• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar yardım edin kızım aylardır kabız....

Hıı bu arada makatına sabun falan, kulak çöpü koyuyorlar onlar çok zararlı.. Sakın yapma. Sabun yaptırıyor ama bebeğin canı çok acıyormuş... Bence en güzel doğal yöntemler..

bizdede öyle bir sorun olduğunda bende kayısı suyu içiriyorum ve 1 kaşık zeytinyağ içiriyorum.ben kendimde fazlasıyla kayısı suyu içiriyorum işe yarıyor bence.birde ben pirinç unu falan yaparsam içine muhakkak zeytinyağ koyarım kabız olmasın diye.

benim oğlumda hep kabızdı kayısı felanda fayda etmedi öncelikle çocuk doktoruna götür önerileri ve ilaçları işe yaramazsa mutlaka çocuk cerrahına göster unutma kabızlık isalden daha tehlikeli oğlumda yaşadım 1 senem kabus gibiydi doktor önermediği sürece makattan fitil felan verme çünkü ordaki sinirleri tembelliğe alıştırıyo daha sonra fitil alışkanlık halini alıyo doktora götürmekte gecikme hatta bence sen direk cerrahi doktoruna göster ben geçkaldığım için oğluma hem mide hem bağırsak endiskobisi ve bir sürü ilaçlı filmler çekildi çocuk için işkenceden farklı diil çok geçmiş olsun

canım geçmiş olsun benim oglumda aynı puroblemi vardı bebekken kaysı kompostosu işe yarıyordu bizde kaysıyı kaynat suyunu içir inşallah sizdede işe yarar .

Canım benım oglumda bır ara kabız oldu.Armut püresi cok ıyı geldı.Gecmıs olsun...

canım benim oğlum 3 aylıkdı kabız olmuştu doktora götürdüm doktor bu kadar ufak bebeğe birşey yapamayız demişdi bende iyi marka süzme bal aldım ılık suya çaldım biberonla yarım çay bardağı kadar günde birkere veriyordum ve çok işe yaradı ayrıca gaz sorunuda kalmıyordu sancısı gidiyordu yani ben çok yararını gördüm hiçbir zararınıda görmedim şimdi oğlum 9 yaşında hala öyle bir problemi oldumu aynısını veriyorum hemen çözüyor en iyi ilaçtan iyidir

canım ek gıdaya gectın sanırım ama sıvı alımı az gbıı geldı bana belkı ondandır sıvı alımını cogalt zytın yagı ve fıtıl dene gecmış olsun

Back