Öncelikle hepinize merhaba arkadaşlar başımdan geçenleri kimseye anlatamadığm için içimi sizlere dökmek istedim.Eşimle 1.5 yıldır evliyiz ve genelik gelişmedi için geçtiğimiz ay kasım ayında doktor kontrolünde klomen e başladık 2 yumurtam gelişti ve çatlatma iğnesi oldum daha sonra adet günüm 4 gün geçti 4 gün sonrasında kanamam başladı ve tabii ve adet oldum sandım yine hayal kırıklığıydı üzerinden 3 gün geçti aşılama başlayacaktık doktora gittim tekrar klomen başlattı ve bu esnada sürekli rüyalar gördüm gebe olduğuma dair kalktım test yaptım pozitifti hemen kan testine gittik 268 ile gebe olduğumu öğrendim doktoruma gittim aynı gün çünkü en son rahmim çok inceydi korktum doktorum rahmim çok ince olduğunu normal gebelik olamayacağından bahsetti dış gebelik olabilir dedi çok korktuk 2 gün sonra kan verdim değerim 230a düşmüştü başka bir doktora gittim düşük yaptığımı söyledi ve korunmama gerek olmadığımı kendimi hazır hissettiğinde tekrar tedaviye başlayabileceğimizi söyledi neyse bir ay gitmedik ama korunmadıkta açıkcası gebelik beklemedim ki adet günüm geldi çattı 4 gün önce öylesine kalkıp test yaptım baktım pozitif ti çok heycanlandım hemen yne kan verdim ve bu sefer yüksek değerle karşılaştım 923 dü hemen doktora gittik doktorum bu değerin 4 haftalık bir gebeliğe göre çok yüksek olduğunu bu kadar olmaması gerektiğini söyledi 2 gün sonra kan verip ona mesaj atmamı istedi dün kan verdim değerim 2 kat artması gerekirken yani en az 1500 olmadı gereken değer sadece 1000 olmuştu doktoru aradım değerin düzenli artmıyor dış gebelik muhtemelen dedi cuma tekrar kan verip gelmemi söyledi arkadaşlar 2 ay üst üste bir düşük bir dış gebelik gerçekten çok büyük yıkım napıcam nedicem hiç bilmiyorum hep bir hüsran hep hayal kırıklığı kalbim yorgun vücudum yorgun beynim yorgun ve dış gebelik süreci çok zorlu bir süreç belkide 2 ay sürüyor ve sonrasında en az 6 ay korunma gerekiyor ve ben artık pıhtılaşma veya genetik sorundan şüphe etmeye başladım lütfen benimle aynı sorunu yaşayan kader arkadaşlarım yazabilirmi başından geçenleri birbirimize yoldaş olalım