E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
ya kızlar merak ettimm 2.öğretimin katkı payı normal öğretime göre dahamı fazla oluyor devlet okulu olsa bile yarın tercıh yapıcamm acil yardımmdelikafaduldendelikafadulden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet 2. öğretimlerin ders saatleri üniversiteden üniversiteye değişir; örneğin Karadeniz Teknik Üniversitesinde 17'de başlıyor.Çok bilgim yok fakat, Gazi üniversitesinde 2. öğretimlerin derslerinin gündüz yapıldığını duydum.
Teşekkür ederim. Ama genel itibarıyle saat 17:00 de başlıyor galiba a.s.
valla birinci öğretimim.ikinci öğretimin çok büyük bi avantajı vardı bizim okulda.şöyleki bizden soruları alıp çok yuksek notlarla geçtiler sınavlardan.hocalar değişmiyordu soruları
Şimdi internetten baktım genelde 16.00-17.00 gibi başlıyor. yerimseniben
ben denizli de yaşıyorum o yüzden paü işletmede okuyan bi arkadaşım vardı en geç akşam saat 8 de dersimiz bitiyo derdi bir yıl boyunca 1 kere saat 10 a kadar kalmışlar ama kamu yönetimi için bilmiyorum belki orası da öledirkayıtlar da başladı geç kalmak istemiorm lütfen yardım edin paü nün sitesinde derslerin 5 ten sonra başlayacağı yazıyor ama forumlara yazanlar hiç öle başlamadığını yazmış hangisine inanacağız lütfen yardım edin.