• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları 2 küçük çocuga bakım zormuş bunu anladık eşımle

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
benimde 8 yaşında bir oğlum var ve şuanda 17 haftalık hamileyim..ben bile nasıl bakacağımı düşündükce bunalıma girmeye başladım..morale ihtiyacım var kesinlikleeeee

tatoşcum yapma güzelim birde bizi düşün lütfen.ben 2.bebeğime hamile kaldığımda büyük 1 yaşını yeni doldurmuştu.daha yeni yeni yürüyo ve sürekli onunla oynamamızı istiyodu.sürekli ilgi bekliyo falan,e bendede hamileliğin şoku ne yapacağımı bilmiyordum.resmen eşimle bunalıma girdik.eşimde doktor bu arada.ama terzi kendi söküğünü dikemezmiş,arayıp doktor arkadaşlarından akıl alıyoduk.şimdi büyük 3 küçük 1.5 yaşında.çok zorlanıyoruz.çünkü ikiside ilgiye muhtaç.ama senin maşaallah 8 yaşına gelmiş.yardımı olacağına inanıyorum.sıkma canını.

bende ikizlerime hamileyim......
daha tadını bilmiyorum nasıl olur ne yaparız.............
çevremde herkes çok zorlanacaksın allah kolaylık versin diyorlar.....
ama ben razıyım zorluklarına sağlıklıca gelsinler dünyayada herkes nasıl büyütüyorsa bizde inş.büyütürüz....................

tüm anne babaya kolay gelsin........

yapma be...aynı şeyler benimi bekliyo yani..şimdiden yoruldum valla.benimkilerinde arası 17 ay olcak ve benim oğlumda bi canavar ve bende ailemden uzaktayım kimsem yok yakınımda.allah yardımcımız olsun

gözünü korkutmak istemem ama zor gerçekten.belki de seninkiler benimkiler gibi olmaz.umarım zorluk çekmezsin.

küçük çoçuga bakım ikisininde kendi işlerini henüz yapamamasından zor herişini anne baba yapmak zorunda henüz yeni yeni tanıyolar herşeyi yaramazlık hat safhada oluyor tabi buda yoruyo insanı ister istemez

benim kızlarımda aralarında 18 ay var ekimde birisi 4 girecek biriside biriside 18 aylık oldu ilk dönemlerde zor değil bebek ayaklanmaya baslayınca bir ona bir ona tabi öbürde büyüyor kıskanclık zarar vereceğini bilmeden değisik oyun sekilleri kızsan daha kötü oluyor ama sürekli canın acıtıyor bence ikizler bile bu kadar zor olmaz en azından ikiside aynı seviyede oldugundan aynı seyleri yaparsınız ama böyle cok az yas farkı oldugunda daha zor istekleri farklı cünki allah yardımcınız olsun arkadaslar cünki cok zorlanıyor insan

arkadaşlar, benim kızların arası 15 ay..aralarındaki kıskançlık problemini halletmek için çabalıyoruz. yol kat ediyoruz ama o kıskançlık azalsa da hep var oluyor. oyuncakları sırayla oynamalarına yönlendiriyourm. beraber oynamaya çalışıuyoruz..ayrı zamanlarda ikisine de ilgi veriyorum..baba, zaten 8 buçuk sularında gelebiliyor..zaten saat gece 11 gibi uyutuyorum.o nedenle büyük yük hep benim üstümde, ne kadar iyi baba da olsa....şimdi 3 yaşında girdiği için büyük kızımı kreşe vereceğiz. bakalım herşey nasıl olacak?..tv bile seyrettirmiyorlardı bir ara :), özgürlük duygumuz ve biz diye birşey kalmamıştı..ama yavaş yavaş bunları kazanıyoruz...umarım hayırlı evlatlar olurlar.

Back