2. Lazer liposuction amelyatım :) 24 Aralık

Tşk ederim sabrina. Vücudunu kendin daha iyi tanımalısın baZen ne kadar spor diyet yapsakta bazı cıkıntılar bi türlü gitmez seninde basenlerin yine gitmeyebilir yag yaksanda başka yerlerden yakabilirsin ama bence hiç gitmese yine az da olsa gider gibi amelyat olacağın dr una da sorabilirsin

daha doktor seçemedim araştırma aşamasındayım İNŞ gitmez :) Daha önce böyle spor yapmadığımdan dolayı ne olucağını hiç bilmiyorum ama haklısın teşekkürler :)

daha doktor seçemedim araştırma aşamasındayım İNŞ gitmez :) Daha önce böyle spor yapmadığımdan dolayı ne olucağını hiç bilmiyorum ama haklısın teşekkürler :)
Bence diyet yapmazsan 5 ayda sanmıyorum ben cok yag yakacağını bölgesel hareketler yapıosan basen calışma bence

Allan nanemolla cürük elması seni..omrumu yedin oram buram acıyo diye

Ama sonucların iyi masallah, benim de iyi cok sukur..

Allan nanemolla cürük elması seni..omrumu yedin oram buram acıyo diye

Ama sonucların iyi masallah, benim de iyi cok sukur..
Bugün tam 2 hafta bitti ve kontrolüm var gittiğimde bi ton laf sayacak yine eminim ve bide duysaki hala işe gitmiyorum çürüğüm ben napıyım senin gibi 3. 4. Gün göbek atamadım agır cekim de olsa

Bugün tam 2 hafta bitti ve kontrolüm var gittiğimde bi ton laf sayacak yine eminim ve bide duysaki hala işe gitmiyorum çürüğüm ben napıyım senin gibi 3. 4. Gün göbek atamadım agır cekim de olsa

işe gidemediğine göre demek hala durum ağrılı anam yok sellit işi beni bozacak demek ki zor ben sonrası süreç iyide senmi nazlısın bu medo oldu bitti geziyor kalk hadi nazlanma işe kovulma bide

işe gidemediğine göre demek hala durum ağrılı anam yok sellit işi beni bozacak demek ki zor ben sonrası süreç iyide senmi nazlısın bu medo oldu bitti geziyor kalk hadi nazlanma işe kovulma bide
Salı falan başlayabilirdim işe ama işler yogun olmadııından evden de calışabildiiim için patron izin verince evde kalmayı tercih ettim tamamen benim nazlılıgım yani bugün 2 saat ugradım ofise açılış yaptım :))

Doktora gittim ödem hala oldunu ama yinede normalinden daha hızlı iyileşme sürecim olduunu söyledi dr a gitmeden fotolarımı cektim öncesi sonrası yaptım kendisine gösterdim. Bizde iş ters oluyo ben cekiorm fotoları ben gösteriyorum doktora

Foto demişken evet kızlar sözverdiğim gibi 2 haftalık fotolarımı az önce ekledim albüme :) bana göre yine bariz incelmeler var sizde fotolardan görürsünüz hala ödemler var cünkü cok sert lipo yerlerim bakalım daha incelme olacak mı 1 ay sonra falan tekrar koymaya calışırım

Birde siz değerlendirin bakalım fotolarımı :)

Bende görebilir miyim islermisin rica etsemmm tboz

tboz inceledim hemen gayet farketmis hele ki arka profilBende 1 aya kadar karin germe ve lipo olucam cok tirsiyorum yaaa offf.

Unutmadan diyelim ben karin germe ve lipo.oldum anestezi etkisi gecti ve uyandimmm...o an hemen guclu bir agri kesici vurmazlar mi? En azindan gozumu acayim bir soluk alayim.simdi bilmiyorum ya acinin siddetini hehiste beni korkutan o
cok dayaniksizim aciya ... bir de ben popomdan igne olamiyorum surekli kol yada el ustunden agri kesici vs alabilirmiyim..

tboz inceledim hemen gayet farketmis hele ki arka profilBende 1 aya kadar karin germe ve lipo olucam cok tirsiyorum yaaa offf.
Cok tşk ederim Neste korkunun ecele faydası yok :)) karın germe ve lipoyla iyi sonuc alacagına inanıorm karın bölgesinde özellikle inş güzel sonuclarla mutlu olursun sende

Sen zaten ayılmadan sana agrı kesiciler vuruluyor korkma uyandııında hemen dayanılmaz bi agrı hissetmiosun zaten sürekli agrı kesiciler yapılıyor ve damar yolu takılı oldugu için hep ordan vuruluyor iğne acısı olmuyo hiç bi zaman yani bende cok korkarım iğneden

