Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun canım bundan sonrası da sorunsuz geçer inşallah darısı başımaKızlar sonunda ameliyatımı oldum. Doktorum 425 cc kas üstü takmış. Şuan ağrıyan tek yerim drenlerin giriş yerleri. Şimdilik gerçekten de füze gibiler albüm yaptım isteyen bakabilir. Sorularınız olursa da seve sevr cevaplarım:)
İnşallah kuzum darısı başınaGeçmiş olsun canım bundan sonrası da sorunsuz geçer inşallah darısı başıma
Teşekkür ederimm:) sizinki de şimdiden hayırlı olsun :)Geçmiş olsun en kısa sürede iyileşmeniz dileğiyle. Bende Doğum ve emzirme dönemi bitince yaptırıcam
Sana da gecmis olsun canım güle güle kullanalımgecmis olsun! Bende 40 gün yaptirdim- füze hissi bi 10 gün sonra geciyor
Sana da gecmis olsun canım güle güle kullanalım
Evet yazın diledğimiz gibi desteksiz bikini ve sütyenlerle gezebilicez, memislere özgürlük! tamamdır umarım senin kadar hızlı iyilesirim ben deevet- hele bir yaz gelsin :)
Benimkiler yumusamaya basladi. sen simdi bol bol su ic ve dinlen.
Evet yazın diledğimiz gibi desteksiz bikini ve sütyenlerle gezebilicez, memislere özgürlük! tamamdır umarım senin kadar hızlı iyilesirim ben de
Aynen söylediklerini yapıcam canım, bakalım zaman zaman foto yüklicem nasıl ilerlicek sürecim orda daha belli olur, hayırlı olsun tekrar :)ben simdiden almaya basladim- bi zevkli oluyor ic camasiri almak. benim önceden hic dokum yokdu. simdi 85C oldum:)
hic stress yapma, bol bol su ic ve uyu. en iyi ilac.
merhaba kas altı mı oldu sizinben simdiden almaya basladim- bi zevkli oluyor ic camasiri almak. benim önceden hic dokum yokdu. simdi 85C oldum:)
hic stress yapma, bol bol su ic ve uyu. en iyi ilac.
merhaba kas altı mı oldu sizin
Gözün aydın güzelim, umarım dilediğin göğüsleri elde edersin ! Kime ameliyat oldun ?Kızlar sonunda ameliyatımı oldum. Doktorum 425 cc kas üstü takmış. Şuan ağrıyan tek yerim drenlerin giriş yerleri. Şimdilik gerçekten de füze gibiler albüm yaptım isteyen bakabilir. Sorularınız olursa da seve sevr cevaplarım:)
Teşekkür ederim kuzum, Barış Keklik’e oldum ameliyatımıGözün aydın güzelim, umarım dilediğin göğüsleri elde edersin ! Kime ameliyat oldun ?
Kuzum şuan tam 24 saat oldu ameliyattan çıkalı. Hastaneden eve döndüm 2 saat önce. Kas üstü yapıldı benim 425 cc takıldı. Göğüs kafesim geniş olduğu için inan büyük durmuyorlar ödemli olmalarına rağmen. Drenlerimi aldırdım hastaneden çıkmadan. Biraz hareketler kısıtlanıyor ağrı falan yatıp kalkarken ama onun dışında iyiyim. Umarkm randevun iyi geçer senin de :))ayyy yazışmalarınızı okurken o kadar özendim ki size... bende randevu aldım haftaya muayene olucam bakalım sizler nasıl geçti süreç ve kaç cc taktırdınız. benim şuan gözğüsler minnacık yok denecek kadar yani
Evet canım meme protez yaptırdım, 4. Günüm bugün. Maşallah, umarım istediğin gibi olur :)buyutmemi yaptirdin? ben diklestirme ve 1 beden kucultme yaptircam sene sonu gibi dusunuyorum..kismet cok heyecanliyim 3 cocuktan sonra :)))
Ben de salı sabah oldum. 350 cc kas altı. Sabırsızlıkla iyileşmeyi bekliyorum.Kızlar sonunda ameliyatımı oldum. Doktorum 425 cc kas üstü takmış. Şuan ağrıyan tek yerim drenlerin giriş yerleri. Şimdilik gerçekten de füze gibiler albüm yaptım isteyen bakabilir. Sorularınız olursa da seve sevr cevaplarım:)