arkadaşlar ben anne değilim, ancak ilgimi çekti okudum mesajlarınızı.
tabii ki şu anda zorluklar yaşıyorsunuz. Her şeyden önce sizler de yeni durumlarla karşılaşıyor ve dediğiniz gibi afacanlarla baş etmek gerçekten zor oluyor. Yeğenimden ve arkadaşlarımın ufaklıklarından biliyorum.
Ancak bir arkadaşımız yazmış dertleri de büyüyor büyüdükçe;
gerçekten dedim içimden, eskiden çocukken sorunlar nelerdi evde, ağabeyim ve benim aramda, ve bizim yüzümüzden çıkan sorunlar nelerdi:
- el birliği, asla birbirini ele vermeme, her türlü muzurluğu yapıp büyükleri çileden çıkartmakaydirigubbakcemile
- oynarken birbirimize girme:mymeka: ama arkasından sanki bu olmamış gibi takım çalışmasına devam kaydirigubbakcemile5
- eşyaları meraktan kırma, bozmagamyoncuiremsu
- etrafı batırma
- e tabii yatak odasında biz de kendimize yer açardık, ama hiç onların rahatsız olduğunu düşünmezdik
büyük yatakta onlarla yatmak büyük zevk verirdikaydirigubbakcemile2
şimdiye döndüm bir de:
-evden kopan ve yıllar sonra tekrar bir araya gelen bir kardeş, tabii ki hiçbir şey eskisi gibi değil artık
-25 yılın ardından boşanmış anne-baba
- boşanmayı değil de ardından olanları hazmedememiş ben ve 19 yaşında yaptığım en fazla 1 yıl sürebilen evliliğim
-hala güven problemlerim
-maddi konular
-sağlık sorunları
...
dediğim gibi zorlukları gözlemliyorum etrafımda ama yazılı bir şeyler okuyunca bu konuda ilk defa bunları düşündüm sanırım, bundan sonra moral vereceğim ben de bebişli arkadaşlarımaa.s.