Hanımlar aklımda bitmek bilmeyen beynimi kemiren sorularla yine ben.. biz çocuk düşünürken korunmayı bıraktığımız ilk ay hamile kaldım ama düşük yaptım diğer ay korunmayı bıraktım yine hamile kaldım hemen çok şükür 3 yaşında bi kösün var 2. Ti istiyoruz 4 5 aydır deniyoruz olmuyo bu ay test silik çıktı iki kere ama adet oldum niye olmuyo ya benim gibi olup 2. Bebeği olan var mı
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2. Kez hamile kalamıyorum
- Konu Sahibi Pembela
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 9 Nisan 2021
- 2.948
- 7.416
- 108
Allah’ım inşallah tüp bebek evresine gelmeden nasip ederBenim arkadaşımın ilk çocuğu doğal yolla oldu. İkinci uzun süre olmayınca tüp bebek yaptılar. İkinci bebeği daha 8 aylıkken tekrar doğal yolla hamile kaldı
- 8 Nisan 2016
- 3.453
- 1
- 5.021
- 158
Bu işler tamamen kısmet işi, eğer her iki tarafta da büyük sorunlar yoksa.ben 2 buçuk seneye yakın denedim olmadı dedim tamam olmuyor demekki var bir sorun tüp bebeğe basvurdum herşeyimi hazirladim adetimi beklerken adetim gecdi ve hamileyim.kafada bitiyor bazen, olmuyor tüpe baslicam diye salinca oldu sanırım.cok takiliyorsaniz etkiliyor olabilir.
Aslında hiç takılmadım açıkcası zaten birden verilmiş bi karardı o ay kasıklarım çok agrıyınca tuttu dedim tutmayınca üzüldüm ay içinde aklıma bile gelmiyor tutmayınca üzülüyorum bu ay kimyasal gebelik yaşadım bideBu işler tamamen kısmet işi, eğer her iki tarafta da büyük sorunlar yoksa.ben 2 buçuk seneye yakın denedim olmadı dedim tamam olmuyor demekki var bir sorun tüp bebeğe basvurdum herşeyimi hazirladim adetimi beklerken adetim gecdi ve hamileyim.kafada bitiyor bazen, olmuyor tüpe baslicam diye salinca oldu sanırım.cok takiliyorsaniz etkiliyor olabilir.
Çook şükür Asla isyan etmiyorum sadece bi kardeşi olsun isterdimŞükredin olabiliyor senin gibi olup yıllar sonra 2 ciyi doğuranlar var iyi bir doktora görün en lazım
- 8 Nisan 2016
- 3.453
- 1
- 5.021
- 158
Daha çok yeni deniyorsunuz ve sağlıklı bir gebeliginiz var öncesinden hiç buralara girmeyin bence.buraya girip bunları yazmak yazismak okumak bile farkında olmasanız da stres yapıyor.akisina bırakın 1 sene olmazsa doktora gidersiniz.Aslında hiç takılmadım açıkcası zaten birden verilmiş bi karardı o ay kasıklarım çok agrıyınca tuttu dedim tutmayınca üzüldüm ay içinde aklıma bile gelmiyor tutmayınca üzülüyorum bu ay kimyasal gebelik yaşadım bide
- 24 Mayıs 2021
- 301
- 416
- 23
Teşekkür ederimDaha çok yeni deniyorsunuz ve sağlıklı bir gebeliginiz var öncesinden hiç buralara girmeyin bence.buraya girip bunları yazmak yazismak okumak bile farkında olmasanız da stres yapıyor.akisina bırakın 1 sene olmazsa doktora gidersiniz.
Kesinlikle.. bi sıkıntı olmasında zamanı gelince olur inşallah sadece ilki oldu ikinci olmayınca korkuyor insanBen öyleyim 4 yaşında kızım var. 2 buçuk sene spiral kullandım. Çıkartırdım. 1 seneyi geçti hala bebiş yok. Geçen ay kimyasal gebelik geçirdim. Bugün tekrar adet oldum. Eşimde bende doktora göründük çok şükür sıkıntı yok. Nasip. Rabbım zamanını biliyor demek ki.
- 24 Mayıs 2021
- 301
- 416
- 23
Doktora göründünüz mü?Teşekkür ederim
Kesinlikle.. bi sıkıntı olmasında zamanı gelince olur inşallah sadece ilki oldu ikinci olmayınca korkuyor insan
Hayır hep bu ay olur umuduyla ilerledik eşim bu ay yurt dışına gitti hep kaldıDoktora göründünüz mü?
Doktora göründünüz mü?
Doktora göründünüz mü?
- 24 Mayıs 2021
- 301
- 416
- 23
Mutlaka doktora gidin. Sonrası Allah kerim zaten. İnşallah güzel haberler alırız. DualarimdasinizHayır hep bu ay olur umuduyla ilerledik eşim bu ay yurt dışına gitti hep kaldı
- 29 Aralık 2020
- 573
- 475
- 23
Benim ilk cocugu otizm 2.ci cocuga sahip olmak ısterdm bende ama riskli bana göre o kadar şanslısın ki..Çook şükür Asla isyan etmiyorum sadece bi kardeşi olsun isterdim
- 20 Mart 2009
- 653
- 307
- 323
Bende seninle ayni sorunu yasiyorum canim. Ama benim ilki de doktor kontrolunde yumurta takibi ve catlatma ignesiyle oldu. Bu da bir yil gecti korunmuyoruz ama yine olmuyor. Bu ay doktora tekrar basladim ama yine adet oldum bugun. İlki kadar uzulup kendimi kahretmiyorum cunku bir evladim var cok sukur. Allah ol derse olacak bunun bilincindeyim. Hayirli zamanda hayirli evlat versin diye dua etmekten baska yolu yok galiba.Hanımlar aklımda bitmek bilmeyen beynimi kemiren sorularla yine ben.. biz çocuk düşünürken korunmayı bıraktığımız ilk ay hamile kaldım ama düşük yaptım diğer ay korunmayı bıraktım yine hamile kaldım hemen çok şükür 3 yaşında bi kösün var 2. Ti istiyoruz 4 5 aydır deniyoruz olmuyo bu ay test silik çıktı iki kere ama adet oldum niye olmuyo ya benim gibi olup 2. Bebeği olan var mı
Allah razı olsunMutlaka doktora gidin. Sonrası Allah kerim zaten. İnşallah güzel haberler alırız. Dualarimdasiniz
Benim ilk cocugu otizm 2.ci cocuga sahip olmak ısterdm bende ama riskli bana göre o kadar şanslısın k
Rabbim kolaylığını verir inşallah Allah’ım şifa versin canım imtihanlar hepimiz için farklıVe aşkım kapışmak derdi gözlerinizi kapatın hayal ettiğiniz sevdiklerinizi el ele tutuşmuş sana geldiklerini ben oğlum ve kardeşinin bana doğru gelmesini isterdim
Aynen öyle canım 2. Çocuğu çok istiyorum ama Rabbimin dediği olur olmazsada evlatlarımıza ağlık versin inşallahBende seninle ayni sorunu yasiyorum canim. Ama benim ilki de doktor kontrolunde yumurta takibi ve catlatma ignesiyle oldu. Bu da bir yil gecti korunmuyoruz ama yine olmuyor. Bu ay doktora tekrar basladim ama yine adet oldum bugun. İlki kadar uzulup kendimi kahretmiyorum cunku bir evladim var cok sukur. Allah ol derse olacak bunun bilincindeyim. Hayirli zamanda hayirli evlat versin diye dua etmekten baska yolu yok galiba.