- Konu Sahibi denizliligenc1995
-
İştahım açıldı kendimi durduramıyorum
Diyetisyen denedim 1 aydır kilo vermemişim moralim bozuldu
Munecim bu konuyu ben açsam bölüm dışı diye anında yapıştırırsın cezayı. Bu da bi dert kabul ediyorum. Munenin yaptığına yanlış diyorum. Yanlış anlaşılmasınTüp mide ameliyatları gayet başarılı operasyonlar ama 2. kez ameliyat sağlıklı değil, siz de belli ki psikolojik yeme bozukluğu vb bir sorun var, ameliyat sizin için çözüm değil, kaldı ki geçen gün Seren Serengil'in bir videosuna denk geldim, tüp mide ameliyatı sonrası başarılı bir kilo verme dönemi olmuş lakin sonra bazı sebeplerden yine kilo alınca başka bir yöntemle zayıflamak için 2. kez bıçak altına yatmış, şimdi kilo vermesi durdurulamıyormuş, 3. ameliyatı olup geri dönüşüm yapılacakmış o da çok riskliymiş ölebilirim diyordu, sizce ölümü göze almaya değer mi?
Gençsiniz buradaki diyet takımlarından birine katılıp rahatça verirsiniz kilonuzu.
Kaybetme korkusuHerkese merhaba
4 ay önce evlendim
Öğretmenim. Okullar kapanınca eve kapandım. 20 kilo almışım. Eşim çok zayıf. Kendi babam bile dana gibi oldun diyor. Herkes kilomla dalga geçiyor. 90 kilo olmuşum. Psikolojik olarak çok kötüyüm. Eşim tüp mide ameliyatı olmamı istemiyor. Mide botoksu randevusu almış. Bende tüp mide randevusu aldım. Haftaya salı günü ameliyat olacağım. Bu arada midemde hastalık var. Riskli bir durum. Ama kilomdan utanıyorum çok mutsuzum. 5 aydır fitnese gidiyorum ona rağmen yememi durduramıyorum. Gece 1 de acıkıp meyve yiyorum çok acıkıyorum. Çevrenizde 2. Kez tüp mide ameliyatı olan var mı, varsa nasıllar
Mide botoksu etki etmez diye korkuyorum tüp mide garanti diye düşünüyorum. 7 sene önce tüp mide ameliyatı ile 18 yaşındayken 55 kilo vermiştim. Şimdide 55-60 olmak istiyorum. Hergün ağlıyorum kilomdan dolayı. Ne yapayım
1 ay nedirki? Neden hemen moraliniz bozuldu.İştahım açıldı kendimi durduramıyorum
Diyetisyen denedim 1 aydır kilo vermemişim moralim bozuldu
Midenin bir kısmı aliniyor ama mide tekrar buyuyebilen bir organ. O yuzden ameliyat sonrasi yine kontrolsüz yemek mideyi eski boyutuna getiriyor, ameliyat olmamis gibi oluyor.ya bu tüp mide ameliyatında midenin bir kısmı alınmıyor mu
şimdi onun ikincisi nasıl olacak
geçen gelinli kaynanalı yemek programını izlerken gelinler hep tüp mide ameliyatı olmuşlar
bana çok ilginç gelmişti
hani sanatçılara vs alıştık da daha düşük gelir seviyesinde olan bir çok kişi bu işe neden kalkışıyor
yani bedeni ile para kazananları da anlarım da 4 ayda 20 kg aldı isem bunu veririm de diye yola çıkarım
ameliyat olmak bu kadar kolay mı
bunun vücut kitle endeksleri kar zarar analizleri vs yok mu
ben de pandemide evde çok kilo aldım
giyecek kıyafetim yok montumun falan önü kapanmıyor
hemen gidip tüp mide ameliyatı mı olacağım
gece acıkıyorsanız şekeriniz oynuyordur
testler ile makul bir yeme programı oluşturulur
hatta çok zorlamaya gerek yok yapın dukan yani sadece protein diyeti ya da Karatay usulü beslenme
yiyin gözünüzde kalmasın ama protein yiyin doğal ürün yiyin
bu arada yanlış hatırlıyorsam düzeltin okul öncesi öğretmeni değil misiniz siz
açılacak okullar zaten
bence kesinlikle olmamalısınızHerkese merhaba
4 ay önce evlendim
Öğretmenim. Okullar kapanınca eve kapandım. 20 kilo almışım. Eşim çok zayıf. Kendi babam bile dana gibi oldun diyor. Herkes kilomla dalga geçiyor. 90 kilo olmuşum. Psikolojik olarak çok kötüyüm. Eşim tüp mide ameliyatı olmamı istemiyor. Mide botoksu randevusu almış. Bende tüp mide randevusu aldım. Haftaya salı günü ameliyat olacağım. Bu arada midemde hastalık var. Riskli bir durum. Ama kilomdan utanıyorum çok mutsuzum. 5 aydır fitnese gidiyorum ona rağmen yememi durduramıyorum. Gece 1 de acıkıp meyve yiyorum çok acıkıyorum. Çevrenizde 2. Kez tüp mide ameliyatı olan var mı, varsa nasıllar
Mide botoksu etki etmez diye korkuyorum tüp mide garanti diye düşünüyorum. 7 sene önce tüp mide ameliyatı ile 18 yaşındayken 55 kilo vermiştim. Şimdide 55-60 olmak istiyorum. Hergün ağlıyorum kilomdan dolayı. Ne yapayım
20 cerrahi olmadan da verilebilecek bir kilo bence. Bu sık acıkma durumu için bir endokrinoloji uzmanına görünün bence hormonel sebepler de çok etkili diye biliyorum. Psikolog ve diyetisyen eşliğinde çözmeyi mi deneseniz?Herkese merhaba
4 ay önce evlendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?