- 3 Şubat 2018
- 25.550
- 110.092
- 598
- Konu Sahibi denizliligenc1995
-
İştahınız açılmıştır ama son zamanlarda hayatınızda yolunda gitmeyen ya da canınızı sıkan bir şey vardır ve hayatınızdaki bu açığı yemek yiyerek kapatmaya çalışıyor olabilir misiniz? Yani fiziksel olarak karnınız acıktığı için değilde duygusal açlığı bastırmak amaçlı yemek yiyip o an yemeği kaçış olarak görüyor olabilir misiniz?İştahım açıldı kendimi durduramıyorum
Diyetisyen denedim 1 aydır kilo vermemişim moralim bozuldu
Siz kısa yolu seçmişsiniz neden bir diyet uygulayıp bunu sporla beraber yapmak yerine öide ameliyatını tercih ediyorsunuz gerçekten çok saçma 90 kilo için mide ameliyatımı olur cahilsiniz dicem ama değilsinizdeöğretmenmişsiniz anlam veremedim bu kararınıza.Herkese merhaba
4 ay önce evlendim
Öğretmenim. Okullar kapanınca eve kapandım. 20 kilo almışım. Eşim çok zayıf. Kendi babam bile dana gibi oldun diyor. Herkes kilomla dalga geçiyor. 90 kilo olmuşum. Psikolojik olarak çok kötüyüm. Eşim tüp mide ameliyatı olmamı istemiyor. Mide botoksu randevusu almış. Bende tüp mide randevusu aldım. Haftaya salı günü ameliyat olacağım. Bu arada midemde hastalık var. Riskli bir durum. Ama kilomdan utanıyorum çok mutsuzum. 5 aydır fitnese gidiyorum ona rağmen yememi durduramıyorum. Gece 1 de acıkıp meyve yiyorum çok acıkıyorum. Çevrenizde 2. Kez tüp mide ameliyatı olan var mı, varsa nasıllar
Mide botoksu etki etmez diye korkuyorum tüp mide garanti diye düşünüyorum. 7 sene önce tüp mide ameliyatı ile 18 yaşındayken 55 kilo vermiştim. Şimdide 55-60 olmak istiyorum. Hergün ağlıyorum kilomdan dolayı. Ne yapayım
lütfen 90 kilo çok bir kilo değil. herşey beyinde biter büyük illerde yaşıyorsanız iyi bir diyetisyenle inanın bir sene içinde 60-65 olursunuz .şimdi ameliyat oldunuz yaşam şeklinizi değiştirmezseniz yine kilo alırsınız. bir de hamile kaldıgınızda yine alırsınız . her seferinde ameliyat mı olacaksınız.Herkese merhaba
4 ay önce evlendim
Öğretmenim. Okullar kapanınca eve kapandım. 20 kilo almışım. Eşim çok zayıf. Kendi babam bile dana gibi oldun diyor. Herkes kilomla dalga geçiyor. 90 kilo olmuşum. Psikolojik olarak çok kötüyüm. Eşim tüp mide ameliyatı olmamı istemiyor. Mide botoksu randevusu almış. Bende tüp mide randevusu aldım. Haftaya salı günü ameliyat olacağım. Bu arada midemde hastalık var. Riskli bir durum. Ama kilomdan utanıyorum çok mutsuzum. 5 aydır fitnese gidiyorum ona rağmen yememi durduramıyorum. Gece 1 de acıkıp meyve yiyorum çok acıkıyorum. Çevrenizde 2. Kez tüp mide ameliyatı olan var mı, varsa nasıllar
Mide botoksu etki etmez diye korkuyorum tüp mide garanti diye düşünüyorum. 7 sene önce tüp mide ameliyatı ile 18 yaşındayken 55 kilo vermiştim. Şimdide 55-60 olmak istiyorum. Hergün ağlıyorum kilomdan dolayı. Ne yapayım
Yemezseniz zayıflarsınız bu kadar kolay. Niye hayatınızı riske atıyorsunuz?Çok teşekkür ederim
bende 50 kilo yu geçmezdim hamilelikte 8 oldum . sonra 60 da kaldım .şimdi 70 oldum yaş 40 . ama her şey beyinde bitiyor.spor şart düzenli beslenme önemli . ben şunu fark ettmim gluten beni maf ediyor. yemezsem çok sağlıklı oluyorum .Herkese merhaba
4 ay önce evlendim
Yemenizi kontrol altına almanız lazım. Buna yoğunlaşın. Her 5 sene de bir tüp mide ameliyatı olamazsınız. Yeme bozukluğunuzun altındaki nedene odaklanmadan işiniz bayağı zor.Herkese merhaba
4 ay önce evlendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?