- 20 Mart 2016
- 92
- 38
- 88
- Konu Sahibi Jeanne darc_
-
Sagolun suanda daha ıyıyımCan'ım geçmiş olsun. Çocuk olunca zor. Benimde çok zor geçmişti. Hatta manyakmıyım ben bunu niye yaptım kendime filan diye ağlıyordum. Hele yavrumu kucağa alamamak beter yapıyordu durumu. Ama şimdi süper diyorum. Geçici durumlar bunlar. İyi ol Tmm mı
Eşim 3 gune kadar yanımda ondan sonra oda yok işte sonrasıne yapıcagım bilemiyorumBelki biz bekarlara durum daha kolay çocuk sahibi olunca işler daha zorlaşıo ama sık dişini nolur geçicek bak bugünler eminim
Eşim 3 gune kadar yanımda ondan sonra oda yok işte sonrasıne yapıcagım bilemiyorum
Benim cocuklar cok yaramazbırde nasıl bas edıcem onlarla su anda ağrım hayla gecmedi hersey gözümde
demetcigim çok geçmiş olsun canim allah yardim cin olsun yaramazlarla zor tabi
Cm'n hangi yöntemle takıldıKusura bakmayin tek tek yazamiyorum
Ama ben kendime ne yaptim boyle diyorum
Doktorum hastanem hemsireler hepsi cok iyiydi
Ama boyutlari cok buyuk geliyor
En cokta cocuklarim ilgi istiyor ilgilenemiyorum
Ne hakkim vardi bunu hem onlara hem kendime yaptim diyorum
Eşim 3 gune kadar yanımda ondan sonra oda yok işte sonrasıne yapıcagım bilemiyorum
Benim cocuklar cok yaramazbırde nasıl bas edıcem onlarla su anda ağrım hayla gecmedi hersey gözümde büyüyor
Dual plan yapildiCm'n hangi yöntemle takıldı
Ben de yeni oldum ve inanılmaz ağrılarım var yatmak istemiyorum çünkü yatınca baskı oluyo ve kalkamıyorumKizlar su anda memem gogus altina kadar sis simdi bu boylemi kalacak yani koltuk altinami yayilacak
Bileniniz varsa lutfen yazsin cok uzuluyorum
Evet agrim hala devam ediyor bugun 4. Gunum senin kacinci gunBen de yeni oldum ve inanılmaz ağrılarım var yatmak istemiyorum çünkü yatınca baskı oluyo ve kalkamıyorum
Benim 1. Günüm ama hiç geöiyo gibi değil daha da artıyo. Bi de refakatçim yokEvet agrim hala devam ediyor bugun 4. Gunum senin kacinci gun
Ben dual plan yaptim
Bende kalkamiyorum
Boynum zorlaniyor belimi dogru tutamiyorum
Malesef bazisinki kolay hafif geciyor
Bizim ki agrili olacakmis sansimiza
Offf allah yardimcin olsun cok uzuldum senin icin ya tek basina nasil yapiyorsunBenim 1. Günüm ama hiç geöiyo gibi değil daha da artıyo. Bi de refakatçim yok
Can'ım kaçırmışım ameliyatınıOfff allah yardimcin olsun cok uzuldum senin icin ya tek basina nasil yapiyorsun
Cagir birilerini insan kasik tutamiyor ilk gun hadi hemsire yardim edecek hastanede,
Evde ne yapicaksin
Cok zor ya birileri mutlaka yardimina gelsin
Inan en basta cok kotuydum hatta agrilardan pisikoljim berbattiCan'ım kaçırmışım ameliyatınıçok gecmiş olsun çoook senin zaten dokun vardı ... 325 ile efsane olur bunlar
Daha iyiyim malesef odemler tabiy hala var ama artik beni okadar rahatsiz etmiyorJeanne darc_ bugün daha iyi hissediyor musun kendini? Ödemlerin yavaş yavaş gidiyordur inşallah. Daha iyi olunca yorumlarınızı bizimle paylaş lütfen.
Çok geçmiş olsun tekrarKizlar agri evet hala var hareketler kisitli ama gorunumun guzel olmasi
Gercekten cok iyi moral oluyor
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN.ÇOK MUTLU OLDUM SİZİN ADINIZA.Daha iyiyim malesef odemler tabiy hala var ama artik beni okadar rahatsiz etmiyor
Goruntu suanda bile muntazam
Gayet duzgun
Asimetrim vardi biri daha buyuktu
Ama suanda ayni gibi duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?