• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi 2 numaralı mamaya 6. aya girince mi yoksa 6 . ayı doldurduktan sonra mı geçilmeli ???

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

eusgruar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2009
12
2
88
38
Hatay
merhaba arkadaşlar 3 temmuz 2013 doğumlu bir kız bebeğim var...süütm yok o nedenle mama ile besleniyor yaklaşık 1 hafta sonra 5. ayımız dolup 6. ayımıza gireceğiz... 2 nolu mamaya ne zaman geçmeliyim.. bebeğini mama ile besleyen anneler cevaplarsanız çookk memnun olurum... teşekkürler....

merhaba arkadaşlar 3 temmuz 2013 doğumlu bir kız bebeğim var...süütm yok o nedenle mama ile besleniyor yaklaşık 1 hafta sonra 5. ayımız dolup 6. ayımıza gireceğiz... 2 nolu mamaya ne zaman geçmeliyim.. bebeğini mama ile besleyen anneler cevaplarsanız çookk memnun olurum... teşekkürler....

merhaba canım 6 aydan itibaren yani altıncı aya girince başlamalısın benim 2 buçuk yaşında bi kızım var ben öle yapmıştım ayrıca artık ek gıdalarada başlayabilrin çorba meyve yoğurt yumurta peynir pekmez bunlarıda yiyebilir bebeğinn

merhaba canım 6 aydan itibaren yani altıncı aya girince başlamalısın benim 2 buçuk yaşında bi kızım var ben öle yapmıştım ayrıca artık ek gıdalarada başlayabilrin çorba meyve yoğurt yumurta peynir pekmez bunlarıda yiyebilir bebeğinn

çook teşekkür ederim canım cevapladığın için... evet ek gıdalara başaldım sebze meyve püreleri ve yoğurt veriyorum bebeğime...

Merabalar benimm ikizlerim var ben 2 numaralı mamaya kızlar 5 buçuk aylıkken geçtim hemde 32 haftalık doğrular. Hiç sorun olmadı ama şunu söylemem lazım 1 numaradan sonraki manalar bebekleri kabiz yapabiliyor

Back