Pismanlik gitmis konular acilmisss arkadasim gecmis olsun tekrar burdan da soyleyim ben gordum simdiden sonuc belli oluyor akil almaz bisey bu lipo
Ah canım benim,tekrardan geçmiş olsun... Bu son olsun inşallah
Cokk tşk ederim :) Valla az önce yine ablamla konuşuyordum tövbe diyorum tabi tabi diyor acıları unutunca yine isteyeceksin diyor ben gel dersem gelmeyin sakın bakmayın bana dedim inş son olur bu da yaaAh canım benim,tekrardan geçmiş olsun... Bu son olsun inşallah
Benim Ameliyt sonrası o Ağrı'lar aklıma gelince çok kötü oluyorum. Şimdilik yok tövbe diyorum ama Zaman neler gösterir bilemiyorum tabi :)
Umarım sorusuz ve Mutlu geçireceğin sonuçlar olur
Sagolasın C ChAneL81 pişmanlık yaşarken bi ara ablamın tbozzz hadi ac gözlerini chanele poz ver foto atcam dediğini hatırlıorm ama gözümü bi saniye açıp gülümsedim mi bilmiormPismanlik gitmis konular acilmisss arkadasim gecmis olsun tekrar burdan da soyleyim ben gordum simdiden sonuc belli oluyor akil almaz bisey bu liposaglikli surecler dilerim ve az yersin bundan sonra ha bu arada tatillerde hall exclusif yasak artik sana
İnşallah inşallah :)) Ama acılar unutuluyor işteCokk tşk ederim :) Valla az önce yine ablamla konuşuyordum tövbe diyorum tabi tabi diyor acıları unutunca yine isteyeceksin diyor ben gel dersem gelmeyin sakın bakmayın bana dedim inş son olur bu da yaa
Valla seni ilk gördüğümde ne kadar cok estetik oluyor demiştim ama kendime de bakıyorumdaİnşallah inşallah :)) Ama acılar unutuluyor işte
Memeler sorun olursa ileride yaptırırım yoksa başka ihtiyaç kalmadı bende gibi gibi
İşte öyle oluyor zaten,inanırım yaniValla seni ilk gördüğümde ne kadar cok estetik oluyor demiştim ama kendime de bakıyorumda
Yok be yaaa nerdeee acılar aynı vallla tecrübe var diye dr herşeyi bilion zaten bişi anlatmıyorum sana 15 gün sonra görüşürüz diyip iki eliyle belimi sıktı barby bebek gibi oldu bu dedi ablama gitti dalga geçe geçe sadece cok acıyo pişmanım dediğimi hatırlıyorum dr u ilk gördüğümde göZüm yarı kapalı o da 2 lt cıktı yine ya diye ablama anlattııını hatırlıyorum valla acıları olmasa bu estetik süper bişi de daha hepimiz buralardayken nelerimizi görcez bakalımOyyyy olduda bitti maşallahbak busefer acı az olmuştur kesin tecrübe vardı öncekinden alışmıştır bünyee geçmiş olsun hoşgeldin 36 beden ol inşallah
Tşk ederim canım inş henüz atlatamadık tam ama bunuda güzel sonuclarla atlatcam inşallahhGeçmiş oldun Cnm çok sevindim bunu da atlattığına
cok gecmis olsunn ☺☺bu lazer lipo nasil bisey ucret falan nasil cok merak ettim ☺☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?