• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aspırın kullanırken hamıle kalabıldın mı bazıları korunma yontemı olarak asprın kullanıoda hatta bnde kullnmatım başlarda
Evet, hamile kalmamda bir sıkıntı yok çok şükür ama devamı gelmiyor işte aspirininde hamile kalmayı engelleyeceğini düşünmüyorum açıkcası

cok cok gecmis olsun canim sana da..
pihtilasma testleri icin nereden randevu almam lazim ben de bi an once yaptirmak istiyorum. can atiyorum bi an once bebegim olsun istiyorum tabi saglikla hayirlisiyla.. ama icim eriyo resmen.. zaman kaybetmrk istemiyorim hic
Ahh canım benim tez vakitte Allah masum bir yavruyla tüm acılarını sızılarını dindirsin inşallah, insanın hiç çocuğu olamayacakmış gibi hissetmesi çok kötü bişey Allah seni sınıyor ve inanıyorumki dünyalar güzeli bir bebeğin olacak :KK200:

Screenshot_2018-10-03-15-54-08.png
patoloji sonucumuz cikti anlayan varmi aranizda

Arkadaşlar kalbi bebeğin durduğunda kanama mı oluyor. Bende hibor 0.2 kullanıyorum tedbir amaçlı ilk gebelik haftaya kontrol var 1 aya yakındır görmedim onu inşallah iyidir
Kanama olmuyor canım, belki olan da vardır. Bende kanama olmadı.

B
2019 mart anneleri gurubu,evet bebeğin araştırılmasını istiyorum diyorsun öyle araştırılıyor.Ben daha önce zeynep kamilde yaptırdım pıhtılaşma testi orda pıhtılaşma çıkmadı, aynı gün marmara eğitim araştırmada yaptırdım orda belli oldu pıhtılaşma olduğu, sorduğumda böyle nasıl oldu diye zeynep kamilin baktığı değerler farklıymış
Bu testleri tıbbi genetik bölümü mü istedi.

B

Bu testleri tıbbi genetik bölümü mü istedi.
Zeynep kamilde yaptıdığımı kadın doğum bölümü kayıt açıp yönlediriyo ,marmara eğitim araştırmadakinide noroloji bölümüne gitmiştim vücudumun sağ tarafı uyuşuyordu , pıhtılaşma sebep olabilir diye kayıt açıp genetik bölümüne gidip kan verdim, sonuçlar 1 ayda anca çıkıyor .

Çok teşekkürler cevap için, bayağı ayrıntılı inceletmişsiniz siz. Hayırlısı inşallah

Arkadaşlar merhaba benımde iki kez bebegimin kalbi durdu. Daha dün kürtaj oldum. Sizler naptınız sebebini öğrenenler var mı

Canım allah sabır versin. Aynı şeyi yaşadım. İlk iki bebeğimi 6.ve 8.haftalarda kalbi durdugu için kaybettim 2010da.
Üzüntünün aynısını yaşadım.
Sana moral olursa diye yazmak için geldim: şimdi 3 minik kızım var.
Kurtajdan iki adet sonra ilk kızıma hamile kaldım.
Hamilelik boyunca clexane 0.2 iğne oldum tedbir amaçlı.
Çocuklarım sağlıklı çok şükür.
Annemin so sözü beni ayakta tutmuştu: "yavrum yiyecek ekmeği varsa o sana tutunur, yoksa elden birşey gelmez".
Tedbir bizden takdir allahtan.
En kısa zamanda öpüp koklayacagin sevgiyle buyutecegin yavrularina kavusman dileğiyle.
Inş.kuretaj ve sonrası rahat geçer.
Sevgiler.
Merhaba,
mutlu sona kavuşmuşsunuz çok şükür,
Şimdi aynı durum bende de var,ikinci gebeliğim sonlanacak pazartesi sanırım :(
size tedbir amaçlı iğne vermişler ya,sizde pıhtılaşma testi yapıldı mı,yoksa yapılmadan mı verildi,
bir de hamileliğin hangi döneminde iğneye başladınız,

Merhaba,
mutlu sona kavuşmuşsunuz çok şükür,
Şimdi aynı durum bende de var,ikinci gebeliğim sonlanacak pazartesi sanırım :KK43:
size tedbir amaçlı iğne vermişler ya,sizde pıhtılaşma testi yapıldı mı,yoksa yapılmadan mı verildi,
bir de hamileliğin hangi döneminde iğneye başladınız,
Pihtilasma testi yapılmadan verildi.
8.haftada kalp atışı duyulduktan sonra başlattı bizim dr.
Doğumdan 10 gün öncesine kadar kullandım. En düşük dozda kan sulandirici iğneyi kullandım.
Dilerim en kısa zamanda minik yavrularinin 'anne, anne...' seslerini duyar, bağrına basıp sevgiyle kucaklasirsiniz.

