaklarimda

Alexandrite candela ile. Yanlış anladınız galiba. Dökülmelerim oldu. Özellikle koltuk altı ve genital daha iyi döküldü. 5 hafta geçti seansın uzerinden ama dökülmeyen çok yer var bacaklarimda

dökülmeyen derken % kaç mesela...candelaçç ok iyidi bnde candela yapan bi yer arıyorum istdaysan yeri söyliyebilirmsin..

Bacaklarina lazee yaptiriyorsan gunese cikmaman lazim leke yapabiliyor

dökülmeyen derken % kaç mesela...candelaçç ok iyidi bnde candela yapan bi yer arıyorum istdaysan yeri söyliyebilirmsin..
Yuzdeye vurmakta zorlandim. Diz kapaklarının alt kısmı mesela dokulmemiş. Sol bacağımın iç kısmında baya kalmış. Diğer yerlerde de tek tük var. Beklediğim gibi pürüzsüz olmadı seans arasında :( normali bu mu bilemiyorum

şöyle söylim 2 seansta bence %40 azalma iyidir.. etkiyi görmek için 4 seansa tamam la baktın yok o kadar iyi azalma yaptırdığın yeri değiştir..
Ama sorun şu ki ne kadarının kalıcı olarak döküldüğünü 2 aylık seans araliklarimda anlayamiyorum

Onu zaten kimse bilemez bu arada bnmde dizdekişer çok inatçı hatta arttı bile denilebilir diz bölgesinde ne varsa artık.

Back
X