• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

artık bu konuda tek kelime etmiyorum. oda kendini zırh gibi koruyor, böylesi daha kötü ilişkimize yansıyor. o yüzden halden anlayan eş ile zor günlerde geçer üzülmeyin. halden anlamayan eş ile çok zor herşey.
Ben o üzülüyor üzülüyorum o her seferinde kürtajda canım yanıyor diye üzülüyor bizim ayrı bir trajedi.ve çok istiyoruzvçocuk.her seferinde ilk denemede oldu ama hep hüsran...

Ben o üzülüyor üzülüyorum o her seferinde kürtajda canım yanıyor diye üzülüyor bizim ayrı bir trajedi.ve çok istiyoruzvçocuk.her seferinde ilk denemede oldu ama hep hüsran...
Geçmiş olsun canım, çok çok üzüldüm.. :( sen bu durumdayken sana nasıl teselli verebilirim bilemiyorum ama hamile kalabiliyor olman bile çok iyi. Şimdi önüne bakman gerekiyor artık; testlerini yaptır tamamen. Senin hamileliklerinin sonu gelmiyor sadece. Mutlaka bir yerde bir pürüz vardır; tedavi olunca inşaallah bir daha hamiş kalırsın ve Allah'ım sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eder. Sabır sadece sabır..
Eşinde haliyle seninle birlikte hüsrana uğrayıp; hem bebek hem senin için üzülüyor. Birbirinizi teselli edin; bırakıvermeyin kendinizi..

Geçmiş olsun canım, çok çok üzüldüm.. :KK43: sen bu durumdayken sana nasıl teselli verebilirim bilemiyorum ama hamile kalabiliyor olman bile çok iyi. Şimdi önüne bakman gerekiyor artık; testlerini yaptır tamamen. Senin hamileliklerinin sonu gelmiyor sadece. Mutlaka bir yerde bir pürüz vardır; tedavi olunca inşaallah bir daha hamiş kalırsın ve Allah'ım sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eder. Sabır sadece sabır..
Eşinde haliyle seninle birlikte hüsrana uğrayıp; hem bebek hem senin için üzülüyor. Birbirinizi teselli edin; bırakıvermeyin kendinizi..
Sağol canım inşallah ya inşallah pürüz ne ise çözülür.çünkü kesesi günü ile orantılı çok güzel iken,kalbi çok iyi atıyor iken neden neden diye düşünmeden edemiyorum.başta hcg yükselişlerinde sıkıntı yok yolk kesesi minicik olması gerektiği gibi.düşük de olmuyor orda öylece duruyor.neden diye sormadan edemiyorum.

Sağol canım inşallah ya inşallah pürüz ne ise çözülür.çünkü kesesi günü ile orantılı çok güzel iken,kalbi çok iyi atıyor iken neden neden diye düşünmeden edemiyorum.başta hcg yükselişlerinde sıkıntı yok yolk kesesi minicik olması gerektiği gibi.düşük de olmuyor orda öylece duruyor.neden diye sormadan edemiyorum.
telefondan bi sure uzak kaldim
Allah yardimcimiz olsun.. kendine iyi bak bu surecte ilerde biz kendimize ve dogacak bebegimize lazimiz dinlen bol bol

Aynwn canım sen de öyle.kafamızı dinleyelim biraz toparlanalım tedavi sürecinde birbirimize destek olalım
gecen haffa evimi su basti.. iyi ki basmis simdi onjn vesilesiyle tasiniyoruz yeni baslangic yapmak insallah cok iyi gelir hem de dusunmeme firsat kalmaz .. biseylerle oyalanmak kafa dagitmak iyi geliyor icim yanmiyor mu hem de nasil.. ama Rabbimim vardir bi bildigi Rabbim zamani gelince bizim de yuzumuzu guldurecek inaniyorum buna

gecen haffa evimi su basti.. iyi ki basmis simdi onjn vesilesiyle tasiniyoruz yeni baslangic yapmak insallah cok iyi gelir hem de dusunmeme firsat kalmaz .. biseylerle oyalanmak kafa dagitmak iyi geliyor icim yanmiyor mu hem de nasil.. ama Rabbimim vardir bi bildigi Rabbim zamani gelince bizim de yuzumuzu guldurecek inaniyorum buna
Yeni ev yeni bir başlangıç olsun canım, güzel haberlerini bekliyorum ❤️

