• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2. KEZ SİLİKON AMELİYATI

15 gün dren ne demek yahu,, bu süreç içinde derinizle tıpkı kapanan dikiş gibi kaynar nerdeyse o borular. Nasıl çıktı? Ki 250 cc küçük bir protez. Ben 450 taktırmıştım 1 hafta konuşurken sesim içime kaçtı. Konuşmaya gür sesle başlıyordumn 2 saniyede volüm iniyordu :-)
Aynen bende sizin gibi konuşamyodum. Drenlerin nasıl çıktığı konusuna gelince, canım çok yandı. Sanki drenleri çekerken içimde alevler yandı, çekildikten sonra da bi kaç saat o yanma hissi devam etti.

Benim ameliyattan uyandığımda sesim Helyum gazı solumuşum gibi çıkıyordu: viiik viiik diye :KK70: . O sesle Dr a" hocam bu baskı ne zaman geçicek?" Demiştim .o da" bu baskı MEME OLACAK" demişti. Ben tabi o baskıyı yaşamaya başlayınca " hay ben meme isteyen aklıma .ıçiiim " demiştim :KK70:
Anam yat yat sıkıldım.esim hadi kalk dedi.gezelim biraz.acilirsin.kalktik avm ye gittik.ufak capli bir alisveris yaptik.yemek yedik.ama ne yoruldum.az biraz da yürüdük. Sanki sirtimda tugla tasiyorum gibi bir his var.ben ilk ameliyatta 3.gun dip kose temizlik yapmistim.suan hala dik duramiyorum.bu kas alti olayi zormuş harbiden.bugun 5 gun oldu ameliyat olali.ben hala normal moda dönmemişim

Merhabalar. 4 yıl önce doğum yapıp 19 ay emzirdikten sonra göğüslerimi toparlama amaçlı Dr. Hayati Akbaş'a silikon ameliyatı oldum. Kas altı 250 cc yuvarlak protez takıldı. İyileşme süreci çok zor geçti. Ağrılarım o kadar şiddetliydi ki ne konuşabiliyordum ne de nefes alabiliyordum, ki ağrıya dayanıklı bi insanımdır. Kanamam bi türlü durmadığından 15 gün drenlerle dolaştım. Şimdi ikinci kez ameliyat olmak istyorum, çünkü bir daha doğum yaptım ve şeklinde tekrar bozulma oldu (boyutundan da memnun diildim zaten)
Şimdi Dr. Fatih Dağdelen den ameliyat tarihi aldım, ama korkularım çok büyük. Tekrardan o ağrıların aynısını yaşayacakmıyım diye. Aslında Fatih bey beni konuşmalarıyla çok rahatlattı, ilk ameliyatınla kıyaslama, ağrın hiç denilecek kadar az olur dedi. 2. Kez ameliyat geçiren yada Dr. Fatih Dağdelen e ameliyat olan varsa lütfen yazarmısınız
emzirmeden sonra yıne bozuluyomu silikonda olsa ayy bosunamı yaptrdım ben daha ewlenmedm :)))

Anam yat yat sıkıldım.esim hadi kalk dedi.gezelim biraz.acilirsin.kalktik avm ye gittik.ufak capli bir alisveris yaptik.yemek yedik.ama ne yoruldum.az biraz da yürüdük. Sanki sirtimda tugla tasiyorum gibi bir his var.ben ilk ameliyatta 3.gun dip kose temizlik yapmistim.suan hala dik duramiyorum.bu kas alti olayi zormuş harbiden.bugun 5 gun oldu ameliyat olali.ben hala normal moda dönmemişim
Geçmiş olsun canım yaa:(.Bu kas altı olayı zor hakikaten.Ama en zor kısmı bitmiş;)

Geçmiş olsun canım yaa:KK43:.Bu kas altı olayı zor hakikaten.Ama en zor kısmı bitmiş:KK66:
Dun mutfaga girdim.yemek yaptım..biraz ortalik fln topladim.bir yoruldumki.sanki sirtimda taş taşımişim.uzandigim yerde uyuyakalmisim.dun yorgunluktan uyuyup uyuyup uyandim.daha tam kendime gelemedim.banyomu fln yaptim tek başima.her işimi hallediyorum ama cok cabuk yoruluyorum.

