2. Lazer liposuction amelyatım :) 24 Aralık

tboz şu popo sıkılaştırma işini bi anlamadım ben ne ile yaptı dr un ben birçok dr gezdim sadece sıkılaştırma diye bir şey yok dediler senin dr a da mı gitsem
FAZLANAZLI açıkçası sıkıntılı sonuclar olmadıgı için merak edip de hiç sormadım bunların detayını ilkinde de sıkılaştırma yaptım diyince sonuc nasıl oldugunu bildiğim için yine nasıl olacagını tahmin ediyordum küçülecekti daha dogrusu bence gevşeklik spor yapmış gibi darlaşacaktı ve buda yag gitmese bile daha toparlanmış ufak gösterecekti ve aynen de öyle oldu ama senin sıkıntına fayda edecek bi durummu inan bilmiyorum senin durum sıkıntılı bide sıkılaştırma çözüm olur mu ufacık bi fikir bile yok

bu hafta local şekilde müdahale edilecek aslında yine yağ alınacak minik bi şekilde ama cilt kendini toparlaması lazımmış falan
lazeri uygun görmedi yağın yok sadece yüzeyel lazer yaparsak muhakkak ondülasyon olur dedi bende güvendim artık bi kere olup kurtulacam

Kararını vermişsin içine sinmiş ki bide alpaslan beye ya da başka dr a gidip de kafa karıştırma bence zaten yeteri kadar yıpranmışsın boşver ol da kurtul bi an önce inşallah olabilecek en iyi şekilde düzelir

bencede çok dr gezip kafanı iyice karıştırma zaten kuaför gibiler birinin dediği birini tutmuyor :))) kararını verdiysen içinede dr ve tekniği sindiyse okeydir FAZLANAZLI

tboz zaman yine hızlı geçti sevindim adına 1 ayda sonucu görmen süper

aklım sıkılaştırmaya gitti açıkcası. bana bi çubuk var ucunda enerji var onları cilt altına sokup 60 70 derece neyse yapıyorlarmış cildde böyle toplanıyormuş güya yalnız anlatım komik oldu :)
inşallah güzel olacak annem burunda ol diyip duruyo kanıma giriyo ben istemiyorum aslında

içimi sindi sinmisine lazerler hep aynı diyo ütüleme lazer farklıymış ama derin yağın yok zaten yüzeyel yağın var oraya da girilmiş ondan çökme olmuş diyo üstten altta koyacak bakalım

Bencede burnu da ol aradan cıksın sürekli narkoz almamış olursun hem

Bencede burnu da ol aradan cıksın sürekli narkoz almamış olursun hem
bu local olacak ben öyle istedim ay bilmiyorum ki burun için nefesini etkilemez diyo olacaksan burun ucunu yapayım diyo
ay bilmiyorum burnun yandan çok güzel önden daha güzel olsun demişti ama ben istemiyorum dedim bi daha açmadı ısrar etmedi etmez zaten de bu hafta bi daha bi konuşalım belki burunu da katarım

Benim burnumda estetik ben estetik amaçlı gitmişken saglık problemi de varmış bi tarafı tamamen kapalıymış onu da açtılar hem şekli hem nefes problemim çözülmüştü 12 sene falan oldu yaptıralı şükürler olsun bundan da cok memnunum iyi düşün dr una güveniosan ol beraber kurtul iki iş çıkarma zaten bi süredir burun diye de bakınıyon şimdi bu bitse yine burun diye bakcan yine eminim :))

tboz bana özelden burun fotonu atabilir misin merak ettim. istanbullondra ya attım ben oda gerek yok diyince. aslında istiyorum nefes işi çok sıkıntı sürekli faranjit oluyorum ben bir kez daha konuşayım dr um la

Ben şuan sinemadayım :) şarjımda yüzde 2 eve gidince cekip atarım 2 saate kadar evde olurum

Sevgili tboz ben de basen için lazer lipoliz olmayı istiyorum ve şu an araştırma aşamasındayım. Tecrübelerinle beni aydınlatırsan çokkkk sevinirim.
lazer lipoliz ameliyatını hangi doktora olmuştun ve ne gibi sıkıntılarla karşılaştım? Lütfen özelden yazar mısın.

sevgili tboz bende yarın bacak bel lipo olacağım doktorum klasik dedi ama lazer ve vaser arasında çok kararsızım fark varmı beni eklermisin senin sonuçlaarını da merak ettim

sevgili tboz bende yarın bacak bel lipo olacağım doktorum klasik dedi ama lazer ve vaser arasında çok kararsızım fark varmı beni eklermisin senin sonuçlaarını da merak ettim
Ekledim seni ama albümüm kapalı dediğim gibi lazer tavsiye ediyorm ama senin ve dr unun kararı tabi şimdiden geçmiş olsun inş iyi sonuclar alırsın

Arkadaşlar merhaba bende 15 inde hem liposuction hemde meme büyütme oldum. Sorum şu liposuction da hiç bir fark yok sizde de öylemi oldu. Hala pantolonlarım sıkıyor. Doktorum 5 lt aldım dedi görmesem inanmıycam o derece yani.

Geçmiş olsun şuan eskisine göre daha bile şiş olabilirsn cok normal asıl sonuclar ortalama 2 ayda belli oluyor zamanla farkı göreceksinz

Geçmiş olsun şuan eskisine göre daha bile şiş olabilirsn cok normal asıl sonuclar ortalama 2 ayda belli oluyor zamanla farkı göreceksinz
Birde sanki eşitsizlik var sağ belim ile sağ basenden daha çok alınmış gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…