Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onu da arastiriyim secenek olarak tesekkurler :)Açmayın, hangi ton ile boyuyorsanız, içine mavi boya karıştırıp cila yapın.
Cila nasıl yapılır yazın Google'a, videolara tıklayın, bir sürü var.
Mavi boya tüpte satılır, markasına göre fiyatı değişir.
Mavi boya turunculuğu yok etmesi için ekleniyor. Hiç riske atmayın saçlarınızı bir daha açarak.Onu da arastiriyim secenek olarak tesekkurler :)
Sacimin dipleri 4parmak kendi rengimdi oralar istedigim renk oldu tuttu ama sacimin geri kalan kisimlari turuncu hic cila da yapmadim bir arastiriyim yapabilcek miyimMavi boya turunculuğu yok etmesi için ekleniyor. Hiç riske atmayın saçlarınızı bir daha açarak.
Gecen sene kuaforde actirdim cok sukur arar gelmedi 15gun once de kendim paletteyle evde actim suand da iyi durumda ama 2.ye dayanabilir mi emin degilimBen bir kere açtırdım lanet ettim upuzun saclarimi kisaltmak zorunda kaldim. Bin tane bakim yaptim sonuc siyaha dondum ve hala toparlanmadi ikinciye asla
PaletteHangi markayla açtın canım ?
Bende onu sormak icin actim konuyu daha yazan olmadi amaPeki saçı ikinciye oriel ile açmak için ne kadar beklemek lzm ? bilen yardım edebilir mi ?
Benim izlediğim bazı videolarda aynı gün içinde 2-3 kez açan var ve saçları gayet normal :) saçın durumuna bağlı sanırım biraz daBende onu sormak icin actim konuyu daha yazan olmadi ama
İnternette yilda 1kere diye duymustum ama ne kadar dogru bilmiyorum
Evet olabilir mesela ben 15gun once actim zarar gormedi ama bazilarininki tek seferde yaniyor :)Benim izlediğim bazı videolarda aynı gün içinde 2-3 kez açan var ve saçları gayet normal :) saçın durumuna bağlı sanırım biraz da
Canım palette açar ama turuncuya doğru açar, ayrıca saçı yıpratmaz yoğun bir açıcılığı yoktur, platine kadar açabilenler bu mavi toz şeklinde olanlardır. O dayıpranmaya neden oluyor malesef. Saçını biraz dinlendirip, hindistan cevizi yağıyla maske yapıp öyle tekrarlamanı öneririm.Palette
Galiba sacimi sicak cikolataya boyayip diplerden geldikce 10.1 boyuycam cunku diplerle uçlar arasındaki renk tutmuyorCanım palette açar ama turuncuya doğru açar, ayrıca saçı yıpratmaz yoğun bir açıcılığı yoktur, platine kadar açabilenler bu mavi toz şeklinde olanlardır. O dayıpranmaya neden oluyor malesef. Saçını biraz dinlendirip, hindistan cevizi yağıyla maske yapıp öyle tekrarlamanı öneririm.
Samanımsı, pişmaniyemsiPalette iyidir saçı en az yıpratan o ama platinde bekleme yanisaçı platin olanların ki saç değil zaten artık
![]()
Yok zaten platin beklemiyorum 3tona kadar acma ozelligi oldugu icin platinle boyadim ama acmadiPalette iyidir saçı en az yıpratan o ama platinde bekleme yanisaçı platin olanların ki saç değil zaten artık
![]()
Galiba sacimi sicak cikolataya boyayip diplerden geldikce 10.1 boyuycam cunku diplerle uçlar arasındaki renk tutmuyor![]()
Tekrar acmicam galiba kuzum gecen sene kuaföre de gitmistim yine turuncu oldu anlasilan benim sacim sari olmuyorZaten bu açıcıdan muzdarip olan çok yorum okuyorum, saçta dalgalanmalara sebep oluyor, yıpranma açısından çok iyi hiç yıpratmıyor bile denebilir
Şimdi kış aylarındayız malum koyu renklere yakın kullanılabilir hem saçın dinlenmiş olur, bende şuan tarçın rengi kullanıyorum yaza doğru tekrar sarılara akış yapacağım![]()