eşin aldıralımmı diyor..o zaman kendine hakim olsaydı..bir cana kıymaktansa..böyle bir adam baba ve eş olmayıda hak etmiyor..
Sağol canım msjin beni bir nebze de olsa rahatlattı. Eve 15 günde bir bi kadın geliyor şimdilik. Ama o zaman nasıl olur bilemiyorum. Maddi olarak karşılayabilir miyiz. Icin kötü tarafı eşim perşembe işten çıktı. Belirsizlik var. Oyüzden sanırım böyle onunda kafası karıştı.Eve sana yardimci olacak birini bulun cnm. Maddiyat cok yetmiyorsa her gun icin, hafta da 2-3gun olarak da alabilirsin. Sana yemek yapar, temizlik yapar haftaici. Haftasonu da esin yardimci olur. Aldirma sakin yavrunu cnm. Allahin emaneti o. Abimle benim aramda yaş bile yok sen dusunerken dogmusum da ben. Anneme de cok demusler aldir diye. Annem istemis beni sadece. Simdi beni istemeyenleri de ben istemiyrm cnm.
Canım şimdi kardesı doğunca bence tuvalet egıtımı için ısrar etmeO sadece beni düşünüyor biliyorum .Çünkü iline çok ilgili herseyin yapıyor. Bez değiştirmeye kadar. Sadece sana çok zor olacak yipranacaksin ikiside küçük diyor. Tabiki istiyorum ama en çok sıkıntıyı sen çekeceksin diyor.
Belkı yenı kapılar açılır üzülmeyin mevlam buyuk bır kapıyı kapatır diğerini açarSağol canım msjin beni bir nebze de olsa rahatlattı. Eve 15 günde bir bi kadın geliyor şimdilik. Ama o zaman nasıl olur bilemiyorum. Maddi olarak karşılayabilir miyiz. Icin kötü tarafı eşim perşembe işten çıktı. Belirsizlik var. Oyüzden sanırım böyle onunda kafası karıştı.
Canım şimdi kardesı doğunca bence tuvalet egıtımı için ısrar etme
Çünkü öğrenmek ıstemeyebılır dikkat cekmek için yada kardesı bezıne yaptıkça oda bez takmak ısteyebılır
Ona bır sure kardesı oldugu için degersız yada ılgısız hıssettırmezsenız oda yavas yavas kabullenır
Mısal bezını ondan ısteyın beraber yıkayın kucuk olanın aklı erınceye kadar onunla ılgılenın zaten kabullenınce ınanın hersey daha guzel .
Sanıyorum sende de 2 tane var cnm. Yazdıkların tecrübeli bi annenin ağzından gibi☺ cok mantikli ve olumlu tesekkurler
Evet:)))
Bırı 5 dıgerı 3 bucuk
Şimdi ikiside okulda:)))
İnan bana çok güzel zamanlar gecırdık benımde yardım edecek kımsem yok annem uzakta kayınvalıde destek degıl köstek esim yogun çalısıyor
Ama yılmadan usanmadan mınık olduklarını unutmadan sabırla öğretırsen sonrası cok guzel oluyor
Sağol canım msjin beni bir nebze de olsa rahatlattı. Eve 15 günde bir bi kadın geliyor şimdilik. Ama o zaman nasıl olur bilemiyorum. Maddi olarak karşılayabilir miyiz. Icin kötü tarafı eşim perşembe işten çıktı. Belirsizlik var. Oyüzden sanırım böyle onunda kafası karıştı.
Amin sizinkileride insallahAllah bağışlasin çok güzel büyütmüşsün☺ benimde tam tersi kayınvalıde uzakta annem destek degıl köstek.