Pihtilasma testi yapılmadan verildi.
8.haftada kalp atışı duyulduktan sonra başlattı bizim dr.
Doğumdan 10 gün öncesine kadar kullandım. En düşük dozda kan sulandirici iğneyi kullandım.
Dilerim en kısa zamanda minik yavrularinin 'anne, anne...' seslerini duyar, bağrına basıp sevgiyle kucaklasirsiniz.
İnşAllah sizinde evladınıza sağlık versin :dua:,
benim kalp atışı bile duyulmadan gelişimi duruyor,yani keseye bakıyorlar normal,bebeği görüyorlar, işte haftaya gel kalp atışı için diyorlar sonra acı son,kalp atışı alınamadı...Allah hepimiz hakkında hayırlısını versin.çok teşekkürler

benim kalp atışı bile duyulmadan gelişimi duruyor,yani keseye bakıyorlar normal,bebeği görüyorlar, işte haftaya gel kalp atışı için diyorlar sonra acı son,kalp atışı alınamadı...Allah hepimiz hakkında hayırlısını versin.çok teşekkürler
Detaylı araştırma yapılmasında fayda var canım.
Allahım tez zamanda yüzünüzü guldursun, kucaginizi doldursun

evet durmus.. kanamam basladi ilk once konduramadim yoruldum ondan sandim.. meger kaybetmisim 2 hafta once.. bugun ayrilik gunu kurtaj olacagim.. nasil zor bi geceydi nasil.. Rabbim kimseyi dara dusurmesin
Rabbim sabır versin bendede kalbi durdu ama bende ne kanama ne ağrı oldu beni yormadı ama en kötüsü de önce kalp atışını görüyorsun sonra pat diye kalp atışı göremedim Rabbim kimseye yaşatmasın inşallah her aklıma geldikçe ağlıyorum inşallah diğer gebeliklerimiz iyi olur güzel olur

Rabbim sabır versin bendede kalbi durdu ama bende ne kanama ne ağrı oldu beni yormadı ama en kötüsü de önce kalp atışını görüyorsun sonra pat diye kalp atışı göremedim Rabbim kimseye yaşatmasın inşallah her aklıma geldikçe ağlıyorum inşallah diğer gebeliklerimiz iyi olur güzel olur
Ben de bugün öğrendim bebeğimin kalbi 9 haftada durmuş ben ultrasonda hareket edecek 11 haftalık olduk diye beklerken pazartesi günü kürtaja randevu aldık.. bu ikinci gebeliğim ilkinde de 17 haftalıkken genetik sorun çıktı suni sancı ile doğum yaptırarak aldılar meleğimi benden 😢

Merhaba benimde iki düşüğüm oldu. İkisindede kalp atışım 6. Haftada durdu. Siz sonrasında ne yaptınız

Merhaba bu msji okuyunca kendi yaşadıklarım aklıma geldi msj tarihi 2019 profilinize baktım ve çok şükür ki sağlıkla dogurmuşsunuz bebeğinizi çok sevindim ☺️bizim durumunuzda olanlara unut oluyor böyle yazıları okumak sizde bilirsiniz ki 🙂
Bende 2 kalp atışı alınamayan gebeligim var şuan kan sulandırıcıyla başladım regl biter bitmez denemelere başlayacağım hamile kalınca kan sulandırıcı iğne..
Sizde bu şekilde kavuştunuz bebeğinize sanırım o kadar merak ve endişe içindeyim ki bu sefer kalp atışı duyabilecekmiyim gebeliğim ilerleyecek mi iğneler yeter ki gelecek mi ya iğneyi bulamazsam gibi sorular oluştu kafamda..
Ki şuan iğneyi bulmak zormuş eczanelerde..
Siz hap ve iğneyi ne kadar kullandınız ve iğneyi nereden yapıyordunuz acaba ?

Back