Dun mutfaga girdim.yemek yaptım..biraz ortalik fln topladim.bir yoruldumki.sanki sirtimda taş taşımişim.uzandigim yerde uyuyakalmisim.dun yorgunluktan uyuyup uyuyup uyandim.daha tam kendime gelemedim.banyomu fln yaptim tek başima.her işimi hallediyorum ama cok cabuk yoruluyorum.
Bugun kontrolum vardi.doktorum dikis yerlerindeki bantlari söktü.cumartesi gunu gormustum izleri.nasil bu kadar cabuk iyilesmis şaşırdım. Doktorum da ayni seyi soyledi.sigara icmemenin avantaji dedi.pansuman yapilip tekrar bantlar takildi.hemsire yag sürüp masaj yapti biraz.ama ne masaj canimdan can gitti resmen.nefesim kesildi.ama iyi de geldi.doktorum ustlerde ve koltuk alti civarinda cok ödemin var masaj yapki dagilsin dedi.masaja basliyoruz yani.

Canım Merhaba,

Ben tam 2 hafa önce ameliyat oldum. Evet ağrılarım oldu ama çok kısa sürede toparladım kendimi. Maddi olarak ne kadar ücret karşılayabilirsin bilmiyorum ama dilersen kendi doktorumu sana tavsiye edebilirim. İnan çok memnun kaldım. Son 1 yılım doktor aramakla geçti.. Hasan Fındık ve Fevzi Yavaş arasında kalmıştım. Fevzi Yavaş'ın kendine olan güveni ve babacan tavrı o kadar beni etkiledi ki.. İyi ki de onunla tanışmışım. Dilersen ofisine bir uğra.

Boyutundan tatmin olmadıgım için 5 ay arayla 2. Kez amelyat oldum bende ikiside kas altıydı 2. De daha büyük takılmasına ragmen ilkinin yüzde 10 u kadar belki agrı acı cektim dr umda aynı şeyi söylemişti ve dediği gibi de oldu hatta 2. De drene bile gerek olmadı takılmadı fatih dagdelene buradan edammte amelyat olmuştu 2 kez olmasına ragmen malesef pek başarılı değildi ama yine aynı dr a benim yurtdışından bi arkadaşım amelyat oldu ve cok güzel cidden göz alıcı bi göğüs yaptı fatih bey. 2. Den korkma
2. Ameliyat icin ekstra ucret odeniyormu cnm..baska sayfada bir bayan ödeme yapilmiyor diye yazmisti da.

Bende 3 gun once ikinci ameliyatimi oldum.ilki kas ustu ikincisi kas alti oldu.ikinci ameliyatim kas alti oldugu icin cok agrili bir surec geciriyorum.agri kesicilerle devam ediyorum hala.ilk ameliyatim da bu kadar agri yasamadim hic.ameliyattan sonra hic agri kesici bile kullanmadim.yani ilk ameliyatim daha rahatti.
Cnm beni izleyebilir misin

Merhabalar. Dün 2. Ameliyatımı Dr. Fatih Dağdelen'e oldum. Çok şükür korktuğum başıma gelmedi. İlk ameliyatımla kıyaslanmaz bile. Ameliyattan çıktıgımda neredeyse hiç ağrım yoktu. Sadece hareket ettiğimde hafif rahatsız edici bi ağrı vardı. Ameliyattan saat 13:30 da çıktım ve akşam 19:00 da kendi isteğimle eve döndüm. Hastane de kalmayı gerek duymadım. Akşama doğru ağrım hafif yükseldi, ama dayanılmaz ağrım olmadı. Yatmadan önce ağrı kesici içtim, ve çok şükür geceyi rahat geçirdim. Şimdilik bi sıkıntı yok inşallah böyle de devam eder

Merhabalar. Dün 2. Ameliyatımı Dr. Fatih Dağdelen'e oldum. Çok şükür korktuğum başıma gelmedi. İlk ameliyatımla kıyaslanmaz bile. Ameliyattan çıktıgımda neredeyse hiç ağrım yoktu. Sadece hareket ettiğimde hafif rahatsız edici bi ağrı vardı. Ameliyattan saat 13:30 da çıktım ve akşam 19:00 da kendi isteğimle eve döndüm. Hastane de kalmayı gerek duymadım. Akşama doğru ağrım hafif yükseldi, ama dayanılmaz ağrım olmadı. Yatmadan önce ağrı kesici içtim, ve çok şükür geceyi rahat geçirdim. Şimdilik bi sıkıntı yok inşallah böyle de devam eder
geçmiş olsun, neden 2. ameliyatı oldunuz acaba?

Back
X