• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 saat sonra ameliyata giriyorum

Can'ım geçmiş olsun. Çocuk olunca zor. Benimde çok zor geçmişti. Hatta manyakmıyım ben bunu niye yaptım kendime filan diye ağlıyordum. Hele yavrumu kucağa alamamak beter yapıyordu durumu. Ama şimdi süper diyorum. Geçici durumlar bunlar. İyi ol Tmm mı :KK45:

Can'ım geçmiş olsun. Çocuk olunca zor. Benimde çok zor geçmişti. Hatta manyakmıyım ben bunu niye yaptım kendime filan diye ağlıyordum. Hele yavrumu kucağa alamamak beter yapıyordu durumu. Ama şimdi süper diyorum. Geçici durumlar bunlar. İyi ol Tmm mı :KK45:
Sagolun suanda daha ıyıyım
Cok şükür diyorum
Bu keyfi yaptıgım bışey olumsuz taraflarını suanda yasıyorum
Gogsumde silikonların yarattıgı baskı henuz cok erken esım beni tesselli ediyor biraz
Bana buyuk geliyor esım yok normal diyor o benı bıraz rahatlatıyor
Hatta doktoruma ılk gıttıgımde 350 cc demiştim allahtan sonradan aklım basıma geldi
Ameliyata girerken bile çok doğal olsun dedim
Odemli suanda doktorum
Protezli oldugunu sen bıle unutucaksın dedi
İnsaallah diyorum
Destegınız için çok tesekürler kızlar

Belki biz bekarlara durum daha kolay çocuk sahibi olunca işler daha zorlaşıo ama sık dişini nolur geçicek bak bugünler eminim :KK54:
Eşim 3 gune kadar yanımda ondan sonra oda yok işte sonrasıne yapıcagım bilemiyorum
Benim cocuklar cok yaramazbırde nasıl bas edıcem onlarla su anda ağrım hayla gecmedi hersey gözümde büyüyor

Kizlar su anda memem gogus altina kadar sis simdi bu boylemi kalacak yani koltuk altinami yayilacak
Bileniniz varsa lutfen yazsin cok uzuluyorum

Ben de yeni oldum ve inanılmaz ağrılarım var yatmak istemiyorum çünkü yatınca baskı oluyo ve kalkamıyorum
Evet agrim hala devam ediyor bugun 4. Gunum senin kacinci gun
Ben dual plan yaptim
Bende kalkamiyorum
Boynum zorlaniyor belimi dogru tutamiyorum
Malesef bazisinki kolay hafif geciyor
Bizim ki agrili olacakmis sansimiza

Benim 1. Günüm ama hiç geöiyo gibi değil daha da artıyo. Bi de refakatçim yok
Offf allah yardimcin olsun cok uzuldum senin icin ya tek basina nasil yapiyorsun
Cagir birilerini insan kasik tutamiyor ilk gun hadi hemsire yardim edecek hastanede,
Evde ne yapicaksin
Cok zor ya birileri mutlaka yardimina gelsin

Offf allah yardimcin olsun cok uzuldum senin icin ya tek basina nasil yapiyorsun
Cagir birilerini insan kasik tutamiyor ilk gun hadi hemsire yardim edecek hastanede,
Evde ne yapicaksin
Cok zor ya birileri mutlaka yardimina gelsin
Can'ım kaçırmışım ameliyatını :( çok gecmiş olsun çoook ;) senin zaten dokun vardı ... 325 ile efsane olur bunlar ;)

Can'ım kaçırmışım ameliyatını :KK43: çok gecmiş olsun çoook :KK66: senin zaten dokun vardı ... 325 ile efsane olur bunlar :KK66:
Inan en basta cok kotuydum hatta agrilardan pisikoljim berbatti
Bugun daha iyiyim
Ama en guzeli goguslerimi begenmeye basladim evet biraz buyuk ama bandajlat cikinca gordum
Yanlardan tasmiyor oyle
Birde benim gogus aram birlesikmis
Doktor demisti bana
Gozume simdiden cok guzel gelmeye basladi
Esimde gordu bayildi buda cok hosuna gitti
Birde bugun dolgu yaptim dudakla burun arasi cizgime
Inan aynaya bakmaya doyamiyorum

Jeanne darc_ Jeanne darc_ bugün daha iyi hissediyor musun kendini? Ödemlerin yavaş yavaş gidiyordur inşallah. Daha iyi olunca yorumlarınızı bizimle paylaş lütfen. :KK66:
Daha iyiyim malesef odemler tabiy hala var ama artik beni okadar rahatsiz etmiyor
Goruntu suanda bile muntazam
Gayet duzgun
Asimetrim vardi biri daha buyuktu
Ama suanda ayni gibi duruyor

Back
X