Saç Rengi ve Saç Boyama 2.kez sacini acanlar

Azra910

Junior Meg
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2016
8.287
25.071
498
Kizlar sacimi 15gun once actim turuncumsu oldu üstüne platin boyadim tutmadi renginde acilma olmadi hala turuncumsu, acma ozelligi olan boyalar da acmadi.
Tekrar sacimi acsam yanar mi 15gun oldu

Açmayın, hangi ton ile boyuyorsanız, içine mavi boya karıştırıp cila yapın.
Cila nasıl yapılır yazın Google'a, videolara tıklayın, bir sürü var.
Mavi boya tüpte satılır, markasına göre fiyatı değişir.

Açmayın, hangi ton ile boyuyorsanız, içine mavi boya karıştırıp cila yapın.
Cila nasıl yapılır yazın Google'a, videolara tıklayın, bir sürü var.
Mavi boya tüpte satılır, markasına göre fiyatı değişir.
Onu da arastiriyim secenek olarak tesekkurler :)

Mavi boya turunculuğu yok etmesi için ekleniyor. Hiç riske atmayın saçlarınızı bir daha açarak.
Sacimin dipleri 4parmak kendi rengimdi oralar istedigim renk oldu tuttu ama sacimin geri kalan kisimlari turuncu hic cila da yapmadim bir arastiriyim yapabilcek miyim

Ben bir kere açtırdım lanet ettim upuzun saclarimi kisaltmak zorunda kaldim. Bin tane bakim yaptim sonuc siyaha dondum ve hala toparlanmadi ikinciye asla

Ben bir kere açtırdım lanet ettim upuzun saclarimi kisaltmak zorunda kaldim. Bin tane bakim yaptim sonuc siyaha dondum ve hala toparlanmadi ikinciye asla
Gecen sene kuaforde actirdim cok sukur arar gelmedi 15gun once de kendim paletteyle evde actim suand da iyi durumda ama 2.ye dayanabilir mi emin degilim
Ama baska turlu de acilmiyor sacim

Son düzenleme:
Peki saçı ikinciye oriel ile açmak için ne kadar beklemek lzm ? bilen yardım edebilir mi ?

Peki saçı ikinciye oriel ile açmak için ne kadar beklemek lzm ? bilen yardım edebilir mi ?
Bende onu sormak icin actim konuyu daha yazan olmadi ama
İnternette yilda 1kere diye duymustum ama ne kadar dogru bilmiyorum

Benim izlediğim bazı videolarda aynı gün içinde 2-3 kez açan var ve saçları gayet normal :) saçın durumuna bağlı sanırım biraz da
Evet olabilir mesela ben 15gun once actim zarar gormedi ama bazilarininki tek seferde yaniyor :)

Canım palette açar ama turuncuya doğru açar, ayrıca saçı yıpratmaz yoğun bir açıcılığı yoktur, platine kadar açabilenler bu mavi toz şeklinde olanlardır. O dayıpranmaya neden oluyor malesef. Saçını biraz dinlendirip, hindistan cevizi yağıyla maske yapıp öyle tekrarlamanı öneririm.

Canım palette açar ama turuncuya doğru açar, ayrıca saçı yıpratmaz yoğun bir açıcılığı yoktur, platine kadar açabilenler bu mavi toz şeklinde olanlardır. O dayıpranmaya neden oluyor malesef. Saçını biraz dinlendirip, hindistan cevizi yağıyla maske yapıp öyle tekrarlamanı öneririm.
Galiba sacimi sicak cikolataya boyayip diplerden geldikce 10.1 boyuycam cunku diplerle uçlar arasındaki renk tutmuyor o_O

Palette iyidir saçı en az yıpratan o ama platinde bekleme yani :KK66: saçı platin olanların ki saç değil zaten artık :KK66:
Yok zaten platin beklemiyorum 3tona kadar acma ozelligi oldugu icin platinle boyadim ama acmadi
Galiba sicak cikolataya donucem begenmedim boyle :olamaz:

Galiba sacimi sicak cikolataya boyayip diplerden geldikce 10.1 boyuycam cunku diplerle uçlar arasındaki renk tutmuyor o_O

Zaten bu açıcıdan muzdarip olan çok yorum okuyorum, saçta dalgalanmalara sebep oluyor, yıpranma açısından çok iyi hiç yıpratmıyor bile denebilir
Şimdi kış aylarındayız malum koyu renklere yakın kullanılabilir hem saçın dinlenmiş olur, bende şuan tarçın rengi kullanıyorum yaza doğru tekrar sarılara akış yapacağım :KK19:

Zaten bu açıcıdan muzdarip olan çok yorum okuyorum, saçta dalgalanmalara sebep oluyor, yıpranma açısından çok iyi hiç yıpratmıyor bile denebilir
Şimdi kış aylarındayız malum koyu renklere yakın kullanılabilir hem saçın dinlenmiş olur, bende şuan tarçın rengi kullanıyorum yaza doğru tekrar sarılara akış yapacağım :KK19:
Tekrar acmicam galiba kuzum gecen sene kuaföre de gitmistim yine turuncu oldu anlasilan benim sacim sari olmuyor o_O

Back
X