2 memesine farkli cc protez takilan var mi???

EBSI

Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2017
13
5
40
Merhaba hanimlar
Ben yakin zamanda meme protezi ameliyati olacigim. Iki gogsum birbirinden farkli. Diklestirme+ protez olursam iyileşme süresi uzun surecegi icin yapamiyorum. Benim sorum iki memeye farkli protez takilabilir mi? Olan kimse var mi? Bana once ve sonrasi resmi gönderebilir mi? Tesekkurler

Heyyy kimse yok mu?
Ameliyat tarihimi aldim. Ama hala kararsizim sadece protez mi yaptirsam yoksa protez+ tek meme diklestirme mi?
Iki memem arasinda 2 cm sarkma farki var! Akil verin

benım var ikisı farklı. bırı 375 diğeri 350 cc. bır meme ucum bıraz daha ilerdeydı cok az meme dokum vardı. dıgerınde o yoktu. eşitlendi.

Heyyy kimse yok mu?
Ameliyat tarihimi aldim. Ama hala kararsizim sadece protez mi yaptirsam yoksa protez+ tek meme diklestirme mi?

Merhaba ne yaptiniz merak ettim ameliyat oldunuz mu bende Kubilay hocaya ameliyat olmustum meme diklestirme ve protez oldum. Tabiki bir yili gecti artik uzun zaman oldu simdi coj memnunum.

Heyyy kimse yok mu?
Benimde aynı sorunum vardı . Farklı konuldu. 350-400 . Ama daha odemler var. Netice belli değil.

Merhaba ne yaptiniz merak ettim ameliyat oldunuz mu bende Kubilay hocaya ameliyat olmustum meme diklestirme ve protez oldum. Tabiki bir yili gecti artik uzun zaman oldu simdi coj memnunum.
Merhaba maalesef olamadim son hafta bazi sorunlar oldu; baska bahara kaldi benim ameliyatim:KK43:((

X