• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 saat sonra ameliyata giriyorum

Daha iyiyim malesef odemler tabiy hala var ama artik beni okadar rahatsiz etmiyor
Goruntu suanda bile muntazam
Gayet duzgun
Asimetrim vardi biri daha buyuktu
Ama suanda ayni gibi duruyor

Çok mutlu oldum sizin adınıza. Peki farklı cc ler mi koydu doktorunuz asimetriği düzletmek için?

Kaç cc'de eşitlendiler? Zaten sizin çok güzel dokunuz ve şekliniz vardı öncesinde. Eminim çok güzel oluştur. Güle güle kullanın. :KK66:

Çok mutlu oldum sizin adınıza. Peki farklı cc ler mi koydu doktorunuz asimetriği düzletmek için?

Kaç cc'de eşitlendiler? Zaten sizin çok güzel dokunuz ve şekliniz vardı öncesinde. Eminim çok güzel oluştur. Güle güle kullanın. :KK66:
Hayir ayni cc takmiş her ikisine, ama suanda baktigimda arada buyukluk farki cok daha az
Ama kendisi zaten oncesi icinde fark icin cok cok az oldugunu soylemisti
hala odemim var indikce esitlik nasil olur bilmiyorum.
Ama beni rahatsiz etmiyor suanda

Mrb kizlar bugun biraz agrim vardi gece ozelikle uzerine tas oturmus diyorlar ya oyle agrim oluyor nefes almak bazen gercekten cok zor oluyor ki
Gece artik bi ara agridan dayanamadim esimi uyandirdim
Bilmiyorum bu agri olayi kisiye gore degisiyormu
Ama olacak olan arkadaslar icin yaziyorum bunlari
Onun disinda gogsumun sekli suanda okadar gozume buyuk gelmiyor
Mezurayla olctugumde 94 95 cm arasinda
Cikiyor ama tabiy odem var
Seklide yukarda ve henuz top seklinde duruyor
yani sanki biraz Kasustu gibi duruyor
Ama oda burdaki butun ameliyat sonrasi resimlerde gordugum birsey
Zamanla asagiya indikce dogal bir goruntuye kavusacaktir
Onun disinda msj hala baslamadim
Doktorun 5 gune basla dedi ama ben dokunmaya korkuyorum
Bakalim gelismeleri zaman gectikce paylasicam.

Gecmis olsun Canim, yeni memislerini begendigine sevindim senin adina, Insallah cabuk toparlanirsin. Darisi Benim basima. Hangi Dr yapti ? Cocuklarin ne kadar? Esin ise basladiktan sonra zorlandin mi? Benimde cocuklarim Daha kücükler, agustosda Bende meme büyütme estetigi olmayi düsünüyorum. Tekrar gecmis olsun Canim, ha beni izlemeye alirsan cok sevinirim, sonucu merak ettim

Gecmis olsun Canim, yeni memislerini begendigine sevindim senin adina, Insallah cabuk toparlanirsin. Darisi Benim basima. Hangi Dr yapti ? Cocuklarin ne kadar? Esin ise basladiktan sonra zorlandin mi? Benimde cocuklarim Daha kücükler, agustosda Bende meme büyütme estetigi olmayi düsünüyorum. Tekrar gecmis olsun Canim, ha beni izlemeye alirsan cok sevinirim, sonucu merak ettim
Ilkay hututlu yapti ameliyatimi
Ben ne istedigimi iyi biliyordum drda benim istediklerime gore mesela beni yonlendirdi
Bu benim icin cok onemli
Onun disinda hala daha odemliler birde ben cok su icen biri degilim iste zorda olsa iciyorum
Ve tuzuda cok severim
Bunlar galiba odemi artiyor
Esim ise gittiginden beri kendimi yormuyorum ameliyatimin 6. Gun ise gitti
Benim agrim daha cok uyudugumda oluyor birde gun icinde hareketlerim hala kisitli bugun 7. Gunum oyuzden galiba halada agrilar giriyor kol hareketlerimde
Hasta oldugunda nasil dinleniyorsan dinleniyorum ufak ufak islerimi yapip uzaniyorum
Yuruyorum
Kendimi zorladigimda hala vucudun sinyal veriyor cok aciyor
Ama en kotuse geceleri aci icinde kalkip dogrulup yatiyorun
Ama gecici olduguni souluyorlar
Ozaman gorsel olarak verdigi mutluluk aciyi unutturuyor

Demet hanım şimdi nasılsınız acaba durumunuzu merak ettim
Sagolun iyiyim
gece gogsumde kaslarimda cok agri oluyor dogrulmakta zorlaniyorum sirtima vuruyor agri, ve kolumu hala tam olarak kullanamiyorum
protezin kasima yaptigi baskiyla canim hala cok yaniyor
evet Zamanla yavas yavas azaliyor ama hala gunluk yasantimi etkiliyor
Bugun 9. Gunum daha cok erken oldugundan normaldir diye dusunuyorum 1 ay gecsin diye bekliyorum.

