Tşk ederim sabrina. Vücudunu kendin daha iyi tanımalısın baZen ne kadar spor diyet yapsakta bazı cıkıntılar bi türlü gitmez seninde basenlerin yine gitmeyebilir yag yaksanda başka yerlerden yakabilirsin ama bence hiç gitmese yine az da olsa gider gibi amelyat olacağın dr una da sorabilirsinarkadaşlar bişi sormak istiyorum ben yazın yan çıkıntılardan alıp popoma enjekte etmek istiyorum ama 5 ay spor yapıcam yaza kadar yazında alıp kalçama koyduracam çok fazla yağım yok yanlar erimez dimi yağlar bekletile biliyor mu acaba bu arada çok geçmiş olsun ne güzel ya herşey gönlünce olur İnşallah canım darısı bana
Bence diyet yapmazsan 5 ayda sanmıyorum ben cok yag yakacağını bölgesel hareketler yapıosan basen calışma bencedaha doktor seçemedim araştırma aşamasındayım İNŞ gitmez :) Daha önce böyle spor yapmadığımdan dolayı ne olucağını hiç bilmiyorum ama haklısın teşekkürler :)
Bugün tam 2 hafta bitti ve kontrolüm var gittiğimde bi ton laf sayacak yine eminim ve bide duysaki hala işe gitmiyorumAllan nanemolla cürük elması seni..omrumu yedin oram buram acıyo diye
Ama sonucların iyi masallah, benim de iyi cok sukur..
Bugün tam 2 hafta bitti ve kontrolüm var gittiğimde bi ton laf sayacak yine eminim ve bide duysaki hala işe gitmiyorumçürüğüm ben napıyım senin gibi 3. 4. Gün göbek atamadım agır cekim de olsa
Salı falan başlayabilirdim işe ama işler yogun olmadııından evden de calışabildiiim için patron izin verince evde kalmayı tercih ettim tamamen benim nazlılıgım yani bugün 2 saat ugradım ofise açılış yaptım :))işe gidemediğine göre demek hala durum ağrılı anam yok sellit işi beni bozacak demek ki zor ben sonrası süreç iyide senmi nazlısın bu medo oldu bitti geziyorkalk hadi nazlanma işe kovulma bide
Bende görebilir miyim islermisin rica etsemmmSalı falan başlayabilirdim işe ama işler yogun olmadııından evden de calışabildiiim için patron izin verince evde kalmayı tercih ettim tamamen benim nazlılıgım yani bugün 2 saat ugradım ofise açılış yaptım :))
Doktora gittim ödem hala oldunu ama yinede normalinden daha hızlı iyileşme sürecim olduunu söyledi dr a gitmeden fotolarımı cektim öncesi sonrası yaptım kendisine gösterdim. Bizde iş ters oluyo ben cekiorm fotoları ben gösteriyorum doktora
Foto demişken evet kızlar sözverdiğim gibi 2 haftalık fotolarımı az önce ekledim albüme :) bana göre yine bariz incelmeler var sizde fotolardan görürsünüz hala ödemler var cünkü cok sert lipo yerlerim bakalım daha incelme olacak mı 1 ay sonra falan tekrar koymaya calışırım
Birde siz değerlendirin bakalım fotolarımı :)
Sen zaten ayılmadan sana agrı kesiciler vuruluyor korkma uyandııında hemen dayanılmaz bi agrı hissetmiosun zaten sürekli agrı kesiciler yapılıyor ve damar yolu takılı oldugu için hep ordan vuruluyor iğne acısı olmuyo hiç bi zaman yani bende cok korkarım iğnedenUnutmadan diyelim ben karin germe ve lipo.oldum anestezi etkisi gecti ve uyandimmm...o an hemen guclu bir agri kesici vurmazlar mi? En azindan gozumu acayim bir soluk alayim.simdi bilmiyorum ya acinin siddetini hehiste beni korkutan o
cok dayaniksizim aciya ... bir de ben popomdan igne olamiyorum surekli kol yada el ustunden agri kesici vs alabilirmiyim..
Korkma uyaninca hic bir aci hissetmiyeceksin ben cok guzel uyandim sadece migdem bulaniyodu onada hemen popomdan igne vurdular ama yari baygin oldugum icin hic hissetmedimUnutmadan diyelim ben karin germe ve lipo.oldum anestezi etkisi gecti ve uyandimmm...o an hemen guclu bir agri kesici vurmazlar mi? En azindan gozumu acayim bir soluk alayim.simdi bilmiyorum ya acinin siddetini hehiste beni korkutan o
cok dayaniksizim aciya ... bir de ben popomdan igne olamiyorum surekli kol yada el ustunden agri kesici vs alabilirmiyim..
Tpoz bende bu ayın sonunda ameliyat oluyorum yanlız sen yine beni izlemeden almışsın o Yüzden resimlerini göremiyorum :)))Cok tşk ederimNeste korkunun ecele faydası yok :)) karın germe ve lipoyla iyi sonuc alacagına inanıorm karın bölgesinde özellikle inş güzel sonuclarla mutlu olursun sende
Ya yine mi yaaaaa cok utandım şimdiTpoz
Tpoz bende bu ayın sonunda ameliyat oluyorum yanlız sen yine beni izlemeden almışsın o Yüzden resimlerini göremiyorum :)))
tboz şu popo sıkılaştırma işini bi anlamadım ben ne ile yaptı dr un ben birçok dr gezdim sadece sıkılaştırma diye bir şey yok dediler senin dr a da mı gitsemBu arada unutmadan ölçülerde ki değişimi de yazayım 1 ay oldugunda onu da yazarım diye merak edenlere söz vermiştim popoda sadece sıkılaştırma oldu yag alınmadı 4 cm daralma olmuş iç bacakta 3 cm belde 3 cm simitte 4 cm karında 5 cm incelme olmuşş bunlar 1 aylık sonuclar karnımda hala sertlikler var ödemlerim var hala bitmedi önümüzdeki 1 ay da da tamamen yok olacağını düşünüyorum herkes de böyle sonuclar cıkıyor mu bilmiyorum ama dr um ben de yinee başarılı bi iş çıkardı bundan sonrası artık bana kalıyor daha iyisini elde edip korumak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?