2.kez klomene baslayanlar

rgtdhr

Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2023
206
32
29
Merhaba hanımlar bugün 2.kez klomen tedavisine başlattı maalesef bı önceki olumsuz olduğu gbi birde kist olusturmus ama doktor engel değil dedi.. 5 gün ilacı iç gel dedi iğne olana kadar cinsel ilişki yasak iğneden sonra 3 gün gün aşırı ilişki vercem dedi geçen ayda aynısını yaptık olmadı acaba ilişki nasıl olmalı veya sizlere doktorunuz ne dedi. Hamile kalan öldümu yardimlarinizi bekliyorum

Ben ilk kullanımda gebe kaldım. 8+4te düşük yaptım. Sonra iki defa denedim olmadı, tam vazgeçecekken eşim bir kez daha deneyelim dedi ve gebe kaldım. İlişki de klomen süresince serbestsiniz dedi doktor, çatlatma iğnesinden 24 saat sonra ilk ilişki sonrasında ise ister her gün ister günaşırı dedi bize. Ama biz garantici davranıp 5 gün her gün olacak şekilde değerlendirdik.

Öncelikle benimle paylaştığıniz için cevap verdiğiniz için teşekkür ederim çocuğunuzu Allah bağışlasın doktorum bize sürekli yasak yasak diyip duruyor bizde o nedese onu yapıyoruz işte ama çoğu yerde okudum öyle cinsellikle alakalı yasak yok anlayamadim .. bilmiyorum ne yapsam. Bu arada siz hamile kaldığınızda başka extra bişey yaptınız mı benimle paylaşabilir misiniz

Rica ederim bazı doktorlar sperm kalitesi düşmesin diye klomen süresince cinsel perhiz öneriyor. Ben gebelikten 3 ay önce folik asit başlamıştım. Bir de biraz mahrem olacak kusura bakmayın lütfen, ilişki sonrası hemen kalkamadım sırt üstü 20 dk kadar bekliyordum. Duşa girince de vajinal duş önerilmiyor gebelik isteniyorsa. Ha bir de idrara ilişkiden önce girin ki ilişki sonrası idrara çıkma ihtiyacınız olmasın demişti doktorum. Ben bunlara dikkat ettim. 4 defa da aynı şeyleri uyguladım ama iki defa tuttu işte:)

Bende öyle yapayım umarım benimde olur inşallah ,

Allah'ım sifani versin inşallah hangi sehirdesin farklı doktorlara görünsün mu fatkli şehirde falan
Aminnnnn canım sağol aslında çok bir sorunumuz yok ne esimde ne bende sadece sol tüpüm kapalı. Yumurtaliklar ,hormonlar hepsi gayet iyi ama olmayinca olmuyor daha iki yıllık evliyiz ama olsun istiyoruz. Tekirdağ'da yaşıyoruz

Umarım biranonce olur insallah

Benimde ikinci klomen denemem 11 inde çatlatma iğnesi vuruldu bugün 13. Günüm
Bekliyorum geçen ay olmadı bu ay da olmazsa tekrar klomen denemeyi düşünmüyorum

Bekliyorum geçen ay olmadı bu ay da olmazsa tekrar klomen denemeyi düşünmüyor

Bekliyorum geçen ay olmadı bu ay da olmazsa tekrar klomen denemeyi düşünmüyorum
Benim doktorumda zaten bu defa da olmazsa rahim röntgeni istycem dedi

Klomen bende de kist yapmıştı bir kere kullandım o sebeple. Sonrasında hsg çekildim öyle hamile kaldım. Klomene de aşırı karşıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…