2. KEZ SİLİKON AMELİYATI

Anlattigina gore cok konforlu gecirmissin canim :) senin adina cok sevindim bantlari acinca resim bekliyorum bu arada ters t mi oldu lolipop mu?
Ilk ameliyattan meme alti kesilerim oldugu icin hem ters t hem lolipop yontemi uygulandi.meme uclari kucultuldu cnm

Aynen bende sizin gibi konuşamyodum. Drenlerin nasıl çıktığı konusuna gelince, canım çok yandı. Sanki drenleri çekerken içimde alevler yandı, çekildikten sonra da bi kaç saat o yanma hissi devam etti.

Anam yat yat sıkıldım.esim hadi kalk dedi.gezelim biraz.acilirsin.kalktik avm ye gittik.ufak capli bir alisveris yaptik.yemek yedik.ama ne yoruldum.az biraz da yürüdük. Sanki sirtimda tugla tasiyorum gibi bir his var.ben ilk ameliyatta 3.gun dip kose temizlik yapmistim.suan hala dik duramiyorum.bu kas alti olayi zormuş harbiden.bugun 5 gun oldu ameliyat olali.ben hala normal moda dönmemişim

emzirmeden sonra yıne bozuluyomu silikonda olsa ayy bosunamı yaptrdım ben daha ewlenmedm :)))

Geçmiş olsun canım yaa.Bu kas altı olayı zor hakikaten.Ama en zor kısmı bitmiş

Geçmiş olsun canım yaa.Bu kas altı olayı zor hakikaten.Ama en zor kısmı bitmiş
Dun mutfaga girdim.yemek yaptım..biraz ortalik fln topladim.bir yoruldumki.sanki sirtimda taş taşımişim.uzandigim yerde uyuyakalmisim.dun yorgunluktan uyuyup uyuyup uyandim.daha tam kendime gelemedim.banyomu fln yaptim tek başima.her işimi hallediyorum ama cok cabuk yoruluyorum.

Bugun kontrolum vardi.doktorum dikis yerlerindeki bantlari söktü.cumartesi gunu gormustum izleri.nasil bu kadar cabuk iyilesmis şaşırdım. Doktorum da ayni seyi soyledi.sigara icmemenin avantaji dedi.pansuman yapilip tekrar bantlar takildi.hemsire yag sürüp masaj yapti biraz.ama ne masaj canimdan can gitti resmen.nefesim kesildi.ama iyi de geldi.doktorum ustlerde ve koltuk alti civarinda cok ödemin var masaj yapki dagilsin dedi.masaja basliyoruz yani.

Canım Merhaba,

Ben tam 2 hafa önce ameliyat oldum. Evet ağrılarım oldu ama çok kısa sürede toparladım kendimi. Maddi olarak ne kadar ücret karşılayabilirsin bilmiyorum ama dilersen kendi doktorumu sana tavsiye edebilirim. İnan çok memnun kaldım. Son 1 yılım doktor aramakla geçti.. Hasan Fındık ve Fevzi Yavaş arasında kalmıştım. Fevzi Yavaş'ın kendine olan güveni ve babacan tavrı o kadar beni etkiledi ki.. İyi ki de onunla tanışmışım. Dilersen ofisine bir uğra.

2. Ameliyat icin ekstra ucret odeniyormu cnm..baska sayfada bir bayan ödeme yapilmiyor diye yazmisti da.

Cnm beni izleyebilir misin

Merhabalar. Dün 2. Ameliyatımı Dr. Fatih Dağdelen'e oldum. Çok şükür korktuğum başıma gelmedi. İlk ameliyatımla kıyaslanmaz bile. Ameliyattan çıktıgımda neredeyse hiç ağrım yoktu. Sadece hareket ettiğimde hafif rahatsız edici bi ağrı vardı. Ameliyattan saat 13:30 da çıktım ve akşam 19:00 da kendi isteğimle eve döndüm. Hastane de kalmayı gerek duymadım. Akşama doğru ağrım hafif yükseldi, ama dayanılmaz ağrım olmadı. Yatmadan önce ağrı kesici içtim, ve çok şükür geceyi rahat geçirdim. Şimdilik bi sıkıntı yok inşallah böyle de devam eder

geçmiş olsun, neden 2. ameliyatı oldunuz acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…