• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2.öğretim hakkında yardım

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
ya kızlar merak ettimm 2.öğretimin katkı payı normal öğretime göre dahamı fazla oluyor devlet okulu olsa bile yarın tercıh yapıcamm acil yardımmdelikafaduldendelikafadulden

evet canım yuksek oluyor..

hele son zaman da gelen zamla bırlıkte oldukca yuksekler..

mesela gündüz de 500 ise aksam da 1000 bılemedeın 800..

mesela..

Eğitim Fakültesi >>> I.ÖĞRETıM >>> 156,00
II.ÖĞRETıM >>> 466,00

1. ögretimin tam 2. katı ödüyorsun canım ben 1. dönemde 536 lıra ödedim boşu boşuna gitti param sadece ögleden sonra okuyorsun bakşa hiç özel bi alternatifi yok..

Bende 2000 Yılında ıkinci öğretim Okumuştum
2.katı veriyorduk harcı
ama dersler 2de 3de başlıyordu..
Başkada avantajı yoktu..

valla birinci öğretimim.ikinci öğretimin çok büyük bi avantajı vardı bizim okulda.şöyleki bizden soruları alıp çok yuksek notlarla geçtiler sınavlardan.hocalar değişmiyordu soruları

Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum. 2. öğretim ders saatleri üniversiteden üniversiteye farklılık gösteriyor mu? Dersler öğleden sonra hangi saatlerde başlıyor?

Evet 2. öğretimlerin ders saatleri üniversiteden üniversiteye değişir; örneğin Karadeniz Teknik Üniversitesinde 17'de başlıyor.Çok bilgim yok fakat, Gazi üniversitesinde 2. öğretimlerin derslerinin gündüz yapıldığını duydum.

Son düzenleme:
Evet 2. öğretimlerin ders saatleri üniversiteden üniversiteye değişir; örneğin Karadeniz Teknik Üniversitesinde 17'de başlıyor.Çok bilgim yok fakat, Gazi üniversitesinde 2. öğretimlerin derslerinin gündüz yapıldığını duydum.

Teşekkür ederim. Ama genel itibarıyle saat 17:00 de başlıyor galiba a.s.

2. öğretim fiyatlarına %500 zam geldi..artık 2 katı falan ödenmiyor..bana göre 2. öğretimde çoğu yer boş kalır..tahmin sadece.)

o haber yalan arkadaslar..2.ögretime de %8 zam gelicekmiş.ikinci ögretimler örgünün 2 katı harc öder.yaz okulunda da 2 katı öder.ama soruları da alır.ben derse aksam 5te gidiyorumkaydirigubbakcemile4

valla birinci öğretimim.ikinci öğretimin çok büyük bi avantajı vardı bizim okulda.şöyleki bizden soruları alıp çok yuksek notlarla geçtiler sınavlardan.hocalar değişmiyordu soruları

ne güzelmiş sizin okulunuz delikafadulden bende 2.öğretim okudum bizim okulda sınavlar aynı sınıfta aynı saatte normal öğretimlerle karışık olurdu:lepi:

bende yorum yazayım 2005_2007 senesinde MUHASEBE 2.öğretim okudum.
ilk başlardan derslerimz öğlen 14 'te başlayıp gece 23'te bitiyordu....

2.sınıf olunca tabi ödevler tezler başımızı kaldıracak uyuyacak zamanımız olmazdı
sabah 8'de kalkar okulda bilgisayarın başına geçip monografi hazırlar bilanço,mizan düzenlemesi yapardık..birde alttan dersin varsa yanıyordu insan çünkü dersler çakışırsa,normal öğretimerrle derse girerdik...
ben hiç unutmuyorum bir günüm sabah 8 akşam 11 'e kadar okulda ders dinlediğimi çok şükür kalmadan bitirdik bizim sınıf çok fena çalışkandı ODTÜ ye dikey geçişle öğrenciler gönderdik...normal öğretimle aramızda kıyasıya mücadele vardı ama biz kazandık tabi :) :)

bende kocaeli 2. öğretımdım harclar diğer öğretımlere göre yüksek oluyor ama bende gece okumak çok daha zevklı. gündüz kendıne ayıracak vaktın kalıyor. dersler 17.00 da başlıyor 23.00 da biter. akşam okulun tadı daha bı başka oluyor. hatta gündüzdeki arkadalar bızım blme gelınce çok şaşırırlardı. tipler bile değişiyor sankı daha bı zuppe, kızlar daha bi süslü..gece makyajı ile geliyor bunlar resmen derlerdi bizde ee halıyle bunlar gece bölümünün öğrencileri derdik:)

ewet ya katkı payı yüksek ama acaip avantajları war sınaw soruları alıolar aksam okulu bi baska oluo ya cok ciseelll:sinifsinif:

kayıtlar da başladı geç kalmak istemiorm lütfen yardım edin paü nün sitesinde derslerin 5 ten sonra başlayacağı yazıyor ama forumlara yazanlar hiç öle başlamadığını yazmış hangisine inanacağız lütfen yardım edin.
ben denizli de yaşıyorum o yüzden paü işletmede okuyan bi arkadaşım vardı en geç akşam saat 8 de dersimiz bitiyo derdi bir yıl boyunca 1 kere saat 10 a kadar kalmışlar ama kamu yönetimi için bilmiyorum belki orası da öledir

17 de baslar 22 de biter tatlım cok zevklidir 2, ögretim gündüz ögrenime göre;)

17de baslar 22 de biter cnm güzel oluo aksam okula gitmek yaa avantajları cookkalkisalkisalkis

Back