• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2.kez korona :/

Huzur kalplerde

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2016
800
282
103
34
merhaba arkadaşlar eşim 2.kez korona oldu 2 sene sonra bende bir sıkıntı yok test yaptırmak istemiyorum bu hastalıkla galiba yaşamaya alışmak lazım aranızda 2.kez korona olup atlatanlar var mı? ilk yakalandığımızda 2 yıl önce çok kafama takmıştım ama şuan eşim de ben de hiç takmıyoruz sizlerden ricam bu süreci eşimin kısa sürede atlatması için ne yapsın?

Biz ilk şubat ayında olduk bu sene, sonra temmuzda ikinci kez yakalandık ailecek. Bizde ilki daha ağır ikincisi daha hafif seyretti. Herkeste belirti bir olmuyor. Aile hekiminize danışın uygun ilaçları yazacaktır. Geçmiş olsun. 🙏🏻

Biz ilk şubat ayında olduk bu sene, sonra temmuzda ikinci kez yakalandık ailecek. Bizde ilki daha ağır ikincisi daha hafif seyretti. Herkeste belirti bir olmuyor. Aile hekiminize danışın uygun ilaçları yazacaktır. Geçmiş olsun. 🙏🏻
teşekkürler ben de hiç sıkıntı yok odaları ayırdık evin içinde maske ile dolaşıyoruz zaten inşallah bunu daha kısa sürede atlatacağız yani benim de test vermeme gerek yok sanırım çünkü halk sağlığından aramışlar eşimi eşim beni sormuş onlar da ''gerek yok test yaptırmasına eşinizin ağrısı vs olur ise size verilen ilaçlardan içebilir''demişler

merhaba arkadaşlar eşim 2.kez korona oldu 2 sene sonra bende bir sıkıntı yok test yaptırmak istemiyorum bu hastalıkla galiba yaşamaya alışmak lazım aranızda 2.kez korona olup atlatanlar var mı? ilk yakalandığımızda 2 yıl önce çok kafama takmıştım ama şuan eşim de ben de hiç takmıyoruz sizlerden ricam bu süreci eşimin kısa sürede atlatması için ne yapsın?

Çok geçmiş olsun.. bol sıvı ve c vitamini almaya bakın hem siz hem eşiniz..

İlk kez Aralık 2020’de olmuştum ve evdeki herkese bulaşmıştı. İkinci kez ise geçen hafta oldum. İkisinde de hafif atlattım. Bol su içip bolca meyve yedim. Ağrı ve ateş durumuna göre günde 3 defa parol aldım ve bolca dinlendim.

Annem bir ay arayla ikinci kez korona olmuştu geçen ocakta

şubat ayında, ailecek covit olduk, 2. kez geçen hafta oldum, evde sadece benim testim pozitif çıktı. 6 ay arayla, covit geçirdim yani. Hava sıcak falan demedim, tavuk suyu çorbasına, bol limon sıktım, bol sarımsak kattım içine, öyle içtim. Bitki çayları içtim, çünkü kuru öksürük çoktu bende. Boğaz ağrım sıcak şeyler içince geçiyordu sanki,şimdi iyiyim, 2. coviti daha çabuk atlattım.

Aşılandınız mi? Şöyle ki aşılanmayanlar hastalığı atlatsa da ilerleyen zamanlarda kalp spazmları ve akciğerlerde tutulma görülme riski var. Onu da geçiyoruz sizin yüzünden zayıf insanlara (kronik hasta veya yaşlı vatandaşlar) hayatlarını kaybedebiliyor.

C ve D vitamini alın. Tavuk suyu çorba, sirke, sarımsak, kelle paça, meyve, propolis, kestane balı, bol su, zencefil tarçın zerdeçallı bal...

Biz bunları tükettik covit olduğumuzda

Geçmiş olsun.
Bu hastalıkla yaşamayı öğreneceğiz maalesef.
Kurallar vs bir yere kadar.
kesinlikle ne kadar korunsakta bir yerden kapıyoruz işte
şubat ayında, ailecek covit olduk, 2. kez geçen hafta oldum, evde sadece benim testim pozitif çıktı. 6 ay arayla, covit geçirdim yani. Hava sıcak falan demedim, tavuk suyu çorbasına, bol limon sıktım, bol sarımsak kattım içine, öyle içtim. Bitki çayları içtim, çünkü kuru öksürük çoktu bende. Boğaz ağrım sıcak şeyler içince geçiyordu sanki,şimdi iyiyim, 2. coviti daha çabuk atlattım.
teşekkür ederim Allah razı olsun

Aşılandınız mi? Şöyle ki aşılanmayanlar hastalığı atlatsa da ilerleyen zamanlarda kalp spazmları ve akciğerlerde tutulma görülme riski var. Onu da geçiyoruz sizin yüzünden zayıf insanlara (kronik hasta veya yaşlı vatandaşlar) hayatlarını kaybedebiliyor.
sizin yüzünden zayıf insanlara (kronik hasta veya yaşlı vatandaşlar) hayatlarını kaybedebiliyor. //bu kısmı anlamadım ?

Back