Ama onun disinda kendimi iyi hissediyorum.
Ve daha guzel hissediyorum
Sekil olarak hala yukardada olsalarda
Bana pisikolojik olarak iyi geldi

Kuzlar kac gundur yazmiyorum buraya
Bugun 13. Gunum
Kendimi daha iyi hissediyorum
Odemlerim baya azaldi
Sekli gittikce guzellesiyor
Msja basladim henuz tam yumusamadilar
Ama oyle cok cok sertte degiller
Yumusadikca daha guzel olucaklar onu biliyorum
Bunu iple cekiyorum:KK76:

İyi olmanıza çok sevindim Demet Hanım mahsuru yoksa beni izlemeye alır mısınız
Tesekurler ben fotorafi olmayani aslinda izlemeye almiyorum
Ama hitap tarziniz cok hosuna gitti
Meme estetigimi dusunuyorsunuz
(Bu arada ben ramazandayiz diye fotoraflarimi gizlemistim onuda belirtiyim
Fakat ramazandan sonra yeni resim katmayi dusunuyorum)

Tesekurler ben fotorafi olmayani aslinda izlemeye almiyorum
Ama hitap tarziniz cok hosuna gitti
Meme estetigimi dusunuyorsunuz
(Bu arada ben ramazandayiz diye fotoraflarimi gizlemistim onuda belirtiyim
Fakat ramazandan sonra yeni resim katmayi dusunuyorum)

Fotoğraf albümü mü demek istediniz anlayamadım ama profilime bakarsanız bayağı eski üye olduğumu görebilirsiniz ilk hamileliğimde kayıt olmuştum foruma (2008) o Zamandan beridir de ara ara girer bakarım ama bazen de uzunca bir süre hiç bakmam belki çok mesaj sayım yok yani yıllardır üye olan birine göre ama, fotoğraflarınızı görmeye izin vermezseniz de anlarım ve hiç sorun değil inanın yabancı sayfalardan bakıyorum genelde ama onların silikon anlayışları çok farklı ve açıkcası burda benim kadar zayıf biri yok sanırım kendi ölçülerimde birini bulsaydım sanırım daha çok soru yağmuruna tutardım :)) ben de istiyorum tabii ama kışa doğru şu an para biriktiriyoruz hem de ne bileyim bazen çok korku basıyor içimi vazgeçiyorum sonra bir mağazaya gidip tshirt filan denediğimde sinirlerim bozuluyor yap kızım bir kere çekersin diyorum işin maddi boyutu bir yana hiç ameliyat olmamış biri olarak bıçak altına yatmak beni korkutuyor.. Bir de ben çalışıyorum o Nasıl olacak çocuklara bakabilecek miyim günlük işleri idare edebilecek miyim çünkü alışveriş çarşı pazar hepsi bende belki bunlardan dolayı endişe eden çok olmadı ama her geçen gün daha iyiye gitmiyor göğüslerim sonuçta üç çocuk emzirdim zaten küçüklerdi göğüslerim ama şimdi iyice balon gibi söndüler nerdeyse yok gibiler .. Benim ölçülerimde birine ne kadarlık takılır Nasıl olur tabii bunları doktorla konuşmam lazım ama dediğim gibi sanırım konuşmaya gittiğimde yaptırmaya da karar vermiş olacağım yani olumsuz bir durumla karşılaşmazsam. Uzunca bir zaman forumda gezindim açıkcası doktorlar hakkındaki yorumları ameliyat süreçlerini filan okudum . Çokça okudum ama soru sormadım yani herkes aynı soruları soruyor merak edilenler belli sonuçta yaşadıklarımız da aşağı yukarı benzer oluyor zaten .. Umarım bu süreçler hepimiz açısından rahat ve kolayca aşılır

Size yardimci olmak isterim
sizin yasadiklarinizi bende yasadim
İyi geçen bir ameliyatta sonuç gercekten çok mutluluk verici oluyor
Açikcasi ben mutluyum
Sizdr kafanizdaki soru varsa sorabilirsiniz
Goruntu yapiniza yonteme
Ve silikonun boyutuna gore cok degisiyor

Iyilesme sureci 8. Gunden sonra cok hizli toparlaniyorsunuz
Ilk bir kac gun cok agriniz oluyor
1 ayin sonunda tanamen normal yasantiniza donebilirsiniz
En azindan 5 gun 1 hafta birileri yaninuzda size yardimci olsa sonrasinda kendiniz halledebilirsiniz
Benim 5 gun esim yanimdaydi sonra evde 2 cocukla kaldim.
Ama eger ihtiyaciniz varsa bu zorluklari hiçte umursamiyorsunuz
Baska sorunuz varsa sorun yardimci olurum
Tabi bilgim dahilinde

Bu arada zayifliginizi bilmiyorum ozelden resim atarsaniz yada olculerinizi soylerseniz nasil olabilir bende tahminde bulunabilirim
Acikcasi zayif vucut ve dolgun gogusler cok hoş duracaktir
Ben 1.68 boy 53 kiloyum
Bende zayif bir bayanim
Sizin bahsettiginiz bu zayifliginiz belki size cok zayif geliyordur
Aslinda biraz bilgi verirseniz ona gore yardimci olabilitim

Back
X