• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 kez bebeğimin kalbi durdu çok ama çok kötüyüm :(

Arkadaşımın eşide aynı şekilde 3 bebek kaybetti. Genetik problem yoktu. Üniversite hastanesine gittiler sürekli sapasağlam doğdu minik. Tam bilmiyorum ama kadın doğum uzmanı arkadaşım var. Üniversite hastanelerinde daha teknik cihazlar var, özele gitmesinler demişti.
Ne problemi vardı acaba ?

Oncelikle iki cocugunu kaybeden bir Anne olarak uzuntunu anlayabiliyorum.
Cok zor cok uzucu yasadiklarimiz.
Ben iki bebegimi kabettim 19. Hafta ve 10. Haftada.cok zor gunler gecirdim.
Benim yaptirdigim testlerden bahsedecegim sana belki yardimci olur.

1.esime ve kendime genetik test.600 tl olmasi kisi basi
2.trambofoli testi( kaninda pihtilasma)600 tl
3.amh triot testi (Devlette yaptirdim)
4.lupus (romatizmal hastalik) devlette yaptirdim
5.rahim filmi (600-650 tl arasi ozelde)
6.tam idrar tahlili ve kan tahlili( ilk bebegimi enfeksiyondan kaybettim bu yuzden benim icin onemliydi.devlette yaptirabilirirsin.enfeksiyon gebelikte cok onemli.)
Allah razı olsun canm çok saol bilgiler icin 🙏

Benim de ilk bebeğimin kalbi durmuştu 9. Haftada.Daha sonra 2. ve 3. hamileliklerimde doktor yönlendirmesiyle bebe asprini kullandim, pihtilaşma ihtimaline karşi.İkisi de sağlikli doğdu.Darisi basiniza inşallah :)

2.kez bebeğimin kalbi 8 haftalikken durdu çok kötü durumdayim aglamaktan mahvoldum çok caresizim kimseye anlatamıyorum eşim dışında :KK43: başlarına gelen arkadaşlar lütfen ne yapmam gerek bana bilgi verin İstanbul’da oturuyorum hangi hastaneye gitsem testler yaptırsam devlet yapar mi yaparsa hangisi yapar yaptıranlar var mi ? Neden kaynaklanıyor :KK43:
Benimde 8 haftalıkken durdu kalbi bebeğimin zor bi süreç anlıyorum seni. Bende İstanbul’da oturuyorum özel bi hastanede takipliyim ama Zeynep kamilde genetikten randevu aldım ve orda test yaptırdım. Şuan 15 haftalık gebeyim. Üzülme önce bi genetik test yaptır sonra iyi bi doktor bul Allah’ın İzniyle sağlıklı kucağına alırız işh.

Benimde 8 haftalıkken durdu kalbi bebeğimin zor bi süreç anlıyorum seni. Bende İstanbul’da oturuyorum özel bi hastanede takipliyim ama Zeynep kamilde genetikten randevu aldım ve orda test yaptırdım. Şuan 15 haftalık gebeyim. Üzülme önce bi genetik test yaptır sonra iyi bi doktor bul Allah’ın İzniyle sağlıklı kucağına alırız işh.
İnsallah aminnnn 🙏Allah sizinde tamamına erdirsin sağlıkla kucağınıza alın insallah ❤️

Benim de ilk bebeğimin kalbi durmuştu 9. Haftada.Daha sonra 2. ve 3. hamileliklerimde doktor yönlendirmesiyle bebe asprini kullandim, pihtilaşma ihtimaline karşi.İkisi de sağlikli doğdu.Darisi basiniza inşallah :)
Kan pıhtılaşması testi yaptırmadınız mi acaba ?

Acaba plesenta ile ilgili bir sorun mu vardı, anneden erken ayrılmaya başlayınca bebeğin kalbi durur.

Ne problemi vardı acaba ?
Arkadaşım çok kötü durumdaydı, onunla konuşamadık hiç. Eşi de Rus, o zaman çok Türkçe bilmiyordu. Şimdide üzülüyorlar o zamanları hatırlayınca diye soramıyoruz. Bende bir bebek kaybettim, 9 haftalıktı kalbi durduğunda, o zamanda soramamıştım. Bana doktorum genetikte problem yok, vücudun kabullenmesi lazım demişti. 2. gebeliğimde sıkıntı olmadı.

Benim en yakın arkadaşlarımdan biri de bir kaç düşük yaşadı. Ankara’da üniversitelerden birinde çözüm bulundu. Pıhtılaşma çıktı. Bebeği şu an 2 yaşında.
Güvenebileceğiniz bir doktor bulun. İşinde uzman.

2.kez bebeğimin kalbi 8 haftalikken durdu çok kötü durumdayim aglamaktan mahvoldum çok caresizim kimseye anlatamıyorum eşim dışında :KK43: başlarına gelen arkadaşlar lütfen ne yapmam gerek bana bilgi verin İstanbul’da oturuyorum hangi hastaneye gitsem testler yaptırsam devlet yapar mi yaparsa hangisi yapar yaptıranlar var mi ? Neden kaynaklanıyor :KK43:
Merhaba canim gecmis olsun basin sag olsun rabbim kucagini bos brakmasin.
Cereahpasaya gidebilirsin ucretsiz genetik testler yaptirmalisin bnde ayni sekilde 3 kaybim oldu ve kan pihtilasma sorunum cikti son gebeligimde kan sulandirici igne ve hap kullandmcok sukur kucagima aldim testleri yaptirmani öneririm

Merhaba canim gecmis olsun basin sag olsun rabbim kucagini bos brakmasin.
Cereahpasaya gidebilirsin ucretsiz genetik testler yaptirmalisin bnde ayni sekilde 3 kaybim oldu ve kan pihtilasma sorunum cikti son gebeligimde kan sulandirici igne ve hap kullandmcok sukur kucagima aldim testleri yaptirmani öneririm

saolasin canm benim Allah razi olsun aminn insallah ozelden yaziyorum 🙏

Bende 2 kayip yasadim. En son ekimde 8 haftalikken kurtaj oldum. Konunu takipteyim canim. Kan pihtilasmasini anladim cozumude var şükür. Ama esimizden ve bizden kanla bakilan gen tahlili ne oluyor. Yaptıran arkadaslar bilgi verebilir mi

Bende 2 kayip yasadim. En son ekimde 8 haftalikken kurtaj oldum. Konunu takipteyim canim. Kan pihtilasmasini anladim cozumude var şükür. Ama esimizden ve bizden kanla bakilan gen tahlili ne oluyor. Yaptıran arkadaslar bilgi verebilir mi
Gecmis olsun canm Ayni kaderi paylasiyoruz testi falan yaptirdin mi ?

Çok geçmiş olsun ben de aynı şeyi yaşadım ill bebegimde. 11 haftalıkken kalbi durdu. Eşimle ikimiz genetik test yaptırdık bir sorun çıkmadı. 2.gebeligimde abartısız het hafta ultrasonla baktirdim yüreğim ağzımda gezdim. Kuzucum 1 yaşına girecek inşallah. Testlerini yaptır ihmal etme ama yüreğini de ferah tut. Hayırlısıyla saglikli bir bebegin olur inşallah o zaman icinde garip bir siziyla anıyorsun bu günleri ama geciyor

Back
X