• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 negatif hamilelik testi

Aysecik98

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2019
337
53
13
33
Sürtünme ile şüpheli ilişki sonrasında 10 gün sonra adet oldum. Adetimin 3.günü test yaptım negatif çıktı. Daha sonra adetim bitti şu pahalı olan predictor marka testten aldım ilişkiden 20-21.güne denk geliyodu. İdrarım yoktu ama zorladım 3-4 damla geldi yine negatif. Sizce yine de şüphe var mı? Vajinamın üst bölgesinde yani rahim bölgesinde değişik bi his var ve 3 gün önce beyaz katı akıntı geldi bu neden olur? Acaba enfeksiyon mu yoksa gebelik mi

Cevap verirseniz sevinirim bu hissi neden yaşıyorum anlamadım

:olamaz: Ben yoruldum hayat gelme üstüme..
Bacım aynı evrende yaşıyoruz. Sen gerçekten sürtünme ile hamile olabileceğine inandırdın mı kendini ?
Klitoris bölgeme penis başı değdi zevk suyundan şüpheleniyorum
Ayrıca o his olunca kafama takıldı ondan sordum

Bi de penis ucu klitoris bölgesine 1 dk kadar sürtündü

Ya o ufak ihtimal bana denk geldiyse diye düşündüm ondan dolayı böyle test yaptım

Biri adetken yaptığım bi testti öbürü de ilişkiden 21.gün sonra yaptığım testti

Siz ciddi misiniz yaa kaç kez konu açmayı düşünüyorsunuz daha ya ben 7 senedir uğraşıyorum o beyaz akıntılar falan bende de her ay oluyor ama hala hamile değilim dün yine beyaz akıntım geldi bugün yine adet oldum o zaman benim 7 tane çocuğum olmalıydı her sene bir tane artık bizimle dalga geçmeyin cidden

Back