Benim 27 Ağustos tarihinde üç oldu. 11 haftalıktı. Kalbi durmuş, gelişimi dokuz haftada kalmış. Kürtaj olmak zorunda kaldım. Çok zor bir durum.
cok gecmis olsun gercekten yasayan anlar.. gunlerdir kafamda neden sorulari hicbiseye konsantre olamiyorum tat vermiyor. kan sulandirici kullaniyor muydun canim peki

senaaanur senaaanur O ozgsnr çokk geçmiş olsun. Rabbim bir daha üzüntülü yaşatmasın. Umarım ki sıradaki bebişleri sağlıklı sıhhatli kucagınıza alırsınız. Duyguları yaşanan boşluklark çok iyi biliyorum. Benimde 14 hafta ve 8 hafta olmak üzere 2 kaybım var

canim benimmm.. ruyalarimda her animda hic aklimdan cikmiyor.. sosyal medya falan hepsinden uzak tutuyorum kendimi alfigim kiyafetler vardi canim cok aciyor.. ama gececek guzel gunler olacak buna inanmazsam ayaga kalkamam bunu biliyorum
Ahh bilmemmi dün gece yine rüyalarımdaudı ben bi kez yaşamama rağmen aklımdan gitmiyor ama geçecek bunlar Allah tarafından sınamadır bize, güçlü durmak isyan etmemek lazım. Herşeyin en iyisini O bilir. Sağlığına dikkat et moral herşeyin ilacıdır.

cok gecmis olsun gercekten yasayan anlar.. gunlerdir kafamda neden sorulari hicbiseye konsantre olamiyorum tat vermiyor. kan sulandirici kullaniyor muydun canim peki
Kan sulandırıcı ilk gittiğim doktor Clexan yazdı 0.4 lük iğne onu kullandım bir müddet. Sonra doktor değiştirdim. Clexane allerji yaptı. Bütün vücudumda döküntü ler vardı. Son perinatolog bir profesöre gittim. Clexana gerek yok kendini de bebeği de zehirleme dedi bıraktım. İlk veren doktor da test yapmadan vermişti. Kan pıhtılaşma sorunum olup olmadığını hala bilmiyorum.

canım geçmiş olsun Allah yaşatmasın bende martta kürtaj oldum 6+5te kanamayla birlikte doktora gittim kalbi atıyodu ama ertesi gün durdu.

canım geçmiş olsun Allah yaşatmasın bende martta kürtaj oldum 6+5te kanamayla birlikte doktora gittim kalbi atıyodu ama ertesi gün durdu.
benim de kanamam oldu.. size de cok gecmis olsun cok zor gercekten yasayan anlar.. yeni yeni kendime gelmeye calisiyorum farkli seyler bulmaya calisiyorum kafa dagitmak icin .. ustune dusundukce karamsarlik korkular iyice sariyor yoksa..

benim de kanamam oldu.. size de cok gecmis olsun cok zor gercekten yasayan anlar.. yeni yeni kendime gelmeye calisiyorum farkli seyler bulmaya calisiyorum kafa dagitmak icin .. ustune dusundukce karamsarlik korkular iyice sariyor yoksa..
yasanmisi yasanmamis saymak cok zor.. yasanmamis gibi dusunmeye calisiyorum sifirdan baslamak icin guclu olmak lazim bunun icin de moral sart

yasanmisi yasanmamis saymak cok zor.. yasanmamis gibi dusunmeye calisiyorum sifirdan baslamak icin guclu olmak lazim bunun icin de moral sart
Maalesef o içimden çıkmayan bi sancı değil bi tane on tane de çocuğum olsa o yavruma içim hala yanıcak buna Eminim kafama taktığım olucak olmicak değilde nasıl olurdu vs şuan dursaydı 33 haftalık olucaktı kader Rabbim bi daha sınamasın hayırlısı canım dediğin gibi yaşamayan bilemez ben ölü bebeği aldırmamak için direndim bilerek kürtaj olanları aklım almıyor. Bakalım ne zaman gelicek meleğim bu ay bıraktım korunmayı

Back