Korkma uyaninca hic bir aci hissetmiyeceksin ben cok guzel uyandim sadece migdem bulaniyodu onada hemen popomdan igne vurdular ama yari baygin oldugum icin hic hissetmedim ama tabiki hemsirelere soyliyebilirsin agri kesiciyi yada baska ilaclari kan yoluyla vermelerini

Tpoz
Cok tşk ederim Neste korkunun ecele faydası yok :)) karın germe ve lipoyla iyi sonuc alacagına inanıorm karın bölgesinde özellikle inş güzel sonuclarla mutlu olursun sende
Tpoz bende bu ayın sonunda ameliyat oluyorum yanlız sen yine beni izlemeden almışsın o Yüzden resimlerini göremiyorum :)))

Tpoz

Tpoz bende bu ayın sonunda ameliyat oluyorum yanlız sen yine beni izlemeden almışsın o Yüzden resimlerini göremiyorum :)))
Ya yine mi yaaaaa cok utandım şimdi izlemeye aldım seni tekrar sonunda amelyat oluyor olmana sevindim fotolarını paylaş mutlaka :))

Ben bu dr.un bu sitede adı geçmeyecek diye uyarı aldım, hatta bu yüzden açtığım konu silinmişti ve mesaj alımına kilitlenmişti. Ama demek yazılabiliyor.

Her dr.un memnun kalan hastaları olduğu gibi, memnun kalmayanıda var. Ben memnun kalmayanındanım. Hatta arkadaşlar bekle daha erken dönemdesin demişlerdi, tamam dedim eğer düzelirse burdan özür dilicem dedim. 10 ay oldu ama düzelme yok. Özür dileyebilseydim keşke, bu sözümü tutamicam galiba, bu saatten sonrada değişeceğini sanmıyorum.

Ne mutlu memnunum diyebilene. Bende onlardan olmak isterdim.

Özelden esmeraldam memnun kalmadı denmiş, niye acaba sorusuna, onun beklentisi yüksekti ondan diye cvp verilmiş bi üyeden. Burdan bu kişiye sesleniyorum, beklentim kesinlikle yüksek değildi, yüksek olsaydı gerdirirdim karnımı!!! Ben isteğimi çok net bi şekilde dile getirdim ve "çok güzel olacak" cevabı aldım dr.dan. Germeden olmaz denilmedi.

Bugün tam 1 ay oldu 3 gün öncede korseyi cıkardım 4 hafta kullandım acılar baya geçti rahat oturup kalkabiliyorum sadece arka bacak popo altı kısmında ve karında oturup kalkarken hafif acılar hissediyorum ilk lipo da oldugu giibi

Genel olarak değerlendirdiğimde yine memnunum bütün olarak yine gözle görülür net incelmelerim oldu . gönül daha ince bi vücuda sahip olmak isterdi tabi onu da artık kilo vererek elde edebilirim sanırım cekilecek yag kalmadı :)) cuma günü kontrolüme gittiğimde dr um bir daha sakın kilo alma alırsan da gelme ben yapmam dedi kusura bakmayın öyle bi durum olursa başka dr a gidemem dedim gerçekten de gidemem inşallah öyle bi durum birdaha yaşanmazda bende bunları çekmem birdaha

1 aylık fotolarımı da ekledim hala incelmeler devam eder mi bilmiyorum bundan sonra bir de 2 ay bitince foto çekip farklara bakarım sonrasında cok sanmıyorm incelmelerin devam edeceğini

Bu arada unutmadan ölçülerde ki değişimi de yazayım 1 ay oldugunda onu da yazarım diye merak edenlere söz vermiştim popoda sadece sıkılaştırma oldu yag alınmadı 4 cm daralma olmuş iç bacakta 3 cm belde 3 cm simitte 4 cm karında 5 cm incelme olmuşş bunlar 1 aylık sonuclar karnımda hala sertlikler var ödemlerim var hala bitmedi önümüzdeki 1 ay da da tamamen yok olacağını düşünüyorum herkes de böyle sonuclar cıkıyor mu bilmiyorum ama dr um ben de yinee başarılı bi iş çıkardı bundan sonrası artık bana kalıyor daha iyisini elde edip korumak :)

tboz şu popo sıkılaştırma işini bi anlamadım ben ne ile yaptı dr un ben birçok dr gezdim sadece sıkılaştırma diye bir şey yok dediler senin dr a da mı gitsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…