- 14 Temmuz 2019
- 142
- 359
- 53
- Konu Sahibi yoyoeffectli
Iyi geceler dilerim öncelikle. Konu belki de çok başka bir yerde ,ama en hızlı ve fazla yanıtı buradan alacağım için konum taşınmazsa çok sevinirim. Çok çok yakında (bu hafta içinde) ikinci kez anne olacağım. 2.5 yaşında bir kızım var. Yakınımda hiçkimse yok eşimin çekirdek ailesi dışında. Çok yardımcı oluyorlar bana sağolsunlar fakat benim derdim ilk tanışma evresi. Nasıl yapıcaz bunu tecrübe eden hemcinslerimden akıl istiyorum. Kizimla yeni doğacak kardeşini hastanede ne zaman nasıl tanıştırmalıyız? Neler demeliyiz? Ona hediye almak istiyorum nasıl vermeliyiz? Kızımı hala bezliyorum. Belli hazır olmadığı bu sebeple zorlamıyorum ama emziğini ne kadar temizlesem de sık sık yenilesem de hem bağımlısı olduğu için hem ağız kokusu yaptığı için hem de artık diş sağlığını etkileyeceği için zorla biraktirdim. Çok yeni hiç emzik almıyor artık. Ama kardeşi emzik alırsa birkaç hafta içinde ne yapmam lazım? Sonuçta bunu görecek kendisi de. Çok endişeleyim. Eşim 2 ay ebeveyn izninde olacak. Bu arada ilk defa kreşe de gidecek kızım. Birkaç hafta 1 en fazla 2 saatliğine sadece oyun oynamaya gidecek babasıyla o da alışana kadar tabii. Bu kadar kısa sürede bizi soracağını hiç sanmam çünkü çok sosyal bir çocuk kendisi. Çocuklarla,oyuncaklarla,yeni şeyler keşfetmeyle acayip ilgili çok da hareketli. Iyi olacağını düşünüyorum ama sizce çok mu erken. Galiba genel olarak endişelerimin farkına varmışsınızdır. Pek anlatamasam bile derdimi;akıl akıldan üstündür diyip önerilerinize,fikirlerinize sonuna kadar açığım. Allah herkesin çocuğunu/çocuklarını bağışlasın, isteyen herkese de bu güzel duyguları yaşatsın inşallah. Şimdiden çok teşekkür ederim sizlere.